joi, august 18, 2022

Alexandru Medelean (Wise Way Advisors) și Florin Cerna (BrinkThink Management) au asistat acționarii Agra’s, Alba Iulia în vânzarea societății către Scandia Food, Sibiu  

Must Read

Alexandru Medelean (Wise Way Advisors)-foto jos și Florin Cerna (BrinkThink Management) au asistat acționarii Agra’s, Alba Iulia în vânzarea societății către Scandia Food, Sibiu.

Prezentăm mai jos declarația lui Alexandru Medelean.

Astazi, 23 decembrie 2021, s-au finalizat ultimile detalii ale acestei tranzactii. Le multumim actionarilor Agra’s pentru incredintarea mandatului si managementului companiei pentru implicare exceptionala, plina de efort si responsabilitate.

Îi felicitam pe reprezentanții grupului Scandia, pentru inspirația și perseverența de a realiza această tranzacție, care în mod cert le va consolida afacerea datorită performanței companiei Agra’s și a sinergiilor existente între cele două companii.

Tranzacția pachetului de 100% din capital, s-a realizat printr-o procedură de negociere directă cu Scandia Food SRL, Sibiu. Structurarea tranzacției a constat în achiziția directă a pachetului de acțiuni, finanțată din capitalul investitorului și o finanțare bancară (din partea CEC Bank), complementată cu un mecanism de extragere a excesului de cash.

Documentele tranzacției au fost semnate la sfârșitul lunii septembrie 2021, dupa care s-a parcurs procedura de avizare din partea Consiliului Concurenței și etapa de implementare a condițiilor suspensive, până la finalizarea efectivă a tranzacției, care a avut loc acum.

Ceilalți consultanții ai tranzacției au fost:

  • Bohâlțeanu & Asociații (BSMP), consultantul legal al vânzătorilor
  • Dan Weiler, consultanul financiar al cumparatorului
  • Aron, Dinu si Asociatii, asistență legală pentru cumpărător
  • KPMG, asistență de tip Due Diligence financiar si fiscal
  • Roland Berger Strategy Consultants, asistență de tip Due Diligence comercial si operational

cărora le mulțumim pentru profesionalismul cu care s-au implicat în derularea și finalizarea cu succes a tranzacției.

Incheiem un an de exceptie! Un an cu trei tranzactii finalizate. Le multumim tuturor colaboratorilor si partenerilor pentru sustinere si va dorim tuturor sarbatori fericite si un an nou cu multe bucurii!

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest News

Integratorul de soluții digitale PowerNet Consulting dezvoltă roboți software RPA cu ajutorul tehnologiei Tailent

Tailent, compania românească de tehnologie cunoscută pentru democratizarea accesului la soluții de Robotic Process Automation (RPA), și PowerNet Consulting,...
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole ca acesta

- Advertisement -spot_img