marți, iulie 16, 2024

Alexandrion Group, parte din Nawaf Salameh Family Office, devine partener oficial al Federației Române de Fotbal

Evenimente Club Antreprenor

Redacțiahttps://www.clubantreprenor.ro/
Club Antreprenor dezvoltă cultura antreprenorială care se evidențiază prin varietatea activităților sale, inclusiv site-ul, revista și evenimentele de business.

FRF și Alexandrion Group, parte din Nawaf Salameh Family Office, anunță încheierea unui parteneriat de trei ani, marcând un angajament ferm în susținerea și dezvoltarea fotbalului românesc.

În cadrul acestui parteneriat, grupul va sprijini proiectele FRF și va susține Echipa Națională a României, reafirmându-și angajamentul de a investi în sportul românesc și de a contribui activ la dezvoltarea societății prin inițiative ce promovează sănătatea, performanța și excelența.

Suntem încântați să anunțăm acest parteneriat strategic cu Alexandrion Group, un lider de piață în România și un susținător devotat al sportului. Alexandrion Group a demonstrat, de-a lungul anilor, un angajament ferm față de promovarea sportului și a valorilor sale, prin numeroasele proiecte desfășurate în acest domeniu. Alegerea Alexandrion Group de a susține proiectele FRF este o dovadă de încredere în misiunea noastră, dar și o recunoaștere a eforturilor noastre de a transforma fotbalul românesc”, a declarat Răzvan Burleanu, președinte Federația Română de Fotbal.

Înțelegem rolul esenţial pe care îl joacă sportul în dezvoltarea comunităților și în menținerea unui stil de viață sănătos. De mulţi ani susţinem sportul din România prin parteneriate cu cluburi sportive din întreaga țară. De asemenea, prin Gala Trofeelor Alexandrion, pe care o organizăm anual, îi premiem pe tinerii sportivi pentru rezultatele remarcabile pe care le-au obținut în anul precedent la diverse discipline sportive; aplaudăm și onorăm excelența în sport. Fotbalul aduce oamenii împreună, le oferă suporterilor oportunitatea de a se conecta printr-o pasiune comună și de a transmite energie pozitivă celor care evoluează pe teren. Prin parteneriatul cu FRF ne propunem să contribuim la valorificarea impactului pozitiv pe care îl are sportul rege asupra societății și la promovarea sa la nivel global. Le urăm succes fotbaliștilor Echipei Naționale a României în meciurile care urmează. Vom fi alături de ei şi de FRF, atât în momentele frumoase, cât şi în cele cu provocări”, a spus Antonio Salameh, Executive Director for International Operations, Alexandrion Group, parte din Nawaf Salameh Family Office.

 

Despre ALEXANDRION GROUP

Alexandrion Group, parte din Nawaf Salameh Family Office, este un producător şi distribuitor global de băuturi alcoolice distilate, cu un portofoliu extins de produse de înaltă calitate. De-a lungul anilor, Grupul a fost un susținător dedicat al sportului românesc, investind în diverse inițiative și proiecte care promovează sănătatea și excelența.

 

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

SYMMETRICA: Business în creștere cu 40% în primul semestru datorită lucrărilor de infrastructură și interesului crescut pentru produsele premium

Volumul total de produse livrate s-a majorat cu 30%, la 2,7 mil. mp/ml Vânzările de produse...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -Evenimente business Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -oferta publicare articole copywriting content marketing online SEO Club Antreprenor Ziarul Pozitiv

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv