marți, iulie 16, 2024

Filip & Company a asistat BayWa r.e. România în achiziția parcului fotovoltaic White Gate din județul Constanța

Evenimente Club Antreprenor

Redacțiahttps://www.clubantreprenor.ro/
Club Antreprenor dezvoltă cultura antreprenorială care se evidențiază prin varietatea activităților sale, inclusiv site-ul, revista și evenimentele de business.

Casa de avocatură Filip & Company a asistat BayWa r.e România în procesul de achiziție a parcului fotovoltaic White Gate cu o putere de aproximativ 46 MWp, situat în județul Constanța.

În contextul schimbărilor climatice, dezvoltarea proiectelor de energie regenerabilă este esențială. România are un potențial imens în domeniul energiei solare și este vital să valorificăm aceste resurse pentru a asigura un viitor mai curat și mai sustenabil. Achiziția acestui parc fotovoltaic de către BayWa r.e. marchează un pas important în consolidarea infrastructurii energetice regenerabile din România. Suntem bucuroși că am avut ocazia să lucrăm alături de echipa BayWa r.e în această tranzacție și le mulțumim pentru încredere,” a declarat Ioana Roman, partener și coordonatoarea departamentului de Real Estate din cadrul Filip & Company.

Echipa implicată în această achiziție a fost coordonată de Ioana Roman (partener) și i-a inclus pe Lavinia Cazacu (associate), Ilinca Porojan (associate), Simona Rezuș (associate), Valeriu Iliescu (associate), Camelia Ianțuc (senior associate), Marius Gheldiu (associate), Irina Oprea (senior associate) și Mădălina Cristache (associate).

Avocații Filip & Company au avut roluri importante în multe dintre tranzacţiile semnificative de fuziuni & achiziţii din România. Fie că este vorba despre privatizări, tranzacţii de private equity, venture capital sau growth capital sau alte fuziuni şi achiziţii complexe, de foarte multe ori, cel puţin una dintre părţi a primit consultanţă juridică din partea Filip & Company. Totodată, avocații Filip & Company sunt clasați pe primul loc în cele mai prestigioase directoare internaționale – Chambers and Partners și Legal 500 în practicile de Fuziuni și achiziții și Energie și Resurse naturale atât la nivel de echipă cât și individual.

Filip & Company

Filip & Company este una din societăţile de avocatură de top din România care furnizează asistenţă de cea mai înaltă calitate în practic toate ramurile de drept relevante pentru afaceri care operează în România sau care vizează România. Specializaţi în proiecte complexe care implică o abordare inovativă, avocaţii Filip & Company au experienţă elocventă în mai multe domenii, cum ar fi infrastructură şi concesiuni, fuziuni şi achiziţii, energie, drept societar, imobiliar, concurenţă, finanţări şi piaţă de capital dar şi dreptul muncii, protectia datelor cu caracter personal, protectia consumatorilor sau a mediului. De asemenea, firma de avocatură asigură asistență și reprezentare în litigii și arbitraje cu implicații semnificative pentru afacerile clienților. Mai multe detalii despre domeniile de expertiză şi echipa Filip & Company găsiți pe www.filipandcompany.com

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Consiliul Concurenței a autorizat preluarea Grupului OTP din România de către Banca Transilvania

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Banca Transilvania S.A. intenționează să preia companiile OTP Bank România S.A., OTP...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -Evenimente business Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -oferta publicare articole copywriting content marketing online SEO Club Antreprenor Ziarul Pozitiv

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv