vineri, martie 29, 2024

151 de autobuze electrice pentru 11 municipalități vor fi livrate de BMC Truck&Bus, cu ajutorul avocaților Țuca Zbârcea & Asociații

Evenimente Club Antreprenor

Redacțiahttps://www.clubantreprenor.ro/
Club Antreprenor dezvoltă cultura antreprenorială care se evidențiază prin varietatea activităților sale, inclusiv site-ul, revista și evenimentele de business.

Țuca Zbârcea & Asociații a oferit suport juridic societății BMC Truck&Bus în cadrul procedurilor privind desemnarea câștigătorului unor licitații în valoare totală de aproximativ 60 milioane de euro pentru furnizarea a 151 de autobuze electrice, destinate mai multor municipalități din România.

Societatea BMC Truck&Bus a adjudecat contractele de furnizare a 151 de autobuze electrice, în urma a două licitații organizate de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, în valoarea totală de aproximativ 60 milioane de euro. Autobuzele vor fi achiziționate prin cofinanțare din fonduri europene nerambursabile și sunt destinate municipalităților Iași, Tulcea, Târgu-Mureș, Alexandria, Brăila, Constanța, Drobeta Turnu Severin, Focșani, Slobozia, Lugoj și Piatra Neamț. În cadrul contestațiilor formulate de unul dintre ofertanți împotriva rezultatelor procedurilor de atribuire, BMC Truck&Bus a fost reprezentată de o echipă de avocați ai Țuca Zbârcea & Asociații, formată din Ionuț Șerban, Cristian Neagu și Vlad Bîrta.

Fiecare litigiu de achiziții publice este o provocare, pentru că suportul de informații tehnice, foarte specializate, trebuie să îmbrace forma juridică pentru a fi prezentată CNSC și instanțelor de judecată. Un rol esențial al avocaților este de a explicita și de a face accesibile datele tehnice, de multe ori aride, pe care le presupun aceste proceduri”, a declarat Ionuț Șerban, partener și coordonator al echipei de avocați.

BMC Truck&Bus deține o fabrică în localitatea Ciorogârla, unde lucrează peste 70 de oameni. Societatea se află într-o etapă de extindere cu noi linii de producție a fabricii, având în vedere cererea în creștere de autobuze electrice în România și pe piața europeană.  

 

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Analiză Wines of Romania: Busuioaca de Bohotin și Fetească Neagră, cele mai căutate vinuri în mediul online

1 din 3 căutări online de vinuri autohtone provine din Capitală Cele mai multe căutări se fac în...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv