joi, august 18, 2022

Consiliul Concurenței a autorizat preluarea Palplast S.A de către Wintertub S.R.L.

Must Read

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Wintertub S.R.L. preia compania Palplast S.A.. Wintertub S.R.L. este o societate vehicul deținută de către Winter Com S.R.L. și dl. Marius Ciprian Smărăndăchescu.

Winter Com S.R.L. este un distribuitor de țevi și fitinguri din polietilenă de înaltă densitate (PEID), țevi și fitinguri din policlorură de vinil (PVC), armături, hidranți, capace de canalizare și alte materiale pentru instalații în construcții.

Palplast S.A. are ca activitate principală producția de țevi și fitinguri PEID, dar comercializează și alte tipuri de produse, cum ar fi: fitinguri PEID injectate, de compresiune și electro-fuziune, țevi PVC și țevi corugate PEID, produse din fontă, cămine de apometru, cămine de vizitare etc.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa din România sau pe o parte substanţială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naționale de concurenţă, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.

 

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest News

Lucrezi în domeniul financiar-bancar? Profesia de Broker de Credite în Franciză, etapa următoare din cariera ta

Trecerea la un alt nivel profesional în domeniul fiananciar-bancar reprezintă o reală provocare pentru mulţi specialişti din piaţă. În...
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole ca acesta

- Advertisement -spot_img