joi, mai 30, 2024

Producătorii de mușcate din România își pot crește afacerea cu materiale gratuite de marketing

Evenimente Club Antreprenor

Redacțiahttps://www.clubantreprenor.ro/
Club Antreprenor dezvoltă cultura antreprenorială care se evidențiază prin varietatea activităților sale, inclusiv site-ul, revista și evenimentele de business.

Producătorii români de mușcate sunt sprijiniți de UE și de producătorii din Vestul Europei printr-o campanie de marketing numită Mușcate pentru Europa.

Campania are ca scop să promoveze mușcatele, să încurajeze vânzările și să furnizeze gratuit instrumente de marketing crescătorilor și vânzătorilor de mușcate. Acestea includ: materiale publicitare precum afișe, postere și bannere, fotografii profesionale, texte pentru promovare, videoclipuri și informații specializate actualizate. Toate aceste materiale sunt disponibile la www.muscata-mea.eu sau la www.pfe-trade.com/ro .

În fiecare an, în Europa sunt produse aproximativ 400 de milioane de mușcate de către producătorii autorizați.

 

Materiale promoționale pentru punctele de vânzare – Mușcate pentru Europa produce o gamă largă de materiale publicitare de interior și exterior în fiecare an care pot fi utilizate chiar la punctele de vânzare. Unele dintre ele, cum ar fi posterele și bannerele, sunt disponibile gratuit aici: https://pfe-trade.com/ro/materiale-pos/

Galeria foto https://www.pelargoniumforeurope.com/ro/baza-de-date-de-imagini oferă o selecție foarte vastă de fotografii profesionale cu mușcate în diferite stiluri. Conține imagini ale mușcatelor într-o varietate de culori, dimensiuni și utilizări. Indiferent dacă scopul este de a arăta clienților varietatea de mușcate disponibile, de a le oferi idei de design pentru balcoane, terase și grădini, sau de a oferi inspirație pentru creațiile florale sau proiectele DIY, baza de date de imagini satisface nevoile fiecăruia. Comercianții specializați din sectorul grădinii pot folosi imaginile pentru relații publice, publicitate, platformele de social media sau dezvoltarea propriilor lor materiale fără costuri.

Videoclipuri – Campania Mușcate pentru Europa publică în fiecare an o serie de videoclipuri care prezintă idei de decorare sau sfaturi de îngrijire. Comercianții pot posta aceste filme pe propriile lor site-uri web sau pagini de social media. Videoclipurile noi sunt încărcate pe canalul YouTube propriu al campaniei: https://www.youtube.com/@mygeranium686 pe tot parcursul sezonului de mușcate.

Conținut pentru social media – de la Facebook la Instagram și de la Pinterest la YouTube, Mușcate pentru Europa operează o serie de canale de social media. Acolo, comercianții din sectorul grădinii vor găsi o gamă largă de conținut util și inspirațional, pe care îl pot personaliza și distribui rapid prin propriile lor canale, făcându-și prezența pe canalele de social media vie și interesantă cu foarte puțin efort. Pentru mai multe informații, consultați:

https://www.instagram.com/infloare/

https://www.facebook.com/infloare

https://www.pinterest.de/europeinbloom/

https://www.youtube.com/@mygeranium686

Ce este atât de special la muşcate?

Mușcata, sau pelargonium pentru a folosi numele său oficial, este una dintre cele mai populare plante de gradină și balcon din toate timpurile. Există multe motive pentru popularitatea acestei plante, iată doar câteva:

  • Muşcatele sunt incredibil de uşor de cultivat, fiind ideale pentru începătorii în îngrijirea plantelor.
  • Mușcatele înfloresc abundent pentru o perioadă neobișnuit de lungă, din primăvară până în toamnă.
  • Mușcatele sunt disponibile într-un curcubeu de culori, de la roz și roșu până la alb, portocaliu, violet și o gamă întreagă de soiuri bicolore, cu model și neobișnuite, precum și parfumate, drepte, cățărătoare și multe alte opțiuni.
  • Mușcatele sunt adaptabile, combinându-se bine cu tot felul de alte plante.
  • Muşcatele nu sunt foarte sensibile la dăunători, boli sau temperaturi înalte.

Datorită statutului său de prim rang, mușcata joacă un rol important pentru mulți jucători din industria de horticultură din Europa, de la cultivatori la retaileri și mulți alții de-a lungul lanțului de aprovizionare.

Mușcate pentru Europa / Pelargonium for Europe este o inițiativă de marketing a crescătorilor europeni de mușcate Dümmen Orange, Elsner PAC, Florensis / P. van der Haak Handelskwekerij, Selecta One și Syngenta Flowers.

Inițiativa a fost fondată în 2016 cu scopul de a promova și asigura vânzările de mușcate pe termen lung. Prin teme bine definite, obiective și o reîmprospătare a imaginii, inițiativa atinge noi grupuri de cumpărători și apropie din ce în ce mai mult generațiile tinere cu mușcatele.

Campania este acum activă în 22 de țări. În Germania, Austria, Franța, Italia, Țările de Jos și Polonia, activitățile sunt extinse și susținute prin finanțare UE, ca parte a campaniei UE „Europe in Bloom”.

Reproducerea acestui comunicat de presă este gratuită. Vă rugăm să menționați “Mușcate pentru Europa”.

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Bit Sentinel și Orange România: Record de participare la UNbreakable România 2024

Peste 1.400 de elevi și liceeni s-au înscris anul acesta la cel mai complex program de securitate cibernetică...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv