sâmbătă, ianuarie 29, 2022
Abonament 2022 ClubAntreprenor.ro

sendSMS.ro încheie un parteneriat cu platforma de integrări și automatizări E-commerce BaseLinker

Must Read

Compania specializată în SMS Marketing și Mobile Advertising, sendSMS.ro, încheie un nou parteneriat cu platforma de integrări și automatizări e-commerce BaseLinker.

BaseLinker.com permite gestionarea și automatizarea proceselor unui magazin online dintr-o singură interfață. În cadrul unui singur sistem și al unui singur abonament, ai acces la platforme de tip marketplace, curieri și sisteme de contabilitate. Din interfața BaseLinker.com gestionezi comenzi din mai multe surse, emiți facturi, generezi AWB-uri, expediezi colete și trimiți notificări clienților.

Integrarea modulului sendSMS oferă utilizatorilor BaseLinker posibilitatea de a crea șabloane pentru SMS-uri sau mesaje Chat și de a le trimite în bloc destinatarilor din lista de comandă indicată (de ex. informații privind status comandă, reduceri sau promoții, mesaje de mulțumire pentru achiziție, cerere de feedback, mesaje personalizate de suport).

Evaluările pozitive ale clienților depind atât de pregătirea corectă a coletelor, cât și de livrarea rapidă. Clienții se așteaptă să fie informați despre fiecare etapă a onorării comenzilor. De aceea, am decis ca printre integrările noastre să includem și module SMS. Trimiterea notificărilor SMS, RCS, Viber are loc direct din panoul BaseLinker, astfel încât întregul proces să fie concentrat într-un singur loc! Departamentul “servicii clienți” este eliberat de sarcini repetitive, sistemul preluând trimiterea automată de SMS-uri și e-mailuri cu informații despre statusul comenzii, livrării și facturii” – a declarat Tatiana Șen, co-CEO BaseLinker.

Modulul sendSMS este conectat via BaseLinker la 33 de marketplace-uri (ex. Amazon, Ebay, Shopmania), 34 de platforme e-commerce (ex. Magento, Shopify, PrestaShop) și 3 aplicații de print remote.

BaseLinker nu percepe niciun comision pentru trimiterea de notificări SMS, plata efectuându-se prin platforma sendSMS.ro doar pentru mesaje trimise, fără să existe un cost suplimentar sau o perioadă contractuală.

Platformele de integrare și automatizare ne ajută să răspundem în timp real la nevoile clienților și să ținem pasul cu tendințele din zona e-commerce. Practic, să economisim timp și bani și să ne dezvoltăm afacerile online. În lumea digitală de astăzi, este extrem de important să eficientizăm procesele de lucru și să automatizăm sarcinile repetitive. Echipa SendSMS lucrează continuu pentru a ține pasul cu transformările revoluționare ale tehnologiei, dezvoltând aplicații mobile compatibile cu platformele digitale de integrare și automatizare, căci pentru noi este evident că așa arată viitorul”- a declarat Liviu Băltoi, fondator sendSMS.

Mai multe despre BaseLinker.com

BaseLinker.com gestionează și automatizează procesele unui magazin online dintr-o singură interfață. Oferă acces la 400 de integrări dedicate afacerilor online, în cadrul unui singur sistem și al unui singur abonament.

BaseLinker te eliberează de sarcini repetitive și îți permite să te concentrezi pe dezvoltarea afacerii tale e-commerce!

Mai precis, din platforma BaseLinker:

  • Gestionezi comenzi din mai multe surse într-un singur sistem, din care poți, de asemenea, să emiți facturi, să generezi AWB-uri și să expediezi colete;
  • Îți sincronizezi stocurile cu canalele de vânzări, pentru a evita discrepanțele de cantități și prețuri;
  • Listezi și editezi masiv anunțuri pe diverse platforme de vânzare – poți adăuga mii de anunțuri în doar câteva minute!
  • Reunești mai mulți operatori de transport în sistem, astfel încât să poți trimite colete dintr-un singur loc, în loc să trebuiască să te conectezi la mai multe conturi de transport;
  • Îți automatizezi serviciul clienți – sistemul trimite automat e-mailuri și SMS-uri clienților, creează expedieri, printează etichete, emite facturi, astfel încât să te poți concentra pe acțiuni mai importante.

Testează gratuit platforma: https://baselinker.com/ro-RO/home/

Despre sendSMS.ro

sendSMS.ro este o platformă de notificări SMS și Chat (RCS, Viber). În cei peste 13 ani de activitate, sendSMS.ro a ajutat mii de companii să-și fidelizeze clienții și să-și crească vânzările prin campanii de SMS Marketing.

Soluția de notificări SMS poate fi ușor integrată, datorită modulelor native dezvoltate pe principiul “No Code – Low Code”, pentru diferite tipuri de sisteme software: CMS, SaaS, marketplace-uri, CRM, ERP, RPA, integratoare ori platforme pentru automatizarea proceselor robotizate.

Modulele permit realizarea de campanii de marketing prin SMS și trimiterea de notificări cu privire la actualizări, comenzi, rezervări, întâlniri, facturi, mesaje OTP – one-time pin și 2FA – autentificare în 2 pași.

Sectorul e-commerce e prioritar pentru sendSMS, echipa dezvoltând module / plugins SMS pentru cele mai populare platforme e-commerce open-source, precum Magento, WordPress, Prestashop, Opencart, Shopify și pentru platforme e-commerce SaaS, precum Gomag, ContentSpeed și altele.

Află mai multe aici: https://www.sendsms.ro/ro/

Powered by

Sunday PR

Sunday PR este o agenție boutique de PR, Comunicare și Brand Building, ce acoperă servicii personalizate de PR, comunicare, dezvoltare de brand de companie/ personal, campanii de endorsement cu celebrități și influenceri, evenimente și activări creative de brand, comunicate de presă și media relations. Din portofoliul Sunday PR fac parte: Answear, Remix, Retargeting Biz, MTH Digital, Republica Bio, Beauty One, Blue Lagoon Clean. Proiectul a fost dezvoltat în 2014 de Mara Eliza Barza, specialistă în comunicare și PR, cu 12 ani experiență în PR de televiziune și de brand.

MTH Digital

MTH Digital este agenția full service care este alături de clienții săi în calitate de departament de marketing online externalizat, cu know-how din peste 16 ani de experiență în digital marketing. Pentru clienții săi din domenii variate, MTH Digital se ocupă de strategie, creație, copywriting, implementarea campaniilor de Google, Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Youtube Ads, Tik Tok Ads social media, content writing și email marketing. Din portofoliul agenției menționăm Mega Image, La Fântâna, Fragedo, Pastele Băneasa, Bottega Verde.

 

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest News

Transpunerea în România a Directivei Europene 2019/1023 în domeniul prevenției și restructurării în business aduce noi instrumente utile pentru antreprenori: avertizarea timpurie și acordul...

Antreprenorii vor primi alerte din partea autorităților în cazul în care compania lor este în dificultate. Proiectul de lege care...
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole ca acesta

- Advertisement -spot_img