miercuri, mai 18, 2022

Conferința “Dezvoltarea României prin educație și antreprenoriat” – 1 februarie 2022

Must Read

Comisia pentru învățământ, Camera Deputaților, Comisia pentru învățământ, tineret și sport, Senat și Revista Patronatului Român anunță organizarea Conferinței cu tema: “Dezvoltarea României prin educație și antreprenoriat”, ce va avea loc pe 1 februarie 2022, în format hibrid (sala de conferințe a Comisiei pentru învățământ, Camera Deputaților și online: sesiune ZOOM).

La eveniment se așteaptă participarea unui număr însemnat de parlamentari, membrii ai Guvernului României, reprezentanți ai mediului universitar și ai comunităților locale, reprezentanți ai organizațiilor patronale, consultanți și antreprenori.

În cadrul conferinței se vor dezbate teme ce vor pune în evidență necesitatea dezvoltării educației antreprenoriale, a învățământului dual, a antreprenoriatului românesc, privite ca un motor puternic și eficient al dezvoltării României.

Moderatorii conferinței vor fi Cezar Iulian Armasu, Director Revista Patronatului Roman, consultant afaceri cu peste 30 de ani experiență în antreprenoriat și Luca Dinulescu, Redactor Revista Patronatului Roman.

annual report business brochure flyer clean design

Organizatori: 

Comisia pentru învățământ, Camera Deputaților, Președinte Natalia – Elena Intotero

Comisia pentru învățământ, tineret și sport, Senat, Președinte Monica – Cristina Anisie

Revista Patronatului Român, Director Cezar Iulian Armașu

Participanți:

Natalia – Elena Intotero, Presedinte Comisia pentru învățământ, Camera Deputaților

Monica – Cristina Anisie, Președinte Comisia pentru învățământ, tineret și sport, Senat, Președinte Comisia Grupul parlamentar de prietenie cu Republica Letonia, Vicepreședinte Comisia Grupul parlamentar de prietenie cu Republica Argentina, fost Ministru al educației.

Augustin Hagiu, Preșsedinte Federația Operatorilor Români de Transport

Andreea Maria Paul, Președintele al think-tank-ului INACO – Inițiativa pentru Competitivitate, România. În 2012 a fost aleasă deputat al Țării Oașului în Parlamentul României.

PhD Adriana Ahciarliu Kiriakidis, fost director de comunicare al Băncii Naționale a României (B.N.R.) și consilier principal de politică al Guvernatorului BNR pe U.E. politică monetară.

Marius Ghenea – Partener în cadrul fondului de Venture Capital Catalyst Romania (3TS Capital Partners), antreprenor în serie și business-angel cu investiții de succes în Europa de Est.

Cristina Muehl, Member of the International Coaching Federation, Certified Solution Focused Practitioner,

Cristina Baghiu – co- fondatorul primului hub de inovare digitală din regiunea Nord Est, creatoarea Atelierului de Idei, prima școală de agilitate dedicată HR-ului din RO, doctorand în finanțe comportamentale la Universitatea Cuza din Iași.

Evenimentul va fi transmis live online atât pe pagina Parlamentului României, cât și pe pagina de social-media și canalul de youtube Revista Patronatului Român.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest News

Studiu Benefit: valoarea medie lunară a beneficiilor extrasalariale a crescut cu aproape 50% în ultimii cinci ani

Studiu Benefit: valoarea medie lunară a beneficiilor extrasalariale a crescut cu aproape 50% în ultimii cinci ani, iar estimarea...
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole ca acesta

- Advertisement -spot_img