marți, iulie 16, 2024

Trencadis și Consiliul Concurenței semnează un contract suport tehnic pentru Big Data

Evenimente Club Antreprenor

Redacțiahttps://www.clubantreprenor.ro/
Club Antreprenor dezvoltă cultura antreprenorială care se evidențiază prin varietatea activităților sale, inclusiv site-ul, revista și evenimentele de business.

Proiect pentru transformarea digitală a relației stat – mediul de afaceri: Trencadis și Consiliul Concurenței semnează un contract de servicii de suport tehnic pentru Platforma Big Data

Trencadis, companie de tehnologie specializată în dezvoltarea și implementarea de soluții software complexe pentru sectorul guvernamental și cel de business, anunță un nou proiect public de transformare digitală prin care va asigura Consiliului Concurenței servicii de mentenanță și suport tehnic pentru Platforma “BIG DATA.”

Echipa Trencadis a fost implicată până în prezent în patru proiecte Big Data în administrația publică centrală.

Astfel, Trencadis și Consiliul Concurenței au semnat un contract de servicii de mentenanță și suport tehnic pentru Platforma “BIG DATA”. Rolul principal al Platformei Big Data (proiect implementat de Trencadis în perioada 2020 – 2021) este de a oferi Consiliului Concurenţei un instrument care să asiste procesul investigativ, folosind instrumente specializate de regăsire, vizualizare, analiză, colaborare, coroborare, avertizare şi raportare.

Susținem eforturile instituțiilor statului de a asigura un climat concurențial normal și avem parteneriate cu companii din domeniul IT&C care să ne permită implementarea la cele mai înalte standarde de calitate a proiectelor complexe de transformare digitală a relației stat – cetățean, stat – mediul de afaceri”, a declarat Marian Murguleț, CEO Trencadis.

Proiectul Big Data are capabilităţi pentru 5 domenii de investigaţie şi analiză: licitaţii trucate, cartel screening, legături structurale şi comerciale între întreprinderi, anchete sectoriale, concentrări economice.

Trencadis a încheiat anul 2023 cu afaceri de 33,7 milioane de euro (167,8 milioane lei), în creștere cu 38.7% față de anul precedent, care survine după avansul de 21% din 2022.

În contextul finanțărilor din cadrul PNRR și a fondurilor structurale dedicate transformării digitale a relației stat-cetățean și stat-mediu de afaceri, Trencadis își propune să contribuie la modernizarea infrastructurii digitale și la creșterea eficienței serviciilor publice.

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

SoftServe donează 1,5 mil. dolari pentru a sprijini inițiativa “Drive for Life 3.0” și a susține Ucraina cu 100 de ambulanțe

„Drive for Life” este un proiect al Open Eyes, fondul caritabil al SoftServe. Prin intermediul acestei inițiative, s-au donat...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -Evenimente business Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -oferta publicare articole copywriting content marketing online SEO Club Antreprenor Ziarul Pozitiv

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv