miercuri, iunie 12, 2024

Weekend dedicat strângerii de fonduri prin înot pentru 34 de proiecte, la Swimathon București, ediția XII

Evenimente Club Antreprenor

Mircea Ficahttps://www.clubantreprenor.ro/
Fondator Revista Club Antreprenor & clubantreprenor.ro

AD_4nXcuX698Uv0qumLe_kqkYfHqAgTjszm4B9DbnlNSowXKdTaBvUtU1ITkXGYn6yWhZ7AWxUeHdjmGYr-U-5Ny8ClQP2V-2b8BG8sDQawyhQRvQP-ic2agfJZv8_I_pu26z1MLroky_f_fo1MRj7ysGqQLRa9HzSHSamDQcSZSQGOQiNZxf5ItWdk.png

Swimathon București, cel mai așteptat eveniment sportiv de strângere de fonduri din România, vă invită să participați în weekend-ul 15-16 iunie la un adevărat festival al comunității de bine, cu înot, donații și distracție, la Complexul Olimpic de Natație Otopeni. Intrarea este liberă!

Swimathon București oferă o ocazie unică de a sprijini 34 de proiecte valoroase din domenii diverse (social, sănătate, cultural, educație, persoane cu dizabilități). 978 de înotători-fundraiseri se vor întrece în bazin, transformând fiecare lungime de bazin în donații pentru cauzele care îi motivează. Susținătorii pot dona online pe platforma https://swimathonbucuresti.ro sau la fața locului.

Evenimentul este deschis publicului larg și intrarea este liberă pe tot parcursul weekend-ului. Evenimentul va fi prezentat de Alex Zlăvog, content creator, și Alecsandru Dunaev, actor în serialele „Adela” și „Lia, soția soțului meu”. Printre personalitățile implicate anul acesta în strângerea de fonduri se numără Ada și Antoaneta Galeș, Ana Ularu, Ioana Ginghină, ReallyRux și Ionuț Bodonea, adăugând un plus de entuziasm și susținere.

Programul evenimentului:

  • Sâmbătă și duminică, între 10:00 și 17:00.
  • 7 ore de înot în fiecare zi, cu serii de câte 45 de minute.
  • 10 echipe de înotători pe serie încearcă să adune cât mai multe lungimi de bazin.
  • înotătorii vor fi felicitați în zona specială de premiere, iar echipele cu cele mai multe lungimi vor fi răsplătite la finalul fiecărei serii.

Publicul este invitat să viziteze galeria proiectelor, unde își pot alege cauza pentru care să facă o donație și să susțină înotătorii din tribune. În plus, zona exterioară a complexului va fi transformată într-un spațiu de relaxare și socializare, cu snack-uri, cafea și răcoritoare.

Evenimentul de la bazin este momentul culminant al eforturilor voluntarilor fundraiseri din cadrul campaniei Swimathon. Până în prezent, cei 978 de fundraiseri au strâns un milion de lei (1.007.226 lei), datorită susținerii a peste 7.000 de donatori generoși. Donațiile se pot face până pe 21 iunie, ora 23:59.

Despre Swimathon București: Swimathon București, organizat de Fundația Comunitară București, este cea mai mare campanie de strângere de fonduri cu tematică sportivă din România. În cei 11 ani de existență, a sprijinit 258 de proiecte, cu ajutorul a peste 4.800 de înotători și a strâns peste 1,2 milioane de euro de la 40.000 de donatori.

Nu ratați Swimathon București 2024! Veniți să susțineți înotătorii și să contribuiți la schimbarea pozitivă în comunitate!

Fundația Comunitară București pune împreună donatori, ONG-uri sau grupuri de inițiativă pentru a dezvolta comunități în care să ne simțim ca acasă. Construiește mecanisme de donație, fonduri de finanțare sau incubatoare de idei pentru oraș. În 12 ani, a finanțat peste 800 de proiecte și burse din București și Ilfov, cu 4,7 milioane de euro. Fundația Comunitară București este parte dintr-o mișcare națională, alături de alte 17 fundații comunitare  din țară. Pentru mai multe detalii, vizitați www.fundatiacomunitarabucuresti.ro.

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Ștefan Mandachi și Iancu Guda organizează un maraton gratuit, pentru antreprenori

Ștefan Mandachi și Iancu Guda, împreună cu un profesor universitar doctor, organizează un maraton de business și mindset, de...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv