vineri, decembrie 2, 2022

Peste 30.000 de copii au vizitat gratuit galeria Tiriac Collection, în cadrul tururilor organizate în parteneriat cu unitățile de învățământ de stat și private

Must Read

Țiriac Collection și-a deschis porțile în mod gratuit pentru aproximativ 30.000 de preșcolari, elevi și studenți prin proiectul educațional început în anul 2016.

Scopul proiectului Țiriac Collection este acela de a introduce copiii în universul automobilistic pentru a le cultiva pasiunea și interesul pentru istoria și evoluția domeniului auto.

Grupurile organizate de copii și studenți au posibilitatea de a vizita gratuit galeria pe toată perioada anului, de luni până joi, în intervalul orar 10:00 – 16:00, în baza unei programări prealabile solicitate prin email către adresa office@tiriaccollection.ro. Experiența gratuită include tururi dedicate ale colecției, realizate de ghizii galeriei, care prezintă detalii inedite despre modelele auto și moto de referință în domeniu, incluse în colecția domnului Ion Țiriac.

Țiriac Collection asigură transportul gratuit cu autocarul propriu pentru grupurile de elevi din București și județul Ilfov.

Acțiunea reprezintă un demers educațional, demarat la inițiativa domnului Ion Țiriac, cu scopul de a consolida cunoștințele copiilor și tinerilor cu privire la istoria auto, dezvăluind taine și pasiuni în domeniu ale unor personalități internaționale celebre. Tururile sunt organizate prin intermediul unităților de învățământ preșcolare, școlare și universitare și a entităților particulare furnizoare de servicii educaționale.

Galeria Țiriac Collection prezintă peste 170 de modele definitorii pentru industria auto, produse de la momentele sale incipiente și până în prezent, inclusiv unități care au aparținut unor mari personalități, ediții din serii limitate și mașini super-performante, ce evidențiază cele mai recente tendințe în materie de tehnologie auto.

Colecția localizată în Otopeni, strada Calea Bucureștilor, numărul 289, este deschisă publicului larg în zilele de vineri, sâmbătă și duminică și poate fi vizitată în intervalul orar 10:00-19:00.

Țiriac Collection pune la dispoziția vizitatorilor informații în limba română și în limba engleză.

Țiriac Collection este prima galerie auto personală din România deschisă publicului, care reunește peste 170 de modele auto și moto emblematice atât clasice, cât și de ultimă generație, aparținând celor mai importanți producători auto din lume.

Galeria dispune de o aplicație proprie pentru smartphone, Țiriac Collection Mobile App, accesibilă în sistemele de operare Android și iOS. Aceasta poate fi descărcată gratuit de la adresa app.tiriaccollection.ro.

Detalii suplimentare despre Țiriac Collection pot fi accesate la adresa www.tiriaccollection.ro, pe pagina de Facebook sau pe contul Instagram aparținând galeriei.

 

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest News

Le Carrousel și Revista Patronatului Român organizează, în data de 8 decembrie 2022, evenimentul “De BINE 22.23.01 4Q&A”

Revista Patronatului Român și Le Carrousel organizează joi, 8 decembrie 2022, evenimentul de business de sfârșit de an “De...
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole ca acesta

- Advertisement -spot_img