vineri, mai 3, 2024

AVIS: Românii au închiriat mai multe mașini în străinătate în primele luni din 2024

Evenimente Club Antreprenor

Mircea Ficahttps://www.clubantreprenor.ro/
Fondator Revista Club Antreprenor & clubantreprenor.ro
  • Italia, Franța, Germania și Spania – în topul preferințelor pentru românii care călătoresc în vacanțele de Paște
  • India, Africa de Sud și Japonia, printre destinațiile mai puțin convenționale pe care românii au ales să le exploreze în această perioadă

Avis, furnizorul global de soluții de mobilitate, a înregistrat creșteri semnificative ale numărului de autoturisme închiriate de către români pentru perioada minivacanței de Paște, comparativ cu 2023. În special pentru plecările în străinătate au fost înregistrate mai multe solicitări de rent a car, pe măsură ce numărul românilor care călătoresc în afară continuă să crească.

Destinațiile care au generat cele mai multe solicitări de servicii de rent-a-car de Paște anul acesta au fost Italia, Franța, Germania și Spania. Acestea se mențin în continuare în topul preferințelor românilor pentru vacanțele de Paște, urmând tendințele din anii trecuți.

Totuși, Avis a observat și o creștere a călătoriilor în zone mai îndepărtate, din afara Europei. India, Africa de Sud și Japonia s-au numărat printre destinațiile mai puțin obișnuite pe care românii au ales să le exploreze în această perioadă.

Andreea Somnea, Director Comercial Avis România:

„Anul acesta, minivacanța de Paște a coincis cu ziua liberă de 1 mai, încurajând românii să aleagă vacanțe în locuri mai îndepărtate. Pe măsură ce apetitul pentru călătorii este în creștere, și solicitările pentru serviciile de rent a car sunt mai numeroase. Ne bucurăm să ajutăm tot mai mulți români să înțeleagă cât de ușor este să îți închiriezi un autoturism de la Avis, în 180 de țări diferite, direct de aici, din România”.

Pe măsură ce crește cererea pentru călătoriile internaționale și românii continuă să exploreze diverse destinații, departamentul de rezervări Avis din România este pregătit să ofere toate informațiile necesare și cerințele specifice fiecărei țări, pentru a asigura o experiență de închiriere fără griji. De exemplu, în Australia și Noua Zeelandă, pentru a conduce o mașină, este necesar un permis de conducere internațional, care poate fi obținut de la ACR, iar în India și China, închirierile de mașini sunt posibile doar cu șoferi locali.

Adaptându-se în funcție de preferințele clienților, Avis se străduiește să fie un partener de călătorie util și de încredere pentru toți românii care călătoresc în străinătate, oferind toată gama de vehicule, de la mașini mici pentru excursii în oraș, până la microbuze tip 8+1 pentru grupuri mai mari. Avis se asigură că fiecare mașină este verificată riguros după fiecare închiriere, iar clienții vor conduce un autoturism cu kilometraj redus sau chiar o mașină nouă.

Avis își menține angajamentul de a oferi servicii convenabile și de încredere pentru a îmbunătăți experiențele de călătorie în Europa și în străinătate.

Pentru a afla mai multe sau pentru a rezerva o mașină vizitați: www.avis.ro

Despre Avis 

Avis Budget Group, Inc. este un furnizor de soluții globale de mobilitate, prin brandurile sale Avis și Budget, care au peste 10.000 de locații de închiriere în aproximativ 180 de țări din întreaga lume, cât și prin brandul său Zipcar, care este reţeaua lider global in car-sharing. Avis Budget Group operează în mod direct majoritatea birourilor sale de închiriere de mașini în America de Nord, Europa și Australasia și operează în principal prin intermediul licenețelor în alte părți ale lumii. Avis Budget Group are sediul în Parsippany, N.J. Mai multe informații sunt disponibile la avisbudgetgroup.com.

Despre Avis România

Avis România și-a început activitatea în 1994. Cu o experiență de 30 de ani pe piața de închirieri auto, compania a investit continuu în oameni, în rețeaua și tehnologia sa. Scopul principal al Avis România este de a oferi servicii de închiriere auto de înaltă calitate și personalizate în funcție de nevoile clienților săi, astfel încât aceștia să beneficieze de o călătorie plăcută și sigură în România și în străinătate. Avis România este prezent în 7 orașe din țară, cu birouri de închiriere în centrele și aeroporturile din București, Otopeni, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Brașov și Timișoara. www.avis.ro

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Descoperind Vienna University of Economics and Business: O incursiune jurnalistică în universul excelenței

Săptămâna trecută, am avut privilegiul de a fi invitați de către WU Wien (Vienna University of Economics and Business)...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv