joi, iulie 18, 2024

Kaufland relansează conceptul de Pop-up Restaurant în aer liber, cu un program de experiențe tematice

La doi ani după lansarea în premieră, Kaufland România anunță redeschiderea conceptului pop-up restaurant și readuce experiența gourmet și fine dining la prețuri accesibile la îndemâna oricui, de această dată într-o formă adaptată condițiilor actuale de siguranță.

Evenimente Club Antreprenor

Mircea Ficahttps://www.clubantreprenor.ro/
Fondator Revista Club Antreprenor & clubantreprenor.ro

La doi ani după lansarea în premieră, Kaufland România anunță redeschiderea conceptului pop-up restaurant și readuce experiența gourmet și fine dining la prețuri accesibile la îndemâna oricui, de această dată într-o formă adaptată condițiilor actuale de siguranță.

Deschis într-o variantă sezonieră, pe o terasă spațioasă de peste 2200 mp, cu o capacitate de 120 de locuri, restaurantul va funcționa pe toată perioada verii, între 6 iunie și 30 august 2020, pe terasa Si Lounge din București (zona Pipera, strada George Constantinescu, nr. 2-4).

Amatorii de mese deosebite sunt așteptați să descopere preparatele exclusiviste create de Chef Samuel Le Torrielec, dar oferite la un preț accesibil, astfel încât aceștia vor achita doar ingredientele, provenind exclusiv din magazinele Kaufland. De asemenea, ca până acum, clienții au acces la meniuri diversificate, noutăți inedite, cu opțiuni pentru prânz sau cină, fixe sau à la carte.

Mai mult, spațiul regândit dispune de un program relaxat, ce le permite clienților să se bucure de experiențe culinare variate, în condiții de maximă siguranță.

Ca element de noutate, clienții sunt așteptați cu un program special de experiențe, astfel că vor fi organizate seri tematice. Miercurea și sâmbăta, clienții vor fi delectați cu mâncăruri alese în cadrul Grill Night, iar joia și duminica, chef Samuel va aduce plajele însorite mai aproape, în cadrul Sea Food Day. Totodată, DJ rezidenți vor întreține atmosfera meselor gustoase, iar o zi pe săptămână artiști români vor oferi reprezentații muzicale.

Traversăm cu toții o etapă importantă de readaptare, astfel că redeschidem pop-up restaurantul, cu aplicarea tuturor măsurilor de siguranță. Ne dorim ca toți clienții să se bucure în continuare în această vară de preparate rafinate la prețuri accesibile, într-o atmosferă specială în aer liber și cu respectarea tuturor regulilor care să asigure protecție sporită”, declară Valer Hancaș, Director Comunicare și Corporate Affairs la Kaufland România.

De luni până vineri, restaurantul va funcționa între 12:00 și 22:00, iar în weekend începând cu 11:00 și până la 22:00.

În acord cu noile reglementări, noul pop-up restaurant respectă toate măsurile impuse pentru un spațiu complet sigur și încurajează distanțarea socială și responsabilitatea clienților care îi trec pragul.

În acest sens:

  • Accesul maxim permis este de 120 persoane ce pot fi prezente simultan pe o suprafață de 2000 de metri pătrați;
  • Spațiile comune și cele de lucru vor fi dezinfectate după fiecare client, iar în fiecare săptămână va fi pusă în aplicare și o procedură de dezinfectare în profunzime prin nebulizare;
  • Plata se efectuează la masă doar cu cardul, iar comenzile vor fi preluate pe baza unor meniuri tip tabletă, dezinfectate frecvent;
  • Sunt amplasate dispensere de măști și dispensere cu dezinfectant pe fiecare masă, la fiecare cale de acces;
  • Mesele au o capacitate de 4 persoane și sunt separate prin plante naturale de minim 1,5m și plexiglass;
  • Accesul spre zona toaletelor este gestionat printr-un people counter special integrat, ce asigură evitarea eficientă a supra-aglomerării.

În ceea ce privește personalul (chelneri, bucătari și ospătari) care va opera comenzile în cadrul spațiului reamenajat, acesta este instruit permanent și dispune de echipament special și suplimentat la nevoie, conform cu legislația în vigoare, precum măști de protecție cu 3 straturi, ochelari de protecție, mănuși de unică folosință, șervețele pentru igienizare și gel dezinfectant pentru mâini.

Foarte important, pentru centralizarea eficientă a persoanelor din locație, personalul va utiliza un sistem de numărare cu click și un registru de evidență, iar în locație va exista și un aparat contactless pentru măsurarea temperaturii.

Din dorința de a oferi o experiență desăvârșită și sigură, până la cel mai mic detaliu, accesul se face numai pe bază de rezervare la numărul de telefon 0799.919.911. Mai multe detalii sunt disponibile pe: www.popuprestaurant.ro.

Despre Kaufland România

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.300 de magazine în 8 țări, 132.000 de angajați și o rețea de 132 de magazine în România. În 2019, Kaufland România a primit pentru a treia oară certificarea Best Buy Award, care atestă că este lanțul de magazine cu cel mai bun raport calitate – preț de pe piața locală. Kaufland deține și distincția Customers’ Friend pentru compania cu cele mai bune servicii pentru clienți, acordată de Institutul internațional ICERTIAS, în urma unei analize de piață. Strategia noastră are ca scop îndeplinirea dorinţele clienților cu accent pe garanţiile şi serviciile noastre, varietate, un nivel ridicat de calitate şi, bineînţeles, preţuri atractive. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kaufland.ro.

Kaufland angajează persoane cu dizabilități la nivel național. Cei interesați pot aplica online, pe cariere.kaufland.ro – unde este disponibilă lista posturilor vacante, prin e-mail la cariere@kaufland.ro sau la numărul de telefon 021.9132.

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Carrefour România și Asociația InspirAction susțin educația din România

Programul „Gesturi mici pentru practici mari” susține educația durabilă, economia circulară și protecția mediului înconjurător. Peste 60.000 de...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -Evenimente business Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -oferta publicare articole copywriting content marketing online SEO Club Antreprenor Ziarul Pozitiv

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv