marți, iulie 16, 2024

SMA Real Estate Kluster semnează un parteneriat strategic cu Redport

Evenimente Club Antreprenor

Mircea Ficahttps://www.clubantreprenor.ro/
Fondator Revista Club Antreprenor & clubantreprenor.ro

Grupul Redport, unul dintre cei mai activi jucători din industria imobiliară din București, începe o colaborare cu SMA Real Estate Kluster – divizia de comunicare dedicată industriei de real estate a agenției Șerban & Musneci Associates.

Pentru specialiştii de comunicare din SMA Real Estate Kluster, parteneriatul cu Grupul Redport aduce o nouă dinamică în comunicarea în real estate.

“Suntem dornici să lucrăm cu o companie ambițioasă precum Redport și ne asumăm responsabilitatea de a coordona inițiativele și campaniile de comunicare corporate ale grupului. Ne bucurăm să adăugăm încă o voce puternică Klusterului nostru de real estate”, spune Bogdan Grigoraș, Head of PR, Șerban & Musneci Associates. 

Grupul Redport are în portofoliu ansamblurile rezidențiale The Level Apartment și Infinity Nord, amplasate în zona de Nord a Capitalei, două dintre proiectele iconice din această parte a Bucureștiului, cu o investiție totală estimată la peste 240 de mil. de euro.

“Ne aflăm într-un moment în care ne dorim ca linia de comunicare a brandului Redport să aducă vizibilitate tot mai crescută în zona de business și corporate, lucru care se aliniază cu planurile noastre strategice pentru următorii cel puțin cinci ani. Suntem convinși că parteneriatul cu SMA Real Estate Kluster ne va oferi suportul necesar pentru acest obiectiv al companiei noastre”, menționează Cosmin Savu-Cristescu, CEO, Redport.

Despre Grupul Redport 

Grupul Redport, cu afaceri de peste 100 mil. Lei înregistrate în 2023, a fost fondat în 2016 de Cosmin Savu – Cristescu şi reprezintă un grup de companii specializate în construcţii, investiţii, dezvoltare şi management de proiecte imobiliare. Portofoliul grupului cuprinde două dintre proiectele-reper din București, The Level Apartments și Infinity Nord.

Primele două faze din totalul de patru ale ansamblului The Level Apartments sunt deja livrate către comunitate, iar construcția fazei a treia urmează să înceapă în această toamnă, ultima fază fiind programată spre dezvoltare la începutul anului 2025. Proiectul The Level Apartments cuprinde un total de 600 de unități rezidențiale.

Infinity Nord, al doilea și unul dintre cele mai mari proiecte de regenerare urbană din Capitală din portofoliul Redport, dezvoltat în patru faze și cu un total de 1.250 de unități rezidențiale –   urmează să fie lansat la finalul acestui an. Proiectul cuprinde, de asemenea, și spații dedicate de retail, educație, medicale sport sau agrement.

Despre SMA Real Estate Kluster

Șerban & Musneci Associates este unul dintre liderii pieței de servicii de comunicare strategică integrată și public affairs din România și este fondată Roberto Musneci și Alex Șerban.

Agenția oferă și servicii precum management reputațional, business information, digital sau compliance services. Șerban & Musneci Associates acoperă, prin serviciile sale, o gamă mare de industrii, de la cea farmaceutică, la apărare, tehnologie, energie, asigurări, transporturi, FMCG sau cinematografie.

Divizia SMA Real Estate Kluster, lansată anul trecut, este dedicată exclusiv pieței imobiliare, ține cont atât de nevoile specifice ale pieței, cât și de provocările unei comunicări eficiente, relevante și de impact.

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

SYMMETRICA: Business în creștere cu 40% în primul semestru datorită lucrărilor de infrastructură și interesului crescut pentru produsele premium

Volumul total de produse livrate s-a majorat cu 30%, la 2,7 mil. mp/ml Vânzările de produse...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -Evenimente business Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -oferta publicare articole copywriting content marketing online SEO Club Antreprenor Ziarul Pozitiv

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv