joi, iulie 18, 2024

Platforma People+Work Connect realizată de Accenture conectează firmele care au nevoie de angajați cu cele nevoite să disponibilizeze

Pe măsură ce șomajul depășește niveluri record din cauza COVID-19, un grup de companii de top din mai multe industrii au pus bazele platformei People+Work Connect. Inițiativa globală între angajatori reunește firmele nevoite să concedieze sau să trimită în șomaj tehnic angajații cu acele firme are au nevoie urgentă de personal. Accesul la platformă este gratuit pentru angajatorii care doresc să se alăture și să participe.

Evenimente Club Antreprenor

Mircea Ficahttps://www.clubantreprenor.ro/
Fondator Revista Club Antreprenor & clubantreprenor.ro

        

 O inițiativă globală inedită între angajatori, bazată pe o platforma de analiză Accenture

Pe măsură ce șomajul depășește niveluri record din cauza COVID-19, un grup de companii de top din mai multe industrii au pus bazele platformei People+Work Connect. Inițiativa globală între angajatori reunește firmele nevoite să concedieze sau să trimită în șomaj tehnic angajații cu acele firme are au nevoie urgentă de personal. Accesul la platformă este gratuit pentru angajatorii care doresc să se alăture și să participe.

Platforma People+Work Connect a fost concepută de directorii de resurse umane din companiile Accenture, Lincoln Financial Group, ServiceNow și Verizon — iar Accenture a realizat-o. Lansată în doar 14 zile lucrătoare de la idee, inițiativa atrage rapid o gamă variată de companii.

Până în prezent, printre companiile participante se numără ADM, Baxter, Blue Apron, Cargill, Frito-lay, Lincoln Financial Group, Marriott, Mondelēz International, Nordstrom, ServiceNow, Walmart și Zenefits. Alte peste 250 de companii urmează să se alăture în cursul acestei săptămâni, iar platforma va adăuga în curând și locuri de muncă din sectorul public.

Platforma business-to-business permite companiilor care sunt bine poziționate să împărtășească rapid experiența și competențele angajaților concediați, pentru a se conecta fără costuri cu alte companii de pe platformă care caută personal. Platforma este globală și interindustrială pentru a maximiza capacitatea de a trimite persoane cu competențe similare în alte sectoare în care sunt create locuri de muncă. În cele din urmă, acest lucru va scurta ciclul complex, adesea lung al șomajului. Platforma reunește informații neconfidențiale privind forța de muncă și agregate pe categorii, cum ar fi localizarea și experiența.

Directorii de resurse umane, care operează platforma People+Work Connect, s-au reunit pentru a crea o comunitate care să ajute oamenii să se întoarcă rapid la muncă în domenii cu noi oportunități.

„Prin asigurarea vizibilității în timp real a companiilor care au nevoie de oameni, platforma People+Work Connect este concepută pentru a diminua impactul economic și social al virusului și pentru a ne ajuta să lucrăm împreună în beneficiul a sute de mii de oameni”, a declarat Ellyn, Shook, Chief Leadership și director de resurse umane Accenture.

„Viața este plină de multe momente importante, iar unele sunt mai grele decât altele. Oamenii își amintesc cine se arată în aceste vremuri grele pentru a-i ajuta”, a declarat Lisa M. Buckingham, vicepreședinte executiv și Chief People and Brand Officer al Lincoln Financial Group. „Un grup mic de directori de resurse umane s-a reunit cu pasiune ca noi — și companiile pe care le reprezentăm — să fim amintiți că am tratat acest moment dur cu compasiune și simț al responsabilității, dincolo de businessul pe care îl facem în fiecare zi.”

Pat Wadors, Chief Talent Officer la ServiceNow, a declarat: „Această criză a creat pierderi masive de locuri de muncă și oamenii au nevoie de ajutor pentru găsirea unui job. Prin conectarea companiilor care angajează forță de muncă talentată și disponibilă, tehnologia acționează cu adevărat în serviciul oamenilor. Lucrând împreună, putem avea rapid un impact semnificativ asupra oamenilor care au nevoie de ajutor.”

„În timp ce actuala pandemie a fost impulsul pentru crearea People+Work Connect, ne așteptăm ca acest tip de colaborare să devină normă în viitor”, a declarat Christy Pambianchi, vicepreședinte executiv și director de resurse umane, Verizon. „Acum este momentul să construim o forță de muncă mai flexibilă — pentru prezent și viitor.”

Pentru mai multe informații accesați: https://peopleworkconnect.accenture.com/welcome

 Despre Accenture

Accenture este lider mondial în domeniul serviciilor profesionale, oferind o gamă largă de servicii de strategie și consultanță, servicii interactive, tehnologie și operațiuni, cu competențe digitale în toate aceste servicii. Cu aproximativ 509.000 de angajați care deservesc clienți în peste 120 de țări, Accenture promovează inovația pentru a ajuta clienții să își îmbunătățească performanțele și să creeze o valoare pe termen lung în companiile lor. Mai multe informații, la www.accenture.ro.

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Interviu cu Valentin Popescu, omul care inovează în marketing sportiv

Valentin Popescu este Sports Marketing Consultant la MVP Consultancy, o companie antreprenorială care oferă servicii de consultanță în afaceri:...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -Evenimente business Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -oferta publicare articole copywriting content marketing online SEO Club Antreprenor Ziarul Pozitiv

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv