sâmbătă, aprilie 13, 2024

bpv GRIGORESCU ȘTEFĂNICĂ a asistat start-up-ul românesc INNOSHIP în obținerea unei finanțări de tip Seed de la fondul de investiții GapMinder VC

Evenimente Club Antreprenor

Mircea Ficahttps://www.clubantreprenor.ro/
Fondator Revista Club Antreprenor & clubantreprenor.ro

Suntem încântați să anunțăm că echipa formată din colegii noștri Cătălin Grigorescu, Partener și Coordonator al Practicii de Tehnologie, și Radu Zmaranda, CIPP/E, avocat colaborator, au consiliat start-up-ul Innoship Technology și pe fondatorii acestuia în runda de finanțare de tip Seed primită de la GapMinder VC. Acest nou proiect vine în continuarea activității de consiliere a fondatorilor Innoship desfășurată de societatea noastră încă de la începutul afacerii în 2019.

Innoship optimizează interacțiunile dintre retaileri și curieri

Runda de tip Seed primită de la GapMinder VC va stimula creșterea accelerată de adopție a Innoship în rândul retailerilor activi pe piața românească, dar și primii pași ai startup-ului spre internaționalizare, accelerând totodată dezvoltarea de noi funcționalități pentru platforma sa. Innoship permite business-urilor din retail și e-commerce să integreze și să administreze eficient propriile contracte de curierat şi multiplele opţiuni de livrare. Prin algoritmii avansați de machine-learning ai soluției, Innoship optimizează interacțiunile dintre retaileri și curieri, eficientizând costurile serviciilor de curierat și sporind performanța de livrare printr-o alocare dinamică a comenzilor în funcție de criteriile selectate de retailer în platformă.

Fiind o companie tânără de tehnologie, a fost deosebit de important pentru noi să primim cea mai bună consiliere de business juridică pentru runda de finanțare. Prin abordarea lor practică, Cătălin împreună cu echipa sa au reușit să transforme un proces altfel destul de complex, într-o călătorie lină pentru noi.‟ a declarant Daniel Nicolae, Co-fondator și CEO al Innoship.

Echipa noastră va continua să ofere consultanță Innoship pe parcursul expansiunii sale. Cătălin Grigorescu va asista start-up-ul în calitate de advisor strategie și afaceri.

Despre bpv Grigorescu Ștefănică     

bpv Grigorescu Ștefănică este o societatea de avocațură de afaceri cu o ofertă completă de servicii. Fondată în 2006, societatea este recunoscută internațional pentru focusul în domeniul tehnologie și practica în domenii precum drept societar, fuziuni și achiziții, drept fiscal, dreptul muncii, achiziții publice, servicii medicale, energie și infrastructură. Echipa bpv Grigorescu Ștefănică este menționată constant printre firmele de avocatură recomandate de către cele mai importante publicații internaționale de specialitate: Chambers & Partners, Legal 500, IFLR1000, ITR World Tax.

De peste cinci ani, bpv GRIGORESCU STEFANICA este plasata in mod constant de directoarele juridice internationale in esalonul 1 al firmelor de avocati din Romania cu practica in sectorul tehnologiei.

bpv Grigorescu Ștefănică este membră fondatoare a alianței regionale de societăți independente de avocați bpv Legal care oferă servicii juridice transfrontaliere în Europa Centrala și de Est. Membrii alianței sunt societăți partenere din Bratislava, Bruxelles, București, Budapesta, Praga și Viena.

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Asociația Energia Inteligentă: Un pas mic spre eradicarea sărăciei energetice extreme – Registrul Național al Caselor fără Energie Electrică

Până la realizarea REGISTRULUI NAȚIONAL AL CASELOR FĂRĂ ENERGIE ELECTRICĂ (RNCFEE) se invoca lipsa informațiilor despre cetățenii care trăiesc...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv