vineri, martie 29, 2024

Cushman & Wakefield Echinox: Bebe Tei își consolidează centrul de distribuție din București într-o clădire nouă, construită în parcul industrial Metav

Evenimente Club Antreprenor

Mircea Ficahttps://www.clubantreprenor.ro/
Fondator Revista Club Antreprenor & clubantreprenor.ro

Grupul Tei, care cuprinde rețeaua Farmacia Tei și magazinele cu articole pentru copii Bebe Tei, a închiriat un spaţiu de aproximativ 10.000 metri pătrați în parcul industrial Metav din nordul Bucureştiului pentru amenajarea unui depozit semiautomat, tranzacție intermediată de firma de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

Metav va construi o clădire nouă, personalizată conform cerințelor clientului (built-to-suit), a cărei livrare este programată în primul trimestru al anului viitor. Poziționat în interiorul orașului, parcul industrial Metav răspunde unei nevoi în creștere a retailerilor de a scurta lanțul de aprovizionare către magazine și de a eficientiza procesul de livrare către clienții online.

Andrei Brînzea, Partner, Head of Land, Industrial & Logistics, Cushman & Wakefield Echinox: „Mă bucur că am putut ajuta Grupul Tei să identifice locația potrivită pentru primul lor depozit consolidat din București. Depozitul va fi unul semiautomat, multifucţional, menit să deservească atât business-ul online, cât și cel tradițional al Grupului Tei. Aș vrea să le mulțumesc reprezentanților Grupul Tei și Metav pentru eforturile depuse în vederea realizării acestui proiect.”

Una dintre cele mai mari afaceri antreprenoriale românești din industria de retail

Grupul Tei reprezintă una dintre cele mai mari afaceri antreprenoriale românești din industria de retail, cele două companii care operează lanțurile Farmacia Tei și Bebe Tei realizând în 2019 o cifra de afaceri cumulată de aproximativ 200 de milioane de euro, cu un efectiv de 850 de angajați.

Două afaceri de familie

Bebe Tei și Farmacia Tei sunt două afaceri de familie, parte a unui lanț de distribuție pentru produsele farmaceutice cu peste 25 de ani de experiență. Brandul Bebe Tei a fost înfiinţat în 2011, în cadrul Farmaciei Tei, plecând de la ideea comercializării produselor pentru bebeluşi. De-a lungul celor 8 ani, gama de produse a ajuns să acopere nevoile întregii familii, iar în prezent magazinele Bebe Tei comercializează peste 25.000 de produse, iar portofoliul Farmaciei Tei conţine peste 35.000 de produse.

Cushman & Wakefield Echinox este o companie de consultanţă imobiliară de top pe piaţa locală, activând ȋn toate segmentele pieţei imobiliare. Departamentul Industrial, înfiinţat în urmă cu peste 15 ani, a fost implicat de-a lungul timpului în numeroase tranzacţii, intermediind în ultimii trei ani contracte de închiriere cu o suprafaţă de aproximativ 100.000 de metri pătraţi. Cushman & Wakefield Echinox, afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, deținut și operat independent, cuprinde o echipă de peste 60 de profesioniști și colaboratori ce oferă o gamă completă de servicii investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor și chiriașilor. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul companiei www.cwechinox.com.

Cushman & Wakefield, unul dintre liderii globali în domeniul serviciilor imobiliare comerciale, cu 53.000 de angajați în peste 60 de țări, ajută chiriașii, proprietarii și investitorii în optimizarea valorii activelor. Cu venituri de 8,8 miliarde de euro, serviciile principale ale companiei sunt: consultanță în gestionarea activelor şi investițiilor, piețe de capital, închirieri, administrarea proprietăților, reprezentarea chiriașilor, servicii de proiect și evaluare. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul companiei www.cushmanwakefield.com

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Analiză Wines of Romania: Busuioaca de Bohotin și Fetească Neagră, cele mai căutate vinuri în mediul online

1 din 3 căutări online de vinuri autohtone provine din Capitală Cele mai multe căutări se fac în...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv