sâmbătă, iunie 15, 2024

eVote, companie care promovează accesul facil la AGA, devine membru ARIR

Evenimente Club Antreprenor

Mircea Ficahttps://www.clubantreprenor.ro/
Fondator Revista Club Antreprenor & clubantreprenor.ro

Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România (ARIR) este încântată să anunțe că eVote, companie ce asigură o soluție completă pentru participarea facilă a acționarilor în cadrul Adunărilor Generale ale Acționarilor, se alătură ARIR în calitate de Membru Afiliat.

Avantajele eVote

eVote a dezvoltat o platformă online de participare la ședințele adunărilor generale ale acționarilor care oferă flexibilitate și asigură o mai bună conectivitate între companie și acționari. Avantajele unei astfel de platforme constau în optimizarea resurselor materiale și de timp, promovarea transparenței și responsabilității companiilor față de acționari, acuratețea în numărarea voturilor și a cvorumului, calcule de prezență și vot certificat.

Bogdan Iliescu, Partener & Cofondator eVote & Mihai Chișu, CEO & Cofondator eVote

Mihai Chișu, CEO & Co-fondator eVote: ”Ne-am alăturat ARIR întrucât credem în aceleași principii de guvernanță corporativă și ne dorim să le promovăm împreună. Cu atât mai mult în noul context companiile listate au avut nevoie sa identifice cea mai bună soluție pentru una dintre problemele pieței de capital, și anume votul în cadrul Adunărilor Generale ale Acționarilor. Soluția dezvoltată de noi vine în sprijinul companiilor listate prin asigurarea accesului facil, transparenței și unui sistem de calcul corect al voturilor. O dezvoltare sănătoasă a pieței de capital presupune participarea activă a tuturor părților interesate și o mai bună conectivitate între companii și acționari care va produce efecte directe inclusiv în creșterea capitalizării companiilor.”

Daniela Șerban, Președinte și Co-fondator ARIR: „Inovația, accesul rapid la informații și participarea activă în luarea deciziilor sunt esențiale pentru dezvoltarea pieței de capital. Ne dorim să aducem constant în sprijinul membrilor noștri, dar și al pieței de capital în general, modalități de facilitare a interacțiunii tuturor jucătorilor din acest domeniu. Susținem comunicarea proactivă, transparența în luarea deciziilor și accesul investitorilor facil la companii pentru o dezvoltare sustenabilă.”

eVote a fost fondată de Bogdan Iliescu, unul dintre cei mai experimentați bancheri de investiții din România cu peste 20 de ani de experiență în privatizări, fuziuni, achiziții și piețe de capital, Mihai Chișu, unul din cei mai apreciați brokeri din piața de capital autohtonă și Ionuț Albu, antreprenor în domeniul IT cu o experiență de peste 20 de ani în construirea de modele inovative de business, din dorința de a oferi soluții pentru piața de capital din România.

eVote este a cincea organizație care se alătură Asociației pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România în calitate de Membru Afiliat.

ARIR a fost înființată la inițiativa Danielei Șerban în noiembrie 2018 împreună cu membrii fondatori: Bursa de Valori București (BVB), ALRO, Electromagnetica, Franklin Templeton Management – suc. București, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Teraplast, Transelectrica, Cosmin Răduță și Tony Romani. Au aderat comunității: Electrica, OMV Petrom, Antibiotice, Purcari, Idea Bank, BRK Financial Group, Banca Transilvania, Transgaz și Biofarm ca Membri Asociați. INNOVA Project Consulting, ENVISIA, RTPR și Intercapital Invest au devenit Membri Afiliați.

Despre Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România (ARIR)

ARIR este o organizație non-guvernamentală și non-profit care a fost înființată cu scopul de oferi emitenților actuali și potențiali o platformă pentru dezvoltarea profesioniștilor în relația cu investitorii (IR) și pentru a contribui la implementarea celor mai bune practici în comunicarea cu investitorii și în guvernanță corporativă. A fost înființată în Noiembrie 2018 și are ca membri companii listate, companii cu potențial de a deveni companii listate, administratori de fonduri, profesioniști în relația cu investitorii, precum și consultanți. Membrii fondatori sunt Bursa de Valori București (BVB), ALRO, Electromagnetica, Franklin Templeton Management – suc. București, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Teraplast, Transelectrica, Daniela Șerban, Cosmin Răduță și Tony Romani, în timp ce Electrica, OMV Petrom, Antibiotice, Purcari, Idea Bank, BRK Financial Group, Banca Transilvania,Transgaz și Biofarm s-au alăturat ca Membri Asociați, INNOVA Project Consulting, ENVISIA, RTPR și Intercapital Invest ca Membri Afiliați.

Urmăriți-ne pe LinkedIn, Facebook și Instagram

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Aplicația Money in Motion, disponibilă oriunde în lume! Lansarea versiunii 1.2 aduce 7 noi funcționalități importante

 Money in Motion, aplicația românească gratuită de monitorizare a cheltuielilor personale devine globală! Din 14 iunie, #MiM poate fi...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv