duminică, octombrie 1, 2023

System Innovation România a crescut cu 40% businessul de ERP în 2021

Evenimente Club Antreprenor

  • 90% dintre proiecte au fost derulate remote
  • Valoarea medie a unui proiect a crescut cu 25%
  • Filiala Cluj-Napoca a generat 38% din veniturile din consultanță

System Innovation România, principalul parter SAP Business One pe piaţa locală estimează o creştere cu 40% a cifrei de afaceri în 2021, faţă de anul anterior. Cu 26 angajaţi şi birouri în Bucureşti şi Cluj-Napoca, compania va depăşi venituri de 1.8 milioane euro, din proiecte de digitalizare a proceselor de afaceri. Rezultatele din 2021 se bazează nu atât pe creşterea organică a numărului de clienţi, cât mai ales pe creşterea complexităţii şi dimensiunii clienţilor. Inovaţiile incluse în SAP Business One precum şi orientarea pe soluţii verticale specializate (producție de textile şi încălţăminte, telecomunicații, eCommerce) au permis System Innovation România abordarea unor clienţi tot mai mari. Filiala din Cluj-Napoca, înfiinţată în 2019, a ajuns la o pondere de 38% în serviciile de consultanță, fiind specializată pe implementarea proiectelor şi mai puţin pe suport sau dezvoltare de produse.

În 2021, System Innovation România a derulat cu precădere proiecte foarte specializate, care au inclus unelte și funcționalități specifice: gestiunea colecţii, modele, mărimi şi culori pentru producători de încălţăminte/îmbrăcăminte, dar și gestiune abonamente, facturare şi consumuri pentru o companie mare de telecomunicaţii. Complementar, majoritatea proiectele au inclus activităţi de consultanţă şi optimizare a fluxurilor interne.

2021 a fost un an cu o evoluţie peste aşteptări. Am crescut cifra de afaceri cu 40%, dar mai important este că am consolidat activitatea şi am făcut un pas important pe un segment de piaţă superior. Dezvoltările aduse de SAP sistemului ERP SAP Business One împreună cu modulele verticale, pe care le avem în portofoliu, ne-au permis derularea unor proiecte complexe, la clienţi foarte mari. Astfel, valoarea medie a unui proiect a crescut cu cca 30% și practic am generat venituri mai mari, fără să creștem proporţional baza de clienţi. Am livrat mai multă consultanță, mai multe module și mai multe funcţionalităţi. Un alt aspect conturat anul trecut este şi extinderea unor proiecte existente la filiale ale clienţilor din ţara sau străinătate,” afirmă Ciprian Condur, Managing Partner, System Innovation România

Pentru 2022, System Innovation România are obiective la fel de ambiţioase și vizează o creştere de cel puţin 20%. Numeroase proiecte au ajuns la maturitate şi au nevoie de un upgrade al proceselor de business. Totodată, compania îşi va concentra resursele pe susţinerea clienţilor în depăşirea noilor cerinţe legislative, precum raportarea în format SAFT-T și facturarea electronică. Complementar, System Innovation România se alinieaza strategiei SAP de orientare pe cloud şi va adopta, în acest an, o serie de soluţii specifice. De asemenea, în 2022, compania va continua si extinde oferta de servicii Business Intelligence, bazate pe tehnologia producatorului Qlik, pentru companii mici si mijlocii.

- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Intrarom aniversează 30 de ani de activitate pe piața IT&C

Compania este astăzi unul dintre cei mai importanți producători de sisteme radio din sud-estul Europei Intrarom, filiala românească a Intracom...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente