vineri, iulie 19, 2024

BestJobs lansează serviciul de recrutare BestJobs Agency

Evenimente Club Antreprenor

Mircea Ficahttps://www.clubantreprenor.ro/
Fondator Revista Club Antreprenor & clubantreprenor.ro

BestJobs, una dintre cele mai importante platforme de recrutare online din România, lansează BestJobs Agency și oferă angajatorilor o soluție completă de recrutare și selecție a candidaților, adaptată nevoilor apărute în contextul de azi al pieței muncii. Compania inovează procesul de identificare a candidaților relevanți prin două noi servicii – Exclusive Recruiter și Headhunters Unlimited, și își regândește întreg portofoliul de soluții pentru companii, devenind astfel un marketplace pentru recrutare, oferind totodată specialiștilor de HR posibilitatea să câștige clienți și să-și rotunjească veniturile.

Noile soluții simplifică munca departamentelor interne de resurse umane din companiile mari și le oferă și angajatorilor de mici dimensiuni o soluție complet externalizată pentru recrutare, reducând cu până la 85% timpul necesar procesului de selecție a candidaților. Totodată, specialiștii în recrutare afectați de situaţia epidemiologică au posibilitatea să-și dezvolte activitatea și să-și suplimenteze veniturile prin serviciile oferite companiilor prin platformaBestJobs.

Soluția Exclusive Recruiter

Prin soluția Exclusive Recruiter, peste 1.500 de agenți de recrutare profesioniști, validați de BestJobs Agency, sunt pregătiți să-i ajute pe angajatori să descopere cei mai buni oameni pentru echipa lor. Odată înregistrat un job, companiile pot opta pentru acest serviciu opțional, iar un agent de recrutare va lucra pe lista de candidați care aplică, așa încât să facă o selecție a celor mai relevanți candidați, să valideze compatibilitatea și interesul pentru job printr-un prim interviu și să genereze o listă scurtă a candidaților de top. Singurul lucru pe care îl mai are de făcut angajatorul este organizarea interviurilor și angajarea celui mai potrivit candidat.

Soluția Headhunters Unlimited

În același timp, prin soluția Headhunters Unlimited, angajatorii pot solicita tuturor agenților profesioniști din BestJobs Agency să caute și să recomande candidați relevanți pentru pozițiile pe care le au deschise și să concureze pentru a găsi candidatul pe care compania să-l angajeze. Agentul care a recomandat candidatul care va fi angajat obține venituri suplimentare de 70% din primul salariu brut afișat pe BestJobs pentru poziția respectivă.

Prin aceste soluții, companiile care nu dețin resursele necesare pentru selecția candidaților, fie din cauză de timp sau pentru că nu au angajați specializați în resurse umane, pot ajunge mai rapid la candidați relevanți pentru pozițiile deschise. În plus, prin Headhunters Unlimited, companiile au acces și la candidați pasivi, care au deja job și care poate nu ar aplica, dar care dacă sunt propuși de un agent și contactați cu o ofertă de angajatori, ar putea face trecerea la un job mai bun.

Chiar dacă pandemia a modificat într-o mare măsură întreg procesul de recrutare, angajatorii au continuat să fie activi în contactarea candidaților. Numai în trimestrul al treilea al acestui an volumul total al contactărilor directe din platforma BestJobs a crescut cu 39% față de aceeași perioadă a anului trecut.

Pentru a răspunde nevoilor actuale de recrutare, BestJobs a regândit și soluțiile prin care companiile pot să posteze joburi, în funcție de categoria candidaților pe care îi caută – Blue collar (lucrători), White collar (angajați birouri) sau Gold (poziții de management/coordonare și tech), dar și să selecteze talente, prin serviciul Talent Select, în funcție de numărul de CV-uri pe care vor să le acceseze. Cele patru tipuri de abonamentele Talent Select permit angajatorilor să contacteze candidații doriți din peste 4 milioane de CV-uri.

Nu în ultimul rând, BestJobs oferă angajatorilor și servicii de life & business coaching, consiliere sau psihoterapie prin platforma integrată Avocado.red, pe care le pot oferi ca beneficiu extrasalarial angajaților. Două treimi dintre angajații români se simt afectați emoțional de pandemia de coronavirus, conform unui sondaj recent BestJobs. Mai mult, mai bine de 42% dintre respondenți au perceput sarcinile de serviciu extrem de stresante și dificile în ultima perioadă. Astfel, Avocado.red le oferă angajaților acces la terapeuți, coachi și alte tipuri de specialiști, sprijinindu-i să gestioneze mai ușor perioadele dificile și, în același timp, să se dezvolte emoțional și profesional.

Despre BestJobs

BestJobs este una dintre cele mai importante platforme de recrutare online din România. Cu o experiență de peste 18 ani în domeniu, BestJobs a fost implicată în transformarea și inovarea industriei de recrutare online și integrează astăzi tehnologii digitale de ultimă generație pentru a oferi cele mai eficiente soluții de angajare. Cu un număr de peste 2,5 milioane de profesioniști conectați la piața muncii și peste 25.000 de joburi active în orice moment, atât în țară, cât și în străinătate, BestJobs creează conexiuni între toți cei care vor să găsească un job mai bun și angajatorii care caută noi talente.

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

InstaSun – Invenția 100% românească evaluată la 4 milioane Euro după doar 2 ani de la lansare

Un proiect gândit și dezvoltat integral în România revoluționează modul în care ne protejăm pielea împotriva radiațiilor solare, folosind...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -Evenimente business Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -oferta publicare articole copywriting content marketing online SEO Club Antreprenor Ziarul Pozitiv

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv