joi, iulie 18, 2024

Enterprise RPA duce tehnologia românească DRUID în proiecte de hiperautomatizare din Marea Britanie

Evenimente Club Antreprenor

Mircea Ficahttps://www.clubantreprenor.ro/
Fondator Revista Club Antreprenor & clubantreprenor.ro

DRUID, companie specializată în dezvoltarea de asistenţi virtuali inteligenţi (chatboţi), anunţă semnarea unui parteneriat cu Enterprise RPA, unul din liderii soluţiilor şi serviciilor de hiperautomatizare a proceselor de afaceri prin intermediul roboţilor din Marea Britanie. Prin acest parteneriat, Enterprise RPA va vinde şi implementa roboţi conversaţionali dezvoltaţi pe tehnologie DRUID în industrii ca Housing, Healthcare, Retail, Logistică, Finanţe sau Construcţii, către organizaţii mari din Marea Britanie.

Automatizările şi tehnologiile conversaţionale tot mai prezente în proiectele de transformare digitală

Automatizările şi tehnologiile conversaţionale sunt tot mai prezente în proiectele de transformare digitală, ajutând departamentele să-şi maximizeze productivitatea, să reducă costurile şi, cel mai important, să degreveze oamenii de activităţi consumatoare de timp. Enterprise RPA permite organizațiilor să automatizeze procesele manuale și repetitive, contribuind astfel la creșterea eficienței și la îmbunătățirea productivității cu ajutorul „lucrătorilor digitali”. Prin metodologia „ Engage at any Stage”, Enterprise RPA poate conecta rapid organizaţii aflate în diverse stadii de automatizare a proceselor, prin intermediul roboţilor, direct în proiecte de hiperautomatizare.

“Suntem încântaţi să avem în Marea Britanie un partener de implementare ca Enterprise RPA, lider în soluţii inteligente de hiperautomatizare a proceselor de afaceri. Combinând expertiza Enterprise RPA cu tehnologia conversațională DRUID, putem oferi un plus de eficiență și mai multă valoare organizaţiilor din Marea Britanie.” declară Irina Dochiţu, Partner Account Manager, DRUID.

“Considerăm că acest parteneriat va dezvolta capacitățile noastre de implementare cu o tehnologie conversaţională superioară, pentru a ajuta clienții noștri să realizeze beneficiile asistenţilor virtuali inteligenţi, integraţi perfect în fluxurile de lucru ale angajaţilor lor” a completat Sam Boulton, Account Director, Enterprise RPA.

Prin intermediul platformei DRUID, Enterprise RPA va sprijini companiile din Marea Britanie să proiecteze și să implementeze fluxuri conversaţionale și programe de guvernanță, accesibile prin numeroase canale de comunicare, cum ar fi MS Teams, Skype, Facebook Messenger, Slack sau pagini web ale corporațiilor. Chatboţi standard, care includ sute de şabloane conversaţionale preconfigurate pe roluri, procese şi industrii, sunt deja pregătiţi pentru o lansare rapidă în producţie, indiferent de scenariul de implementare – cloud, hibrid sau în infrastructura clientului.

Prima soluţie conversaţională de automatizare dedicată industriei de Housing, bazată pe tehnologiile celor două companii, va fi lansată în cadrul Housing 2020 Virtual Festival. Evenimentul se desfăşoară în perioada 7-11 Septembrie şi adună în fiecare an peste 8500 de participanţi, 250 de experţi, zeci de sesiuni de lucru şi exhibitori, în cel mai important targ de profil din Marea Britanie.

Pentru mai multe informaţii accesaţi druidai.com

Despre DRUID

DRUID este o companie de tehnologie conversaţională AI care dezvoltă asistenţi virtuali inteligenţi pentru organizaţii de tip Enterprise. Datorită şabloanelor conversaţionale preconfigurate şi a tehnologiei proprietare NLU, DRUID permite oricărei companii să proiecteze şi lanseze extrem de rapid asistenţi virtuali inteligenţi antrenaţi în conversaţii specifice pe roluri, procese, industrii. Prin integrarea cu roboţi UiPath, DRUID permite automatizarea unor procese complexe în care sistemele informatice schimbă informaţii cu utilizatori umani. În mai puţin de 2 ani de la lansare, DRUID are deja clienţi ca Banca Transilvania, Raiffeisen Leasing, BCR Leasing, BRD Finance, Alpha Bank, Idea Bank, Orange, Asirom, Groupama, Provident, ProTV, Carrefour, iStyle, Profi, ALTEX, Dacris, FAN Courier, Rețeaua de sănătate REGINA MARIA, Farmaciile Dona, Servier sau Librăriile Cărtureşti.

Despre Enterprise RPA

Enterprise RPA este o companie specializată în soluţii software și servicii de automatizare a proceselor de afaceri prin intermdiul roboţilor (RPA), Inteligenţă Artificială şi Asistenţi Virtuali Inteligenţi. Pentru mai multe informații despre Enterprise RPA, vizitați enterpriserpa.co.uk

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Interviu cu Valentin Popescu, omul care inovează în marketing sportiv

Valentin Popescu este Sports Marketing Consultant la MVP Consultancy, o companie antreprenorială care oferă servicii de consultanță în afaceri:...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -Evenimente business Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -oferta publicare articole copywriting content marketing online SEO Club Antreprenor Ziarul Pozitiv

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv