joi, iunie 13, 2024

EY România primește acreditarea UiPath Services Network pentru servicii de derulare a proiectelor de automatizare

EY România a obținut o nouă acreditare din partea UiPath pentru servicii de automatizare a proceselor și devine primul partener din Europa de Est certificat UiPath Services Network (USN).

Evenimente Club Antreprenor

Mircea Ficahttps://www.clubantreprenor.ro/
Fondator Revista Club Antreprenor & clubantreprenor.ro

 

  • EY România devine primul partener certificat USN din Europa de Est în livrarea de soluții de hiperautomatizare pentru companii

EY România a obținut o nouă acreditare din partea UiPath pentru servicii de automatizare a proceselor și devine primul partener din Europa de Est certificat UiPath Services Network (USN).

„Noul model de certificare UiPath USN este conceput pentru a maximiza rata de succes a programelor de automatizare livrate de organizații în întreaga lume. Suntem încântați să continuăm această călătorie alături de UiPath și, mai ales, să putem astfel oferi și în România clienților noștri soluții prin care să-și eficientizeze fluxurile de lucru critice și să extindă automatizarea în procesele de afaceri”, spune Aurelia Costache, Liderul Departamentului de Asistență în Afaceri, EY România.

Noul program de acreditare USN certifică dobândirea unor competențe avansate, necesare în coordonarea și implementarea proiectelor de hiperautomatizare, folosind tehnologiile UiPath. EY România face parte dintr-o rețea internațională de elită formată din 20 de parteneri certificați USN. Scopul acestor parteneri este să faciliteze accesul organizațiilor din întreaga lume la beneficiile generate de automatizarea proceselor.

„Programul USN vine să confirme eforturile noastre din ultimii 5 ani de a investi continuu în extinderea și perfecționarea competențelor de automatizare ale echipei. În plus, oferă clienților UiPath garanția experienței necesare în derularea unor proiecte de automatizare, care să aducă beneficii sustenabile atât angajaților acestora, cât și întregii organizații”, spune Răzvan Popescu, Partener Asociat, Asistență în afaceri, EY România.

Sub impactul pandemiei Covid-19, modelele de afaceri au cunoscut transformări profunde, ceea ce a determinat tot mai multe companii să re-prioritizeze investițiile în tehnologie și să se orienteze către digitalizarea locurilor de muncă și facilitarea derulării activităților zilnice prin telemuncă. Acest context în schimbare rapidă obligă companiile să devină tot mai agile, prin urmare, automatizarea activităților redundante se dovedește mai relevantă ca niciodată.

Devenind partener certificat USN, EY România va continua colaborarea de succes cu UiPath, pentru a facilita accesul clienților săi la soluții și servicii de hiperautomatizare.

“Programul de parteneriat USN vine să susțină eforturile noastre de a pune la dispoziția clienților o platformă end-to-end de hiperautomatizare. EY România este unul dintre primii parteneri cu care am început colaborarea în 2015 și mă bucur să fie între primii acreditați USN”, a declarat Daniel Dines, CEO & Founder UiPath.

Hiperautomatizarea depășește granițele RPA (Robotic Process Automation), integrând tehnologii avansate pentru a crește gradul de automatizare a proceselor de business. Conceptul păstrează tehnologia RPA la bază, completând-o cu tehnologii de inteligență artificială (AI), process mining, ChatBots și procesare de text și voce. Hiperautomatizarea a fost declarată de Gartner ca numărul unu pe lista celor mai importante 10 tendințe tehnologice strategice pentru 2020.

UiPath este unul dintre liderii de pe piața tehnologiilor de automatizare, oferind un ecosistem de tehnologii pentru automatizarea proceselor.

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Ștefan Mandachi și Iancu Guda organizează un maraton gratuit, pentru antreprenori

Ștefan Mandachi și Iancu Guda, împreună cu un profesor universitar doctor, organizează un maraton de business și mindset, de...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv