marți, iulie 16, 2024

Grupul maghiar Inter-Computer, partener IBM Platinum, intră pe piața din România

Evenimente Club Antreprenor

Mircea Ficahttps://www.clubantreprenor.ro/
Fondator Revista Club Antreprenor & clubantreprenor.ro

Inter-Computer Group (ICG), lider pe piața de soluții tehnologice în Europa Centrală și de Est și, de asemenea, unul dintre cei mai mari parteneri Platinum al IBM din regiune, își extinde operațiunile pe piața din România începând cu acest an.

Având ca obiectiv principal integrarea produselor IBM, în special în sectorul financiar-bancar, compania își propune să atingă o cifră de afaceri de 3 milioane de euro în primul an de activitate. Extinderea în România se realizează împreună cu partenerul local New Business Dimensions.

Inter Computer România combină expertiza a doi lideri din domeniu, Inter-Computer Group și New Business Dimensions, valorificând 35 de ani de experiență în sectoarele IT și financiar. Astfel, Inter Computer România își propune să devină cel mai important partener de afaceri IBM din România.

Cu o echipă locală de 10 persoane, Inter Computer România este condusă din rolul de CEO de Gabriel Tomescu. Gabriel Tomescu are peste 25 de ani de experiență în managementul companiilor IT din România și internațional.

Inter Computer România nu este doar o filială sau o extensie a grupului, ci o entitate independentă dedicată în întregime pieței locale. Punem un accent deosebit pe dezvoltarea echipei și pe construirea unor relații durabile cu clienții și partenerii locali. Bineînțeles, colaborarea strânsă cu IBM ne permite să aducem pe piața românească soluții de top, recunoscute la nivel global pentru performanța și fiabilitatea lor. Bazându-ne pe experiența de peste 2 decenii în sectorul bancar a partenerilor noștri de la New Business Dimensions, unul dintre obiectivele noastre principale este să sprijinim instituțiile financiare românești în procesul lor de transformare digitală. Suntem hotărâți să devenim partenerul de încredere pentru instituțiile financiare care doresc să-și modernizeze infrastructura IT“, a declarat Gabriel Tomescu, CEO Inter Computer România.

Extinderea în Romania, pas strategic pentru IC-G

La nivel de regiune, Inter-Computer Group (ICG) este recunoscută pentru excelența sa în furnizarea de soluții tehnologice inovatoare și servicii de integrare personalizate, fiind unul dintre cei mai mari parteneri de afaceri IBM Platinum din Europa Centrala și de Est.

Cu experiență în implementarea de produse IBM de-a lungul a peste 3 decenii de activitate, ICG a dobândit statutul de partener de afaceri pentru toți furnizorii IT majori, având în momentul de față peste 150 de specialiști cu expertiză în toate tehnologiile IT.

România dispune de multe resurse în domeniul IT, iar noi suntem nerăbdători să colaborăm cu profesioniști locali talentați. Suntem încrezători în succesul din România, pornim la drum cu o echipă remarcabilă și ne propunem să devenim cel mai mare partener IBM din țară. Desigur, Inter Computer România va beneficia de expertiza cumulată a grupului în implementarea proiectelor de mare anvergură, precum și de sprijinul unei echipe de specialiști de top”, a declarat Miklos Fabri, Director Executiv al Inter-Computer-Informatika Ltd Ungaria.

Compania își propune să introducă pe piața locală soluții enterprise care să îmbunătățească eficiența operațională și să sprijine transformarea digitală a instituțiilor financiare. Inter Computer va oferi servicii de consultanță, implementare și suport pentru a asigura succesul proiectelor de integrare a produselor IBM. Pentru primul an de activitate, cifra de afaceri estimată depășește 3 milioane de euro.

Mai multe informații despre ICG și serviciile oferite, găsiți aici.

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Consiliul Concurenței a autorizat preluarea Grupului OTP din România de către Banca Transilvania

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Banca Transilvania S.A. intenționează să preia companiile OTP Bank România S.A., OTP...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -Evenimente business Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -oferta publicare articole copywriting content marketing online SEO Club Antreprenor Ziarul Pozitiv

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv