marți, iulie 16, 2024

Grupul Dedalo România raportează pentru 2023 o cifră de afaceri de 1,6 milioane de euro

Evenimente Club Antreprenor

Redacțiahttps://www.clubantreprenor.ro/
Club Antreprenor dezvoltă cultura antreprenorială care se evidențiază prin varietatea activităților sale, inclusiv site-ul, revista și evenimentele de business.

Grupul Dedalo România anunță o cifră de afaceri de peste 1,6 milioane de euro pentru anul 2023, înregistrând o creștere de peste 20% față de anul anterior. Această creștere se datorează în principal dezvoltării diviziei de saltele premium și superpremium produse de Dorelan, unul dintre cele mai apreciate branduri internaționale, cu o istorie de aproape 50 de ani. Grupul Dedalo România, fondat de Teodora Lazăr în 2008, include agenția Dedalo, care reprezintă în România branduri premium de mobilier italian și Dorelan, showroom-ul de saltele deschis în 2021, pentru a permite publicului din România să descopere și să testeze produsele celebrului producător italian.

Kronwell

Agenția Dedalo a înregistrat venituri de 850.000 de euro în 2023. Extinderea portofoliului de branduri și amprenta internațională au fost factori cheie în această performanță. Compania furnizează acum produse de la peste 30 de producători italieni de top, precum Ditre Italia, Calligaris, Ethimo și Slamp, și activează în România, Bulgaria, Ungaria și Republica Moldova. Printre proiectele importante ale anului 2023 se numără contribuția la amenajarea unor spații de renume, precum Nordis, Swissôtel, Restaurant Dunărea, Hotel Codrișor sau Hotel Carolin.

Restaurant Dunărea

“Eforturile noastre de a promova designul și măiestria producătorilor italieni contribuie nu doar la creșterea influenței acestora în România, dar și la susținerea industriilor locale de design, arhitectură, HoReCa și dezvoltare imobiliară. Sunt încântată să observ o creștere constantă a solicitărilor pentru mobilier personalizat, ceea ce ne permite să lucrăm îndeaproape cu clienții noștri – designeri, proprietari și operatori – și să simțim cu adevărat că ne lăsăm amprenta pe proiectele lor”, a declarat Teodora Lazăr, fondator Dedalo și Dorelan România.

Divizia Dorelan, dedicată saltelelor premium și superpremium, a încheiat anul 2023 cu venituri de 750.000 de euro. “Ne-a ajutat foarte mult faptul că Dorelan este, la nivel internațional, furnizorul agreat de brandurile hoteliere de 4 și 5 stele. Astfel, saltelele noastre au fost alegerea naturală pentru proprietăți de top, precum noul hotel Swissôtel, de 5 stele, care se va deschide anul acesta, în Poiana Brașov”, a completat Teodora Lazăr.

La nivel de grup, segmentul HoReCa reprezintă aproximativ 20% din afacerile Dedalo/Dorelan, însă compania își propune să crească acest procent la 40% în următorii 1-3 ani.

În plus, pentru 2024, grupul Dedalo preconizează o creștere a veniturilor cu 30%, susținută de extinderea în țară a distribuției brandului Dorelan. “Pentru noi, este o prioritate să avem o rețea de distribuție bine reprezentată în România, atât prin puncte proprii, cât și prin francize. Ne dorim să fim aproape de clienții noștri și să le oferim sprijin constant. De aceea, ne propunem să deschidem un showroom în afara Bucureștiului, în această vară, și să explorăm alte opțiuni de dezvoltare și francizare”, a conchis Teodora Lazăr.

Hotel Belmont

Despre Grupul Dedalo

Grupul Dedalo România, fondat de Teodora Lazăr în 2008, este un pionier în reprezentarea și distribuția de mobilier italian premium și saltele de lux pe piața românească. Grupul include agenția Dedalo, care reprezintă branduri de prestigiu din Italia, și divizia Dorelan, un showroom de saltele premium și superpremium. Grupul Dedalo se remarcă prin angajamentul său de a aduce în România produse de înaltă calitate, sprijinind industriile locale de design, arhitectură, HoReCa și dezvoltare imobiliară. Dedalo colaborează cu peste 30 de producători italieni de top și are o prezență activă în România, Bulgaria, Ungaria și Republica Moldova.

 

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Alex Henriksen este noul director general al Tetra Pak pentru Europa de Est

Tetra Pak a anunțat numirea lui Alex Henriksen în rolul de director general pentru Europa de Est, începând cu...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -Evenimente business Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -oferta publicare articole copywriting content marketing online SEO Club Antreprenor Ziarul Pozitiv

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv