vineri, aprilie 19, 2024

O nouă față pentru Combinatul Artiștilor

Evenimente Club Antreprenor

Redacțiahttps://www.clubantreprenor.ro/
Club Antreprenor dezvoltă cultura antreprenorială care se evidențiază prin varietatea activităților sale, inclusiv site-ul, revista și evenimentele de business.

Combinatul Fondului Plastic din România, instituție care aparține Uniunii Artiștilor Plastici, este unul dintre locurile în care artiștii români contemporani își desfășoară activitatea creatoare, fiind un spațiu destinat de expozițiilor de artă și evenimentelor culturale. Construit în anii ’60, menit să faciliteze artiștilor producția culturală de anvergură, Combinatul Fondului Plastic, spațiu cu o istorie specială, necesită renovări funcționale, dar și actualizări de concept. În vederea renovării și modernizării spațiului, membrii Uniunii Artiștilor Plastici din România au donat lucrări pentru a fi scoase la vânzare prin licitație cu scopul de colecta fonduri necesare investiției și transformării Combinatului într-un hub cultural, necesar expunerii creației lor, dar și reluării unor tehnici de producție artistică.

Casa de Licitații A10 by Artmark devine partener în vederea îndeplinirii obiectivului funcțional, susținând demersul caritabil prin punerea la dispoziție a platformei de licitație și oferirea de suport logistic pentru a readuce la viață Complexul din strada Băiculești. Pe lângă reabilitarea instituției culturale, evenimentul din 19 octombrie își propune să susțină activitatea profesională a Uniunii Artiștilor Plastici din România.

Marcel Guguianu, Dan Hatmanu sau Ana Ruxandra Ilfoveanu sunt doar câțiva dintre artiștii ale căror opere fac parte din secțiunea caritabilă a Licitației de Artă Contemporană, marcate cu o inimă roșie. Alături de aceștia, în cadrul evenimentului, se regăsesc și artiști contemporani consacrați precum Ștefan Câlția, Felix Aftene sau Sorin Ilfoveanu, fiecare dintre ei, în mod excepțional, doar în această licitație, cu opere pornind în licitație de la un preț unitar de doar 100 de euro.

Evenimentul denumit „Arta Vie” – Licitație de Artă Contemporană dedicată sprijinirii Uniunii Artiștilor Plastici din România, aflat la a III-a ediție, va avea loc online, pe platforma Artmark Live, marți, 19 octombrie, ora 19:00. Lucrările dedicate cauzei caritabile, alături de opere ale artiștilor consacrați, sunt expuse la Palatul Cesianu-Racoviță și pot fi vizitate în regim gratuit. Programul expoziției este: luni-duminică, între 10:00-20:00. 

 

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv