vineri, iulie 19, 2024

ARIR va premia în 19 octombrie companiile care comunică cel mai bine cu investitorii  

Evenimente Club Antreprenor

Mircea Ficahttps://www.clubantreprenor.ro/
Fondator Revista Club Antreprenor & clubantreprenor.ro

Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România (ARIR) recunoaște performanța în comunicarea cu investitorii pentru a doua oară în România în cadrul Galei AR&IR din 19 octombrie 2020.

“Credem în performanța companiilor listate la bursă și susținem excelența în comunicarea cu investitorii. Într-un context de piață deosebit de dificil, dialogul proactiv cu investitorii a fost esențial. Astfel, pentru al doilea an consecutiv premiem cei mai buni profesioniști și programele lor de comunicare cu investitorii. În ultimele luni, am venit în sprijinul companiilor pentru a se adapta la noul mediu economic și am încurajat transparența.”­­, a subliniat Daniela Șerban, Președinte și Co-fondator ARIR

Categoriile premiate

Categoriile premiate sunt:

  1. Cel mai bun Director General (CEO)
  2. Cel mai bun Director Financiar (CFO)
  3. Cea mai bună Companie din perspectiva activității de Relația cu Investitorii
  4. Cel mai bun profesionist în Relația cu Investitorii.

Clasamentul a fost stabilit în urma evaluării investitorilor instituționali din întreaga lume, activi în piața de capital din România, prin intermediul platformei Institutional Investor Research.

Investitorii individuali sunt invitați să voteze compania cu care au comunicat cel mai bine în ultimul an. În perioada 28 septembrie – 12 octombrie pot să își exprime opinia prin intermediul website-ului ARIR (www.ir-romania.ro/gala). Încurajăm investitorii să puncteze transparența companiilor, calitatea raportărilor, comunicarea din perspectiva disponibilității și proactivității echipei pentru Relația cu Investitorii.

Având în vedere importanța din ce în ce mai mare acordată informațiilor non-financiare de către investitori și trecerea la noul statut de piață emergentă care va aduce piața de capital din România în vizorul unei categorii de investitori mai mari, ARIR va premia pentru prima dată “Cel mai bun Raport de Sustenabilitate”. Companiile listate vor putea aplica printr-un reprezentant pentru această evaluare, solicitarea va fi transmisă către ARIR (contact@ir-romania.ro) până la data de 7 octombrie 2020 și va include link-ul către raportul de sustenabilitate.

Juriu independent

Evaluarea va fi realizată de către un juriu independent format din Adina Ardeleanu – Co-Fondator Financial Intelligence, Adrian Codîrlașu –  Președinte CFA România, Cristian Petre, Manager Investiții – NN Pensii, Mihaela Stoica – Director General Intercapital Invest și Mugur Popescu – Director Direcția Investiții BCR Pensii, în baza unui set de criterii definite împreună cu specialiști de top din piață.

Partenerii Galei

Gala AR&IR este organizată cu sprijinul partenerilor strategici: ALRO (unul dintre cei mai mari producători de aluminiu integrați pe verticală din Europa, după capacitatea de producție, membru fondator ARIR), Bursa de Valori București (organizează și gestionează piețele reglementate de instrumente financiare, membru fondator ARIR), Electrica (jucător-cheie pe piața de distribuție și furnizare a energiei electrice din România, membru Asociat ARIR), TeraPlast (compania-mamă a Grupului TeraPlast, cel mai mare producător român de materiale de construcții, membru fondator ARIR), Banca Transilvania (cea mai mare bancă din Europa de Sud-Est, membru Asociat ARIR).

Partenerii media sunt: Radio România ActualitățiMoney.ro, Financial Intelligence, The Diplomat, Bizis.ro, Economistul, Club Economic, România Durabilă.

Partenerii de monitorizare sunt Klarmedia, Issue Monitoring.

Despre Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România (ARIR):

ARIR este o organizație non-guvernamentală și non-profit care a fost înființată cu scopul de oferi emitenților actuali și potențiali o platformă pentru dezvoltarea profesioniștilor în relația cu investitorii (IR) și pentru a contribui la implementarea celor mai bune practici în comunicarea cu investitorii și în guvernanță corporativă. A fost înființată în Noiembrie 2018 și are ca membri companii listate, companii cu potențial de a deveni companii listate, administratori de fonduri,profesioniști în relația cu investitorii, precum și consultanți. Membrii fondatori sunt Bursa de Valori București (BVB), ALRO, Electromagnetica, Franklin Templeton Management – suc. București, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Teraplast, Transelectrica, Daniela Șerban, Cosmin Răduță și Tony Romani, în timp ce Electrica, OMV Petrom, Antibiotice, Idea Bank, BRK Financial Group, Banca Transilvania și Transgaz s-au alăturat ca Membri Asociați, INNOVA Project Consulting, ENVISIA și RTPR ca Membri Afiliați.

Urmăriți-ne pe LinkedIn, Facebook și Instagram

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

InstaSun – Invenția 100% românească evaluată la 4 milioane Euro după doar 2 ani de la lansare

Un proiect gândit și dezvoltat integral în România revoluționează modul în care ne protejăm pielea împotriva radiațiilor solare, folosind...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -Evenimente business Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -oferta publicare articole copywriting content marketing online SEO Club Antreprenor Ziarul Pozitiv

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv