joi, iunie 13, 2024

Wizz Air va avea o bază la Bacău

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere și cel mai verde transportator aerian din Europa*, dar și cea mai mare linie aeriană din România, a anunțat astăzi deschiderea celei de-a 31-a baze la Bacău. Compania aeriană va aloca 2 aeronave Airbus A320 pe aeroportul Bacău în noiembrie 2020. Odată cu înființarea noii baze, Wizz Air a anunțat și lansarea a 12 noi rute din Bacău către 6 țări începând cu 29 octombrie 2020. Aceasta este a șaptea bază a companiei din România și a doua în regiunea istorică a Moldovei din România, după cea de la Iași.

Evenimente Club Antreprenor

Mircea Ficahttps://www.clubantreprenor.ro/
Fondator Revista Club Antreprenor & clubantreprenor.ro

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere și cel mai verde transportator aerian din Europa*, dar și cea mai mare linie aeriană din România, a anunțat astăzi deschiderea celei de-a 31-a baze la Bacău. Compania aeriană va aloca 2 aeronave Airbus A320 pe aeroportul Bacău în noiembrie 2020. Odată cu înființarea noii baze, Wizz Air a anunțat și lansarea a 12 noi rute din Bacău către 6 țări începând cu 29 octombrie 2020. Aceasta este a șaptea bază a companiei din România și a doua în regiunea istorică a Moldovei din România, după cea de la Iași. Biletele pentru toate rutele noi pot fi deja rezervate pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil a companiei aeriene cu prețuri începând de la 89 RON**.

Wizz Air este dedicată dezvoltării rețelei sale și le oferă oportunități excelente pasagerilor săi prin călătorii accesibile. Având în spate experiența serviciilor la tarife mici și de înaltă calitate în ultimii ani în România, compania aeriană este sigură că, odată cu înființarea celei mai noi baze, aceasta va aduce mai multă creștere economică în regiune prin dezvoltarea conexiunilor dintre estul României și alte țări europene, oferind în același timp oportunități de călătorie accesibile pentru pasagerii săi. Noua bază din Bacău va crea peste 70 de noi locuri de muncă directe în cadrul companiei și multe alte locuri de muncă în industriile asociate***. Cele 2 aeronave Airbus A320 vor susține operațiunile a 12 noi rute către: Torino, Veneția Treviso, Bologna, Roma Fiumicino, Milano Bergamo, Catania (Italia), Larnaca (Cipru), Londra Luton, Liverpool (Marea Britanie), Memmingen / München Vest (Germania), Billund (Danemarca) și Bruxelles Charleroi (Belgia). Rețeaua extinsă de 37 de rute Wizz Air către regiunea Moldovei din România – inclusiv 18 rute către Iași și 7 rute către Suceava – va sprijini turismul local, va aduce mai mult capital în regiune și va conecta Bacăul cu destinații noi și interesante.

Wizz Air este o companie aeriană cu rating de investiții cu risc scăzut, cu o flotă cu o vârstă medie de 5,4 ani, compusă din cele mai eficiente și sustenabile aeronave din prezent, gamele Airbus A320 și Airbus A320neo. Emisiile de dioxid de carbon ale Wizz Air au fost cele mai scăzute în rândul companiilor aeriene europene din FY2019 (57,2 gr/km/pasager). Wizz Air are cea mai mare comandă, de 268 de aeronave, din familia de ultimă generație Airbus A320neo, care îi va permite companiei aeriene să își reducă în continuare amprenta de mediu cu 30% pentru fiecare pasager până în 2030.

Anunțul de astăzi vine pe măsură ce noua eră a călătoriilor igienizate începe la Wizz Air. Compania aeriană a anunțat recent o serie de măsuri de igienă crescute, pentru a asigura sănătatea și siguranța clienților și ale echipajului. Ca parte a acestor noi protocoale, pe tot parcursul zborului, atât echipajul de cabină, cât și pasagerii sunt obligați să poarte măști, echipajul de cabină având și mănuși. Aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluție antivirală și, ca urmare a programului de curățare zilnic strict al WIZZ, toate aeronavele sunt dezinfectate peste noapte cu aceeași soluție antivirală. Fiecare pasager primește la intrarea în aeronavă șervețele igienizante, revistele de la bord au fost scoase din aeronavă, iar pentru toate achizițiile de la bord se recomandă plata contactless. Pasagerii sunt rugați să urmeze măsurile de distanțare fizică introduse de autoritățile locale de sănătate și sunt încurajați să efectueze toate achizițiile premergătoare zborului online (de exemplu: bagaje de cală, WIZZ Priority etc.) pentru a minimiza orice posibil contact fizic la aeroport. Pentru mai multe informații accesați acest link către noul videoclip Wizz Air despre procedurile de sănătate și securitate.

Adăugând opțiunea WIZZ Flex la o rezervare, pasagerii pot fi siguri că, dacă circumstanțele se schimbă, sau pur și simplu doresc să călătorească la o dată diferită sau către o destinație diferită, pot rezerva orice zbor WIZZ la alegere. Oferirea acelui nivel suplimentar de protecție pentru rezervările pasagerilor este o măsură binevenită în aceste vremuri incerte.

Wizz Air va începe să recruteze candidați tineri și ambițioși pentru noua sa bază. Zilele de recrutare a echipajului da cabină sunt afișate aici.

József Váradi, CEO-ul Wizz Air Group, a declarat astăzi în cadrul conferinței de presă de la Bacău: „Anunțul de astăzi subliniază angajamentul nostru față de România. Suntem deja cel mai mare operator din țară și rămânem fideli misiunii noastre de liberalizare a călătoriilor aeriene nu numai în capitale, dar și pe aeroporturile regionale. Deschiderea celei mai noi baze Wizz Air și alocarea a două aeronave moderne, de ultimă generație, subliniază importanța pieței românești pentru operațiunile noastre. Adăugând astăzi 12 noi rute interesante și păstrând protocoalele noastre de igienizare la cele mai înalte standarde, suntem siguri că tarifele ultra-reduse ale Wizz Air și rețeaua de rute extraordinare vor face călătoriile să fie accesibile pentru tot mai mulți pasageri din România.”

Oana Daniela Chelaru, Președinte Executiv al Aeroportului Internațional George Enescu din Bacău a comentat următoarele: „Mai multe proiecte de modernizare au fost implementate pe Aeroportul Internațional George Enescu din 2015. Investițiile au inclus construcția unui nou terminal de pasageri, turnul de control al traficului aerian, parcări și alte construcții necesare unei infrastructuri aeroportuare moderne. De asemenea, un alt proiect foarte important, în curs, urmărește creșterea capacității portante și modernizarea pistei și a suprafețelor de mișcare aferente. Există investiții prin care administrația aeroportului dorește să îmbunătățească condițiile de procesare a pasagerilor, să atragă noi operatori aerieni și, evident, zboruri și destinații noi spre Bacău și dinspre Bacău.”

 RUTE WIZZ AIR DIN BACĂU

Rută Zile de operare Începând din Tarife de la**
Bacău – Londra Luton zilnic 29 octombrie 2020 RON 139 / EUR 29.99
Bacău – Liverpool joi, duminică 29 octombrie 2020 RON 119 / EUR 24.99
Bacău – Roma Fiumicino luni, miercuri, joi, vineri, duminică 29 octombrie 2020 RON 119 / EUR 24.99
Bacău – Treviso (Veneția) marți, joi, sâmbătă 29 octombrie 2020 RON 89 / EUR 19.99
Bacău – Bologna marți, joi, sâmbătă 29 octombrie 2020 RON 89 / EUR 19.99
Bacău – Charleroi (Bruxelles) marți, joi, sâmbătă 29 octombrie 2020 RON 89 / EUR 19.99
Bacău – Torino luni, miercuri, vineri 30 octombrie 2020 RON 89 / EUR 19.99
Bacău – Catania luni, vineri 30 octombrie 2020 RON 119 / EUR 24.99
Bacău – Milano Bergamo luni, miercuri, vineri, duminică 30 octombrie 2020 RON 119 / EUR 24.99
Bacău – Larnaca luni, vineri 30 octombrie 2020 RON 89 / EUR 19.99
Bacău – Memmingen marți, sâmbătă 31 octombrie 2020 RON 119 / EUR 24.99
Bacău – Billund miercuri, duminică 1 noiembrie 2020 RON 89 / EUR 19.99

 

Despre Wizz Air

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, operează o flotă de 122 de aeronave Airbus A320 și A321. O echipă de profesionişti în aviaţie asigură servicii superioare şi tarife foarte scăzute, ceea ce face ca Wizz Air să fie alegerea preferată a 40 de milioane de pasageri în anul financiar F20, care s-a încheiat pe 31 martie 2020. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ. Compania a fost numită recent una dintre cele mai sigure zece companii aeriene din lume de către airlineratings.com, singura agenție mondială de siguranță și rating de produse, iar în 2020 – „Compania aeriană a anului” de către Air Transport Awards, cele mai dorite premii internaționale pe care le pot primii profesioniștii sau companiile, premii ce recunosc persoanele și companiile care s-au remarcat prin rezultate extraordinare, inovații și servicii superioare.

*Emisiile de dioxid de carbon Wizz Air au fost cele mai scăzute din rândul companiilor aeriene europene în ultimele 12 luni, până în aprilie 2020 (57,2 gr / km / pasager).

**Tarif pentru un singur segment, inclusiv taxa de administrare. Include un bagaj de mână (dimensiuni maxime : 40 x 30 x 20 cm). Trollerul și orice bagaj adițional de cală sunt tarifate adițional. Prețul se aplică doar rezervărilor efectuate pe wizzair.com și prin intermediul aplicației WIZZ pentru mobil. Numărul de locuri la tarifele indicate este limitat.

***ACI (Airport Council International) estimează crearea a 750 de locuri noi de muncă pentru fiecare 1 million de pasageri transportați anual.

 

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Ștefan Mandachi și Iancu Guda organizează un maraton gratuit, pentru antreprenori

Ștefan Mandachi și Iancu Guda, împreună cu un profesor universitar doctor, organizează un maraton de business și mindset, de...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv