joi, iulie 18, 2024

ALTEX România susține educația online și offline și dă startul campaniei ,,Back to school”

Evenimente Club Antreprenor

Mircea Ficahttps://www.clubantreprenor.ro/
Fondator Revista Club Antreprenor & clubantreprenor.ro

Altex România anunță începerea campaniei ,,Back to school”. Cu mesajul „Reîncepem școala și cu poftă pentru educație, și cu chef de distracție”, retailer-ul, împreună cu RTC, au pregătit în cadrul campaniei reduceri de până 40% la produse electro-IT și de birotică-papetarie, valabile online, dar și în cele peste 120 de magazine Altex.

Garanția celui mai mic preț din România la peste 5000 de noi produse din gama birotică-papetărie

În luna martie, ca parte a strategiei de a oferi o experiență de shopping completă, grupul Altex a finalizat achiziția companiei RTC Proffice, lider în importul și distribuția produselor pentru birou și rechizitelor. În urma integrării, Altex își diversifica portofoliul cu peste 100 de branduri internaționale și oferă garanția celui mai mic preț din România la peste 5000 de noi produse din gama birotică-papetărie.

O gamă variată de laptopuri, tablete, imprimante, sisteme desktop și monitoare

Astfel, în cadrul campaniei din această toamnă, retailer-ul vine în întâmpinarea nevoilor elevilor, în pragul noului an școlar, cu promoții la ghiozdane, seturi de rechizite, produse art & craft, dar și cu o gamă variată de laptopuri, tablete, imprimante, sisteme desktop, monitoare.

,,În prezent, numărul elevilor care nu au acces la internet sau la un computer a ajuns la aproximativ 900.000. Într-un astfel de context, în care situația anului școlar este atipică, iar măsurile concrete legate de accesul copiilor la studiul online încă nu au fost luate, credem că este responsabilitatea noastră, în calitate de lider al pieţei româneşti de retail, să facilităm accesul la tehnologie și la produsele de care elevii au maximă nevoie în perioada următoare. Campania <<Back to school>> este deja una cu tradiție, însă anul acesta am extins și mai mult ofertele. Prin achiziția companiei RTC ne asigurăm că oferim cel mai mic preț din România la gama de articole birotică-papetărie și că punem la dispoziția elevilor alternative de cea mai bună calitate”, a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial, Altex România.

Pentru mai multe detalii despre din campania „Back to school”, accesați pagina dedicată – altex.ro/promo/back-to-school/.

Despre Altex România

Altex România este lider pe piața de retail din România, cu peste 120 de magazine deschise în țară. În peste 29 de ani de provocări, Altex a trecut de la un business local de import de televizoare la liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Încă de la înființare, compania Altex și-a propus să ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor și soluții de finanțare accesibile.

Altex oferă clienților o gamă variată de electrocasnice mici, electrocasnice mari, produse cosmetice, parfumuri, obiecte de voiaj, trolere, produse pentru bebeluși, articole pentru copii, biciclete electrice, mașini second-hand, laptopuri, televizoare, telefoane, produse software, aspiratoare, fiare de calcat, aparate de aer condiționat, jocuri pentru PC și diverse console (cum ar fi PS sau Xbox), calculatoare pentru gaming și multe alte produse.

Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România.

Pentru a-și ajuta clienții să aibă acces la finanțare, Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine.

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Carrefour România și Asociația InspirAction susțin educația din România

Programul „Gesturi mici pentru practici mari” susține educația durabilă, economia circulară și protecția mediului înconjurător. Peste 60.000 de...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -Evenimente business Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -oferta publicare articole copywriting content marketing online SEO Club Antreprenor Ziarul Pozitiv

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv