luni, aprilie 22, 2024

OTP Bank lansează noi versiuni pentru serviciul OTPdirekt și aplicația SmartBank  

Evenimente Club Antreprenor

Mircea Ficahttps://www.clubantreprenor.ro/
Fondator Revista Club Antreprenor & clubantreprenor.ro

OTP Bank România face un nou pas în strategia de digitalizare a serviciilor oferite pe piața locală prin lansarea unei noi versiuni pentru serviciul OTPdirekt și pentru aplicația SmartBank.

Evoluția serviciului de internet banking oferit de OTP Bank și noile instrumente digitale au scopul de a furniza clienților o experiență de utilizare cât mai facilă și mai sigură, având în vedere că gradul de utilizare a serviciilor online de banking și numărul de tranzacții realizate pe această cale crește de la lună la lună.

Această tendință este confirmată de faptul că la finalul lunii iulie volumul trazacțiilor digitale realizate de clienții persoane fizice ai băncii a ajuns la 92% din totalul tranzacțiilor, în timp ce în cazul clienților companii procentul a urcat la 97%.

Peste 120.000 de utilizatori OTPdirekt și SmartBank

Nevoia de digitalizare și de instrumente de banking digitale este mai mare acum ca oricând, iar nou lansatele versiuni au exact acest rol, de a furniza servicii instante și diversificate pentru cei peste 120.000 de utilizatori OTPdirekt și SmartBank. Este un proiect integrat, care face parte din strategia Apollo anunțată de OTP Bank, și care în noul context adus de pandemie a căpătat prioritate pentru a deservi nevoile de banking în timp ce cu toții aplicăm distanțarea fizică”, a declarat Roxana Hidan, Deputy CEO Divizia Retail, în cadrul OTP Bank România.

Noua versiune a serviciului de internet banking OTPdirekt are acum un design optimizat, iar opțiunile din aplicație au fost simplificate, astfel încât să fie redus numărul de pași pentru realizarea tranzacțiilor. Odată cu introducerea de meniuri intuitive, apar și noi funcționalități, precum:

  • Economisire automată în diferite produse ale băncii, precum conturi de economii, fonduri de investiții sau depozite;
  • Posibilitatea de a subscrie în noi fonduri de investiții;
  • Opțiunea de a transmite extrasele pe e-mail la adrese introduse direct din aplicație;
  • O nouă modalitate, mai facilă, de resetare a parolei direct prin site-ul băncii care nu mai implică apelarea la serviciul de call center.

În același timp, aplicația SmartBank, disponibilă atât pentru utilizatorii Android, cât și iOS, are un nou design intuitiv, oferă acum un nou modul de autorizare a tranzacţiilor și este orientată mai mult către client prin secţiunea dedicată de chat, care ajută clienţii să intre în contact cu banca mai rapid şi mai uşor.

Prin SmartBank pot fi realizate plăți valutare și către trezorerie

Totodată, prin SmartBank pot fi realizate plăți valutare și către trezorerie, utilizatorii au acum opțiunea de confirmare a plăților online efectuate prin card direct din aplicație folosind meniul OTPcard biometrics, pot împărtăși IBAN-ul cu alte persoane și descărca dovada plății direct din aplicație. De asemenea, utilizatorii SmartBank își pot adăuga de acum cardurile în wallet-ul Apple.

Aplicaţia SmartBank poate fi descărcată din Google Play sau App Store. În aceasta, accesul se poate face rapid și facil prin codul de siguranță prestabilit, amprentă sau FaceID.

În urma lansării noilor versiuni de instrumente digitale de banking, OTP Bank a demarat o campanie de informare detaliată pentru clienții băncii, atât cu privire la actualizarea noilor versiuni, cât și la noutățile pe care aceste instrumente le aduc. Migrarea clienților către noile versiuni de aplicație se efectuează gradual, în etape succesive, iar pentru o perioadă limitată de timp, cele două aplicații (cea nouă și versiunea curentă) vor funcționa în paralel.

Despre OTP Bank România

OTP Bank România, subsidiară a OTP Group, este un furnizor integrat şi auto-finanţat de servicii financiare. Cu o abordare definită prin responsabilitate, angajament şi profesionalism, OTP Bank România înțelege nevoile clienților şi contextul actual al pieţei şi este un partener de încredere în furnizarea de servicii financiare. Banca ocupă locul 9, în funcție de active, în clasamentul jucătorilor bancari din România, din decembrie 2018.

OTP Group are peste 70 de ani de activitate în sectorul financiar din Europa Centrală și de Est, în timp ce subsidiara din România a acumulat 16 ani de prezență de piața locală. Promovând inovația, creșterea stabilă și servicii financiare integrate, OTP Group a devenit un jucător dominant pe piața Europei Centrale și de Est și este considerat un grup bancar important chiar și la scară europeană. Comunitatea de aproximativ 36 de mii de angajați deservește zilnic aproape 19 milioane de clienți din 12 țări.

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Vizita delegației Districtului Chaoyang din Beijing la CCIB consolidează cooperarea româno-chineză: S-a semnat un Memorandum de Cooperare

Vizita la Palatul Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București a delegației Districtului Chaoyang din Beijing și semnarea...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv