joi, mai 30, 2024

Dynamic Business Connections și Club Antreprenor anunță parteneriatul strategic pentru susținerea antreprenoriatului

Evenimente Club Antreprenor

Redacțiahttps://www.clubantreprenor.ro/
Club Antreprenor dezvoltă cultura antreprenorială care se evidențiază prin varietatea activităților sale, inclusiv site-ul, revista și evenimentele de business.

Dynamic Business Connections, recunoscută pentru dezvoltarea conexiunilor de business dintre oameni și a evenimentelor de networking, în parteneriat cu Club Antreprenor, o platformă dedicată susținerii și promovării antreprenorilor români, sunt încântați să anunțe lansarea unui parteneriat strategic.

Scopul acestui parteneriat este acela de a stimula creșterea și dezvoltarea afacerilor partenerilor, prin resurse comune, evenimente de networking și programe de mentorat.

Prin această colaborare, Dynamic Business Connections și Club Antreprenor își propun să creeze un mediu propice pentru schimbul de idei, resurse și oportunități între antreprenorii români, stimulând inovația și succesul în cadrul comunității de afaceri.

“Parteneriatul cu Club Antreprenor marchează un pas important în misiunea noastră de a conecta liderii de business și de a oferi instrumente valoroase pentru dezvoltarea afacerilor lor. Suntem entuziasmați de oportunitatea de a colabora și de a contribui la succesul antreprenorilor din România.”, a declarat Crina Diculescu, Dynamic Business Connections.

De partea cealaltă, Mircea Fica a subliniat: Aceast parteneriat cu Dynamic Business Connections ne permite să amplificăm impactul nostru și să oferim clienților noștri acces la o rețea extinsă de profesioniști și experți, esențiali pentru creșterea oricărei afaceri moderne.


Evenimentul de lansare a parteneriatului va avea loc la 16 Mai 2024, la Palatul Camerei de Comert Bucuresti, unde membrii ambelor organizații sunt invitați să participe pentru a afla mai multe despre beneficiile acestui parteneriat. Evenimentul va include un panel de discutii cu experți din diverse domenii și networking de calitate.

Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra la evenimentul de lansare, vă rugăm să vizitați site-ul https://www.dynamic-connections.eu/ sau https://www.clubantreprenor.ro/.

Dynamic Business ConnectionsClub Antreprenor și Ziarul Pozitiv organizează joi, 16 mai 2024, prima ediție a evenimentului „Întreabă un expert – Sfaturi Esențiale pentru Oamenii de Afaceri și Echipele lor; Ghidul Antreprenorului”. Acesta va avea loc Aula Carol I, situată la Etajul 2 al Palatului Camerei de Comerț și Industrie București, de pe Str. Ion Ghica, Nr. 4, Sector 3, București (vis-à-vis de Palatul Băncii Naționale a României din Str. Doamnei).

Înregistrează-te acum!

club antreprenor logo

Despre Dynamic Business Connections:

Dynamic Business Connections este lider în crearea evenimentelor de networking pentru comunitatea de business din România, cu o istorie de peste 5 ani în organizarea de evenimente și programe care facilitează creșterea și dezvoltarea afacerilor.

Despre Club Antreprenor:

Echipa Club Antreprenor editează revista print Club Antreprenor (cu apariție trimestrială – martie, iunie, septembrie si decembrie) și administrează site-ul clubantreprenor.ro (cu peste 30.000 de cititori unici lunar). Site-ul clubantreprenor.ro contribuie la dezvoltarea unei culturi a antreprenoriatului în țara noastră, cultură bazată pe inovație, viziune, tenacitate, gândire pozitivă, educație financiară, educație juridică și educație civică. Site-ul clubantreprenor.ro se distinge prin calitatea articolelor, analizelor și interviurilor publicate. Totodată, pentru a veni în sprijinul antreprenorilor, organizăm conferințe B2B axate pe diverse domenii: construcții, achiziții publice, concurență, deșeuri / mediu, exporturi, transporturi și infrastructură, energie, fiscalitate, agricultură, medicină și farmacie, proprietate intelectuală, criminalitate cibernetică, turism / HoReCa etc.

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Analiză Arthur Hunt: Transformarea business-ului pentru viitor, între necesitate și decizii lente

Pentru a răspunde cerințelor unei lumi în schimbare și ale unui mediu economic din ce în ce mai...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv