miercuri, iunie 12, 2024

Allis Electronics relansează magazinul online GSMfit.ro, dezvoltat de Zitec

Zitec, lider pe piața de IT & digital marketing din România, specializat în dezvoltarea de soluții și servicii de transformare digitală, anunță dezvoltarea noului website GSMfit.ro pe platforma de e-commerce Magento 2. Magazinul online este deținut de Allis Electronics, una dintre cele mai vechi și importante companii pe piața de distribuție și comerț de telefoane mobile și accesorii GSM din România.

Evenimente Club Antreprenor

Mircea Ficahttps://www.clubantreprenor.ro/
Fondator Revista Club Antreprenor & clubantreprenor.ro

Zitec, lider pe piața de IT & digital marketing din România, specializat în dezvoltarea de soluții și servicii de transformare digitală, anunță dezvoltarea noului website GSMfit.ro pe platforma de e-commerce Magento 2. Magazinul online este deținut de Allis Electronics, una dintre cele mai vechi și importante companii pe piața de distribuție și comerț de telefoane mobile și accesorii GSM din România.

Echipa Zitec a facilitat migrarea magazinului online de pe platforma Magento 1 la Magento 2.3. Astfel, prin noua platformă, noul website GSMfit.ro va oferi o experiență vizibil îmbunătățită pentru toți utilizatorii, un mod modern de afișare a produselor, dar și o procedură mai clară și mai rapidă de finalizare a comenzilor.

De asemenea, pentru clienții fideli ai magazinului online, compania va dezvolta împreună cu Zitec și un program de fidelizare, GSMfit Club, prin care membrii vor beneficia de discount-uri de prețuri și oferte speciale.

„Într-un domeniu inundat de produse contrafăcute, multe dintre acestea cu proveniență din piața gri, scopul GSMfit este de a oferi produse 100% originale, la cel mai bun raport calitate – preț. Suntem bucuroși să înglobăm toată experiența noastră de peste 20 de ani în comerțul de produse de telefonie în noua platformă GSMfit.ro, cu ajutorul partenerilor de la Zitec, și astfel să oferim o experiență de utilizare superioară cumpărătorilor noștri fideli”, a declarat Alina Stănescu, Marketing Manager al Allis Electronics.

„Transformarea digitală a unei afaceri este foarte importantă pentru viitorul activității acesteia, și susținem această idee în contextul actual mai mult decât oricând. O platformă e-commerce optimizată înseamnă o experiență îmbunătățită pentru utilizatori, care îi va face cu siguranță să revină. În prezent, suntem singura companie românească partener Magento Business, ceea ce ne oferă posibilitatea să livrăm cele mai bune soluții personalizate și cele mai noi tehnologii pentru magazinele online ale clienților noștri”, a declarat Alexandru Lăpușan, CEO și co-fondator Zitec.

Din luna octombrie a anului trecut, Zitec este oficial singura companie românească partener Magento Business, platforma e-commerce lider în lume. Compania dezvoltă proiecte utilizând Magento din 2012, iar de atunci specialiștii Zitec au obținut mai multe certificări precum Magento 2 Certified Professional Developer și Magento 2 Certified Associate Developer. Printre clienții care au beneficiat de soluții Magento se numără: Porsche Romania, eMag, Flanco, iELM, Vector Watch, Altex, Urban Monkey, PPT – Prețuri pentru tine, Tech-Con, Love Crafts sau Zonia.

Zitec are o experiență de peste 17 ani în dezvoltarea de magazine online pentru clienții din întreaga lume, livrând de-a lungul timpului mai mult de 650 de proiecte în peste 15 țări de pe trei continente.

 Despre Zitec

 Lider pe piața IT & Digital Marketing din România, cu birouri în București și Brașov, Zitec este specializată în dezvoltarea de soluții de afaceri, servicii și produse tehnologice personalizate, precum și servicii de digital marketing.

Zitec este una dintre puţinele companii româneşti certificată Microsoft Application Development, Microsoft Gold Cloud Platform, Amazon AWS Technology Partner și Google Cloud Partner, precum și singura companie românească Partener Magento și unic furnizor în România al platformei de soluții e-commerce în cloud VTEX.

Pentru activitatea sa din 2019, Zitec a fost desemnată “Compania Anului” la Gala ANIS România 2020. În 2019, Zitec a fost declarat “Best Workplace” la Romanian Business Services Awards și a primit Premiul Juriului pentru “Angajatorul anului” la Romania Insider Awards, după ce, cu un an în urmă, s-a clasat în Top 3 al celor mai apreciați angajatori din România, conform site-ului undelucram.ro și în “Topul companiilor din IT pentru care să lucrezi” realizat de Revista BIZ. Pentru serviciile de digital marketing, compania a fost nominalizată în topul agențiilor de digital din România conform Forbes. Campania de donare de sânge la birou lansată de Zitec la nivel național – #cei1024 – a fost premiată cu “Cel mai bun proiect intern de CSR” la Gala Oameni pentru Oameni 2017, “CSR Initiative of the Year” la Romanian Outsourcing & Shared Services Awards și “CSR Program of the Year” la Galele ANIS din 2018 și 2019, precum și premiu la Categoria “Parteneriat Intersectorial”, în cadrul Galei Romanian CSR Awards 2020.

Despre Allis Electronics

Allis Electronics este una dintre cele mai vechi și importante companii pe piața de distribuție și comerț de telefoane mobile și accesorii GSM din România. Firma colaborează direct cu producătorii, oferind garanții valabile în service-urile autorizate din întreaga țară. A fost înființată în 1999, la puțin timp după intrarea în România a primilor operatori de telefonie mobilă. Compania s-a dezvoltat constant, ajungând în 2019 la o cifră de afaceri de peste 36 de milioane de lei.

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Ștefan Mandachi și Iancu Guda organizează un maraton gratuit, pentru antreprenori

Ștefan Mandachi și Iancu Guda, împreună cu un profesor universitar doctor, organizează un maraton de business și mindset, de...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv