vineri, 27 iunie, 2025

Investiție de 400.000 euro în Caupona, un restaurant gastronomic în nordul Capitalei

Evenimente Club Antreprenor

Redacția
Redacțiahttps://www.clubantreprenor.ro/
Club Antreprenor dezvoltă cultura antreprenorială care se evidențiază prin varietatea activităților sale, inclusiv site-ul, revista și evenimentele de business.

Caupona aduce în nordul Capitalei noua bucătărie românească contemporană, cu influențe din cultura italiană

În această primăvară, chef Cezar Predescu a lansat Caupona, un restaurant gastronomic care aduce în nordul Capitalei, în zona Primăverii, noua bucătărie românească contemporană, cu influențe din cultura italiană.

Investiția inițială a fost de aproximativ 400.000 euro, iar investițiile financiare vor continua în dezvoltarea unor proiecte educaționale din aria gastronomică.

Pentru realizarea unui restaurant gastronomic este nevoie de o investiție importantă. De asemenea, ne dorim să dezvoltăm proiecte educaționale care să crească industria ospitalității locale, ceea ce implică noi investiții”, spune chef Cezar Predescu.

Caupona aduce în București o cultură gastronomică, un concept de restaurant centrat pe o atmosferă intimă (dezvoltat în perioada de pandemie, în care era foarte importantă distanțarea socială) și o bucătărie de produs care îmbină inovația, ingredientele premium și tehnicile moderne, unde totul se construiește în jurul clientului.

Cezar Predescu a studiat și s-a format ca chef în Roma, capitala Italiei, unde a profesat în domeniul gastronomiei timp de peste 20 ani.

Astfel, în cadrul restaurantului Caupona, chef Cezar Predescu propune meniuri în care predomină noua bucătărie românească, unde mâncarea tradițională locală este reinterpretată într-un mod contemporan, la care alătură o bucătărie italiană modernă.

La Caupona integrăm și noua bucătărie românească, pe care o îmbinăm cu tehnica și maturitatea din bucătăria italiană, dar povestim și punem în farfurie într-o cheie creativă și neobișnuită”, spune chef Cezar Predescu.

Restaurantul Caupona este locul ideal pentru cei care își doresc experiențe culinare speciale, cu atenție la detalii în cadrul fiecărui proces, de la alegerea materiei prime, pregătirea preparatelor, până la servirea într-o ambianță elegantă, dar în același timp casual.

La noi totul se construiește în jurul clientului, având un model de comunicare a tuturor proceselor care stau în spatele unui preparat, a unui produs și a unei acțiuni din cadrul unei bucătării de produs, ceea ce cred că poate stârni anumite curiozități”, povestește chef Cezar Predescu.

Restaurantul Caupona vizează clienții care caută experiențe gastronomice și sunt curioși și deschiși să experimenteze noi gusturi și concepte care îmbină autenticitatea și noutatea, clienții din bussines care caută o locație premium și turiștii care vor să descopere noua bucătărie românească, în care se regăsesc și elemente din bucătăria italiană.

 

Urmărește-ne:
- Abonează-te la revista de business Club Antreprenor -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 12 luni

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -Transavia SA Fragedo

Ultimele Știri

eLog intră pe piața din România cu un nou spațiu de depozitare și birouri în CTPark Bucharest North

CTP consolidează hub-ul logistic din București cu un nou client internațional în sectorul ambalajelor pentru retail CTP, cel...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -Evenimente business afaceri 2025 Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -oferta publicare articole copywriting content marketing online SEO Club Antreprenor Ziarul Pozitiv

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business Club Antreprenor -ABONAMENT 12 luni Club Antreprenor