marți, iulie 16, 2024

O seară de neuitat: DBC Summer Party Extravaganza & Noble Drinks

Evenimente Club Antreprenor

Redacțiahttps://www.clubantreprenor.ro/
Club Antreprenor dezvoltă cultura antreprenorială care se evidențiază prin varietatea activităților sale, inclusiv site-ul, revista și evenimentele de business.

Pe 17 iunie 2024, Dynamic Business Connections a organizat evenimentul “DBC Summer Party Extravaganza & Noble Drinks” în superba grădină a Palatului Noblesse.

Evenimentul a fost un real succes, cu peste 100 de participanți care s-au adunat pentru a petrece o seară relaxată de networking, care a coincins și cu victoria României la meciul cu Ucraina de la Euro 2024⚽🇷🇴

Seara a fost plină de momente artistice, oferite de DJ Jo Varas, soprana Andreea Pîrvulescu și Robert Sax, creând o atmosferă de neuitat pentru cei prezenți. Evenimentul a atras o audiență diversă din diferite industrii, incluzând membri și parteneri ai comunității Dynamic Business Connections. Invitații s-au bucurat de băuturi deosebite oferite de Peroni Nastro Azzurro, Schlumberger, Mozart Chocolate și Georgian Legend Wines, dar și de delicii culinare oferite de Palatul Noblesse și Fruit Snack.

 

Invitații s-au bucurat de băuturi deosebite oferite de Peroni Nastro Azzurro, Schlumberger, Mozart Chocolate Liqueur și Georgian Legend Wines, dar și de delicii culinare oferite de Palatul Noblesse și Fruit Snack.

Cu aceasta petrecere, am dat startul sezonului estival, creând, totodată, oportunități ample de networking, relaxare și dans, așa cum am promis.

Mulțumiri speciale sponsorilor noștri generoși, care au făcut posibil acest eveniment: Palatul Noblesse, Living Psychology, Urban Mom Studio, Peroni Nastro Azzurro, Schlumberger, Mozart Chocolate, Snack Fruit, Georgian Legend Wines, Cre8tive Industries, Poema, Fin Aqua, Mindshift , Apan Motors, Daniel Faluvegi și Cabina Trăsnită. De asemenea, le mulțumim partenerilor media, Canal 33 România, Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv!

 

Dynamic Business Connections (DBC) crede în puterea transformatoare a colaborării și se dedică atât omului de business cât și persoanei din spatele acestuia, promovând dezvoltarea profesională și personală deopotrivă.

Pentru mai multe informații despre DBC și evenimentele viitoare, vă rugăm să vizitați site-ul nostru: www.dynamic-connections.eu

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

SYMMETRICA: Business în creștere cu 40% în primul semestru datorită lucrărilor de infrastructură și interesului crescut pentru produsele premium

Volumul total de produse livrate s-a majorat cu 30%, la 2,7 mil. mp/ml Vânzările de produse...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -Evenimente business Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -oferta publicare articole copywriting content marketing online SEO Club Antreprenor Ziarul Pozitiv

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv