sâmbătă, iunie 15, 2024

Vertiv invită resellerii europeni să se alăture inițiativei sale de vânzări European Football Challenge 2024

Evenimente Club Antreprenor

Redacțiahttps://www.clubantreprenor.ro/
Club Antreprenor dezvoltă cultura antreprenorială care se evidențiază prin varietatea activităților sale, inclusiv site-ul, revista și evenimentele de business.

Vertiv (NYSE: VRT), furnizor global de infrastructură digitală critică și soluții de continuitate, este încântat să anunțe lansarea European Football Challenge 2024, o inițiativă pentru partenerii de vânzări europeni.

European Football Challenge 2024 este deschisă partenerilor noi și existenți din țările participante, inclusiv Austria, Belgia, Bosnia și Herțegovina, Croația, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Ungaria, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Țările de Jos, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Spania, Suedia, Elveția, Turcia, Regatul Unit, oferind șansa de a câștiga bilete exclusive la meciurile Cupei Europene 2024 și alte premii.

Pentru a câștiga bilete la meciurile Cupei Europene 2024, partenerii trebuie să finalizeze următoarele cinci acțiuni până la 31 mai 2024:

Primele cinci persoane care finalizează cu succes toate aceste acțiuni vor câștiga un loc la escapada dedicată fotbalului organizată de Vertiv la Gelsenkirchen, Germania, pe 20 iunie 2024. Câștigătorii vor fi anunțați pe 5 iunie 2024.

De asemenea, partenerii vor avea șansa de a câștiga credite pentru fiecare vânzare înregistrată între 29 aprilie 2024 și 14 iulie 2024. Cei care au cele mai multe credite la sfârșitul fiecăreia dintre cele cinci runde ale turneului de fotbal vor câștiga premii, cum ar fi un tricou național de fotbal. Pentru a se califica, partenerii trebuie doar să prezică câștigătorii și scorurile pentru fiecare meci din rundă folosind European Football Challenge și să înregistreze vânzări în fiecare etapă. În plus, achizițiile de produse din canalul de distribuție pentru prima dată vor fi recompensate cu premii fantastice.

Martin Ryder, director de vânzări al canalelor de distribuție pentru Europa de Nord la Vertiv, afirmă: „Partenerii noștri sunt cei care dau viață afacerii noastre și suntem încântați să oferim această oportunitate interesantă de a-i implica și de a-i recompensa prin inițiativa European Football Challenge 2024. Așteptăm cu nerăbdare să vedem cum partenerii noștri își arată dăruirea și pasiunea prin această nouă inițiativă.”

Pentru mai multe informații despre European Football Challenge 2024 și despre cum să participați, vizitați vertivfootballchallenge2024.com. Termenii și condițiile pot fi găsite aici.

Despre Vertiv 

Vertiv (NYSE: VRT) reunește servicii de hardware, software, analiză și alte servicii continue pentru a permite aplicațiilor vitale ale clienților săi să funcționeze în mod continuu, să aibă performanțe optime și să se dezvolte odată cu nevoile de afaceri ale acestora. Vertiv rezolvă cele mai importante provocări cu care se confruntă centrele de date, rețelele de comunicații și instalațiile comerciale și industriale de astăzi, cu un portofoliu de soluții și servicii de alimentare, răcire și infrastructură IT care se extinde de la cloud până la extremitatea rețelei. Cu sediul central în Westerville, Ohio, SUA, Vertiv își desfășoară activitatea în peste 130 de țări. Pentru mai multe informații și pentru cele mai recente știri și articole marca Vertiv, accesați Vertiv.com.

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Aplicația Money in Motion, disponibilă oriunde în lume! Lansarea versiunii 1.2 aduce 7 noi funcționalități importante

 Money in Motion, aplicația românească gratuită de monitorizare a cheltuielilor personale devine globală! Din 14 iunie, #MiM poate fi...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv