sâmbătă, mai 25, 2024

Patronatul OFA UGIR lansează soluții pentru evoluția educației din România

Evenimente Club Antreprenor

Redacțiahttps://www.clubantreprenor.ro/
Club Antreprenor dezvoltă cultura antreprenorială care se evidențiază prin varietatea activităților sale, inclusiv site-ul, revista și evenimentele de business.

Astăzi toți vorbesc despre educație, atât cei din sfera politică, cât și cei din sfera civică. Educația nu este un demers de dragul procesului, ci un demers cu țintă clară: generații noi de persoane care să fie pregătite corespunzător moral și profesional pentru a activa pe piața muncii – fie ca angajatori, fie ca lucrători.

In acest context, patronatul OFA UGIR organizează Conferința Națională ”EDUCAȚIA VIITORULUI: între parenting și cerințele pieței muncii” care va avea loc luni, 13 mai 2024, începând cu ora 09:30, la Congress Hall Iași, Sala Chopin & Vivaldi.

Organizația Femeilor Antreprenor din cadrul Uniunii Generale a Industriașilor din România (OFA UGIR) va asigura o dezbatere de interes major pentru viitorul României, reunind ideile antreprenorilor, ale experților în educație, ale specialiștilor pe tema formării profesionale și, cel mai important, ale celor 200 de participanți așteptați la eveniment.

Decizia de implicare în comunitățile în care avem familiile și afacerile este cea care, într-o zi, ne va transforma visurile în realitate. Fiecare idee, fiecare soluție pe care o gândim împreună și pe care știm cum să o implementăm, ne va duce cu un pas mai în față, spre o Românie cu o piață a muncii predictibilă, cu profesioniști, cu meseriași, cu creatori”, susține Mirabela Miron, Președinta OFA UGIR și gazda Conferinței.

În calitate de keynote speaker, Urania Cremene, Fondatoare All About Parenting, va sublinia importanța și rolul educației în sprijinirea tinerilor pentru adaptarea la cerințele meseriilor viitorului.

Primul panel, Parenting și educația viitorului, îi va avea vorbitori pe:

    • Ruxandra Bucevschi, fondatoare și manager Twinkle Star
    • Alexandru Holicov, CEO & Fondator platforma Adservio
  • Monica Ghiurco, jurnalist senior TVR, Doctor in știinte economice
  • Silviu Mihail Tiță, prof. univ. dr. în cadrul Universității ”Alexandru Ioan Cuza”, Iaşi – Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor

În panelul doi, Învățământul dual și piața muncii, îi avem vorbitori pe:

Keynote speakerul conferinței, Urania Cremene, este mamă, expert în parenting și autoare de cărți și programe online pentru părinți. Cu o experiență de peste 20 de ani ca trainer și public speaker, pentru care a obținut mai multe acreditări naționale și internaționale în urma unor formări ca Master Trainer, Coach și Facilitator, Urania va avea alocată o sesiune specială în care va aborda importanța rolului parenting-ului în sprijinirea tinerilor pentru adaptarea la cerințele meseriilor viitorului.

Educația are misiunea de a oferi tuturor copiilor, tinerilor și adulților cele mai bune șanse de reușită profesională și socială, de aceea susținem o educație ce răspunde nevoilor și intereselor generațiilor actuale și viitoare, accesibilă și echitabilă pentru toți cetățenii României”, a declarat Amalia Georgescu, Vicepreședinta OFA UGIR.

OFA UGIR este patronatul care din anul 2020 s-a făcut remarcat prin susținerea femeilor antreprenor și a adus împreună peste 800 de membri și colaboratori, care cred în viziunea dezvoltării și inovării mediului antreprenorial românesc.

Detaliile despre eveniment și înscriere sunt disponibile la acest link:

bit.ly/conferinta-Educatia-Viitorului sau aici https://fb.me/e/hqWsXYmP3

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Președinta Fundației Scheherazade, doamna Wajiha Haris, a prezidat panelul intitulat “Environmental Diplomacy – a tool for cross-boarder ecological security and peace”

Președinta Fundației Scheherazade, doamna Wajiha Haris, a prezidat panelul intitulat: “Environmental Diplomacy – a tool for cross-boarder ecological security...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv