SAP România și Primăria Sectorului 1, alături de Red Point Software Solutions, au lansat un punct unic de informare despre noul coronavirus pe site-ul instituției. Platforma are la bază noua aplicație lansată de SAP și Qualtrics, XM Covid-19 Pre-Screening & Routing, soluție oferită gratuit de SAP instituțiilor publice în această perioadă.
Platforma este accesibilă pe pagina Situații de Urgență a Primăriei Sectorului 1 și oferă cetățenilor informații exacte și actualizate cu privire la principalele probleme cauzate de pandemia de coronavirus. Soluția SAP permite automatizarea unor răspunsuri la întrebări precum: ce trebuie să fac dacă am intrat în contact cu o persoană infectată cu coronavirus, dacă sunt suspect de COVID-19 sau cum pot reduce riscurile de infectare cu COVID-19.
Evenimente - Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv:
13 martie 2025: Forumul diplomației comerciale și al exportatorilor – Ediția a IV-a
14 martie 2025: Necesitatea clauzei de arbitraj în contractele de achiziții publice – Ediția a II-a
19 martie 2025: Forumul de concurență, francize și antreprenoriat
21 martie 2025: Pilonii de dezvoltare ai județului Brașov – mediul de afaceri, autoritățile locale, sistemul universitar și învățământul profesional dual
26 martie 2025: Forumul antreprenorilor din sectorul agricol și industria alimentară – Ediția a V-a
3 aprilie 2025: Acces la Capital – Finanțare și Fiscalitate pentru Antreprenori
Vezi toate Evenimentele 2024-2025 organizate de CA & ZP
Sistemul este interactiv, funcționând ca un punct de triaj, utilizatorul reșind să ajungă la cazul specific de interes printr-o navigare ușoară, iar informațiile sunt actualizate constant. Scopul aplicației este de a oferi cele mai actualizate și utile informații într-un singur loc, fără a fi nevoie ca cetățenii să viziteze paginile mai multor instituții. În plus, punctul unic de informare facilitează colectarea de feedback cu privire la problemele rezidenților din sectorul 1 al capitalei, despre ce sunt îngrijorați și ce dificultăți întâmpină, iar voluntarii și donatorii își pot declara capacitățile de asistență.
„Unul dintre cele mai importante lucruri pe care îl putem face în timpul acestei crize, este să acționăm rapid și eficient. Ne bucurăm că putem veni în ajutorul comunității prin această soluție ușor de folosit. Suntem deschiși și ne dorim să ajutăm și alte instituții și companii din România să minimizeze efectele pandemiei de Covid-19”, a declarat Cristian Popescu, Managing Director SAP România.
„Trăim vremuri dificile, fără precedent. Avem nevoie de toate resursele pentru a putea trece cu bine de această perioadă, cu toții, ca societate. Aplicația instalată cu susținerea SAP și Red Point Software Solutions ne permite să oferim sprijin comunității și să colectăm feedbackul cetățenilor, atât de necesar în momentele acestea”, a menționat Daniel Tudorache, Primar al Sectorului 1, București.
Despre SAP
SAP este lider de piață pe segmentul soluțiilor software pentru afaceri. În prezent, compania are peste 437.000 de clienți în 180 de țări, pe care îi susține în gestionarea cu succes a tuturor factorilor disruptivi aduși de economia digitală, contribuind la simplificarea proceselor de business și oferind platforma necesară pentru dezvoltarea unei strategii digitale sustenabile. 77% dintre toate tranzacțiile la nivel global trec printr-un sistem SAP.
Despre SAP România
SAP România, subsidiara locală a SAP SE, și-a început activitatea în 2002, numărându-se printre primii furnizorii IT locali de top. În ultimii 17 ani, compania a contribuit semnificativ la dezvoltarea mediului de business local și la transformarea digitală a organizațiilor. Astăzi, circa 600 de companii din România utilizează soluțiile SAP, din industrii precum utilități, transporturi, bănci, asigurări, retail sau producție. De asemenea, 95% dintre cele mai mari 300 de companii pe plan local sunt clienți SAP.
În 2011, SAP a demarat un proiect de investiții în România, prin deschiderea celui mai important centru de consultanță pentru tehnologiile SAP din Europa, care deservește clienții din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, cu ajutorul a peste 714 de angajați. Pentru mai multe informații, vizitați www.sap.ro.