vineri, iulie 19, 2024

IMM-urile care lucrează agil cu bugetele sunt cu un pas înaintea concurenței

Evenimente Club Antreprenor

Redacțiahttps://www.clubantreprenor.ro/
Club Antreprenor dezvoltă cultura antreprenorială care se evidențiază prin varietatea activităților sale, inclusiv site-ul, revista și evenimentele de business.

Contextul economic actual atenție sporită pe strategie și rezultate financiare.

În perioada pandemiei planificarea pe baza de scenarii multiple a devenit o tehnică mai mult decât necesară, chiar obligatorie pentru multe companii, cu siguranță cele care au avut discontinuități sau se bazau pe anumite nișe/industrii cu dificultăți.

 • Sezonalitățile în business și variațiile în structura de costuri determină acțiuni imediate, pentru reevaluarea prețurilor și securizarea marjelor de profit.

Noua abordare implică mobilizarea de resurse și competențe noi:

 • Munca de bugetare este mai elaborată și trebuie să existe un minim de automatizare pentru ca rezultatele să fie ușor modificate în funcție de ipoteze.
 • Este esențial să se petreacă mai mult timp în zona de clarificare și definire a scenariilor. What If? Este o întrebare foarte bună cu care trebuie testate atent toate variabilele.
 • Mai mult, se analizează riscurile de business și se traduc în cifre, pentru a fi înglobate în buget, cu probabilitatea aferentă.

Un subiect la ordinea zilei este disponibilitatea si acuratețea datelor financiare, într-un format care să servească strategului și owner-ului afacerii.

Trusted App oferă imaginea reala a situației financiare a companiei și permite implementarea și monitorizarea în timp real a bugetului de venituri și cheltuieli, prin crearea Simulatorului de Business.

Alături de Club Antreprenor, oferim membrilor comunității abonamentul Trusted App gratuit pentru 2022. Oferta este valabilă până la data de 30 iunie și poate fi accesată trimițând email cu subiectul Trusted App-Oferta Club Antreprenor la office@trustedadvisor.ro

De ce Trusted App?

 • Aplicația ajută companiile mici și medii să aibă vizibilitate pe cifre la nivel profesionist, așa cum lucrează jucătorii de top.
 • Este un instrument foarte accesibil dpdv costuri și timp de implementare (câteva ore de la momentul la care sunt disponibile datele).
 • Ajută antreprenorii să controleze rezultatele raportate de către contabilitate, asigurând transparența totală a datelor.
 • În Trusted App se pot opera ajustări ale datelor financiare, în acord cu politicile de management financiar din companie, fără a fi limitați de reglementari fiscale (precum în cazul cheltuielilor cu amortizarea).
 • Ne focusăm cu ușurința pe categoriile principale de cheltuieli, dar și pe cheltuielile administrative, suport, și putem identifica rapid orice variație sau discordanță în raport cu volumul de activitate, pentru ca, mai departe, să analizam și remediem zonele cu pierderi din business.
 • Trusted App structurează datele financiare pe linii de business, fiind de un real ajutor pentru antreprenorii și managerii care gestionează mai multe piețe sau poate afaceri diferite în cadrul aceleiași companii.
 • Un antreprenor poate să urmărească rezultatele financiare lunar, să își construiască bugetul de venituri și cheltuieli și să verifice cum evoluează rezultatele față de buget, intervenind dacă este nevoie să modifice bugetul în cursul anului, pentru o cât mai bună monitorizare a performanței financiare a firmei.
 • Aplicația este flexibilă dpdv al structurii de raportare și vine cu o propunere de categorii de cheltuieli care poate fi ajustată, în funcție de nevoile proprii fiecărui utilizator.
 • Accesul la datele istorice se face foarte ușor și există rapoarte comparative pentru a evalua evoluția față de anii anteriori.
 • Datele sunt în siguranță, tratăm cu maximă responsabilitate acest aspect.

Bugetul de venituri și cheltuieli este la îndemână și aduce flexibilitate prin faptul că:

poți alege, în funcție de nevoi și de categoria de venit / cheltuială, definirea lunară sau anuală (caz în care împărțirea pe luni se face în mod egal).

sumele bugetate pot fi modificate în cursul anului, corespunzător cu evoluția afacerii.

Vei avea astfel în Trusted App un 💎 𝐒𝐢𝐦𝐮𝐥𝐚𝐭𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐁𝐮𝐬𝐢𝐧𝐞𝐬𝐬.

Implementarea Trusted App presupune următoarele etape:

 • definirea și validarea structurii bugetului de venituri și cheltuieli – 2- 4 ore, în funcție de complexitatea activității și a structurii afacerii
 • importul datelor financiare istorice, 1-2 ani, în funcție de interes – câteva ore, după caz suntem dependenți de formatul datelor.
 • lunar, câteva minute, pentru pregătirea și importul datelor financiare.

Rapoartele sunt disponibile imediat ce datele sunt importate, fără a fi necesare alte intervenții.

Alături de Club Antreprenor, oferim membrilor comunității abonamentul Trusted App gratuit pentru 2022. Oferta este valabilă până la data de 30 iunie și poate fi accesată trimițând email cu subiectul Trusted App-Oferta Club Antreprenor la office@trustedadvisor.ro.

Trusted App digitalizează raportarea financiara și bugetarea pentru IMM-uri, fiind un instrument foarte accesibil dpdv costuri și timp de implementare care oferă antreprenorilor oportunitatea de la lua decizii strategice bazate pe cifre, de a avea vizibilitate și control asupra performanței financiare și astfel să lucreze la nivel profesionist, așa cum lucrează jucătorii de top.

Mai multe info: https://trustedadvisor.ro/trustedapp/

Trusted Advisor Strategy & Finance oferă servicii integrate de contabilitate și management financiar și ajută companiile să aibă strategii financiare sănătoase și clare.

 

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Carrefour România și Asociația InspirAction susțin educația din România

Programul „Gesturi mici pentru practici mari” susține educația durabilă, economia circulară și protecția mediului înconjurător. Peste 60.000 de...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -Evenimente business Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -oferta publicare articole copywriting content marketing online SEO Club Antreprenor Ziarul Pozitiv

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv