vineri, iulie 19, 2024

Roboții software creați de Aliant, soluția prin care Alison Hayes a depășit provocările pandemiei

Evenimente Club Antreprenor

Redacțiahttps://www.clubantreprenor.ro/
Club Antreprenor dezvoltă cultura antreprenorială care se evidențiază prin varietatea activităților sale, inclusiv site-ul, revista și evenimentele de business.

Aliant, unul dintre principalii integratori IT și furnizori de gestionare a serviciilor IT, a venit în întâmpinarea Alison Hayes, companie globală producătoare de textile, cu roboți software (RPA) care au sprijinit-o în depășirea provocărilor pandemiei și în eficientizarea sarcinilor repetitive.

Aliant dezvoltă pentru Alison Hayes roboți software care optimizează sarcinile legate de aplicațiile IT ale companiei și eficientizează departamentele de comenzi și facturare. Obiectivul pe termen mediu este acela de a transfera în totalitate volumul mare de muncă dedicat activităților repetitive ce consumă timp și efort, către „departamentul de angajați digitali” la nivelul întregii organizații. Automatizarea activităților repetitive generează economii, costuri reduse și un impact extraordinar în reducerea și chiar eliminarea erorilor.

Alison Hayes a înțeles foarte bine oportunitatea pe care automatizarea proceselor prin RPA o aduce în business și a decis să acționeze. Suntem bucuroși să fim parte a acestei transformări digitale contribuind decisiv prin expertiza echipei noastre la obiectivele de reducere a costurilor operaționale și realocare a resurselor eliberate (umane și materiale) către zone cheie și atingerea targetelor de eficiență și digitalizare ale Alison Hayes, a declarat Bogdan Ciubotaru, Managing Partner Aliant.

Ne-am dat seama că pentru a ne concentra pe elementele cheie din business este nevoie să devenim mai supli din punct de vedere operațional. Cu ajutorul Aliant am reușit să eficientizăm inițiativele de digitalizare, iar acum obiectivul nostru la nivel de companie este să automatizăm gradual toate task-urile ce pot fi efectuate de roboți software, optimizându-ne costurile și crescând eficiența, a adăugat Corina Stoica, Director Financiar Alison Hayes.

Compania britanică Alison Hayes, cu sediul în București și o fabrică la Urziceni, furnizează produse textile pentru o serie de retaileri mari. Aceasta a avut de a face cu provocări mari legate de reducerea comenzilor din cauza problemelor pe care clienții săi le-au resimțit în timpul pandemiei. Ca atare, compania a dezvoltat o linie de business nouă de produse medicale, automatizarea sarcinilor standardizate și repetitive fiind soluția pentru integrarea noii divizii, depășirea cu bine a acestei perioade și accelerarea creșterii afacerii.

RPA este una dintre tehnologiile unde investiția este relativ ușor de urmărit, unde economisirea este evidentă. Recuperarea investiției în RPA se face, de regulă, într-un interval de 3 până la 12 luni. În funcție de procesele pe care RPA este aplicat, costurile se reduc cu 25% până la 80%. Aliant folosește tehnologia Tailent în dezvoltarea roboților software, aceasta fiind o soluție foarte bine adaptată companiilor de talie medie din România.

Despre Aliant

Aliant este un integrator IT și furnizor de managed services a cărui misiune este aceea de a contribui la dezvoltarea competitivă, eficientă și sustenabilă a clienților săi prin folosirea celor mai avansate tehnologii. Obiectul principal de activitate al companiei constă în servicii de transformare digitală a afacerilor, utilizând, printre altele, soluții de automatizare/RPA, asistenți virtuali, realitate augmentată, securitatea datelor, managementul documentelor și printing.

Despre Alison Hayes

Alison Hayes creează și produce articole de îmbrăcăminte și produse medicale. Compania a fost înființată în anii 60’ cu scopul de a crea design și de a produce îmbrăcăminte pentru marii retaileri din UK și Europa. Cu sediul central în Londra, aceasta are puncte de lucru și în România și Vietnam.

 

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Carrefour România și Asociația InspirAction susțin educația din România

Programul „Gesturi mici pentru practici mari” susține educația durabilă, economia circulară și protecția mediului înconjurător. Peste 60.000 de...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -Evenimente business Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -oferta publicare articole copywriting content marketing online SEO Club Antreprenor Ziarul Pozitiv

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv