luni, aprilie 22, 2024

Metropolitan Life anunță o creștere de aproximativ 8% a primelor brute subscrise în anul 2023

Evenimente Club Antreprenor

Mircea Ficahttps://www.clubantreprenor.ro/
Fondator Revista Club Antreprenor & clubantreprenor.ro

Metropolitan Life, unul dintre cei mai importanți jucători din piața asigurărilor de viață din România, a înregistrat pe parcursul anului 2023 prime brute subscrise în valoare de 625.175.399 lei, având o creștere de 7,95% comparativ cu anul precedent – în 2022, valoarea primelor brute subscrise a fost de 579.144.409 lei.

Carmina Dragomir, CEO Metropolitan Life:

Ne bucurăm să anunțăm încă un an de performanță financiară pentru Metropolitan Life. Rezultatele înregistrate anul trecut confirmă consolidarea poziției noastre pe piața locală, ca partener de încredere pentru peste 4 milioane de români, de peste un sfert de secol. Echipa noastră a continuat să aibă abordarea strategică prin care oferim clienților servicii și produse de protecție financiară flexibile, adaptate nevoilor curente.

În 2023 am demonstrat încă o dată angajamentul de a fi  alături  de clienții noștri prin plata unor indemnizații consistente și suntem mândri să vedem că protecția financiară este din ce în ce mai mult o prioritate pentru români. În 2024, continuăm să inovăm și să valorificăm oportunitățile de creștere durabilă, adaptându-ne constant la nevoile în permanentă schimbare ale clienților noștri.”

De asemenea, în ceea ce privește indemnizațiile plătite în 2023, acestea au avut o valoare de 198.572.230 lei, cu 9,66% mai mult decât în anul 2022, atunci când valoarea indemnizațiilor plătite s-a ridicat la 181.075.416 lei.

Nevoile și preferințele clienților rămân în centrul atenției Metropolitan Life și în 2024, iar obiectivul companiei continuă să fie acela de a oferi soluții personalizate de protecție financiară, menținând eficiența operațională și simplificând interacțiunea cu serviciile sale. Metropolitan Life își propune să continue dezvoltarea și diversificarea produselor sale și optimizarea canalelor de distribuție, asigurând astfel mai multă accesibilitate și simplificare a proceselor. În paralel, compania își reafirmă angajamentul de a sprijini comunitățile din care face parte, investind constant în educație, incluziune socială și sustenabilitate.

Despre Metropolitan Life 

MetLife, Inc. (NYSE: MET), prin filialele și afiliații („MetLife”), este una dintre cele mai importante companii de servicii financiare din lume, oferind asigurări, anuități, beneficii pentru angajați și gestionarea activelor pentru a-și ajuta clienții individuali și instituționali să construiască un viitor mai încrezător. Fondată în 1868, MetLife are operațiuni în peste 40 de piețe la nivel global și deține poziții de lider în Statele Unite, Japonia, America Latină, Asia, Europa și Orientul Mijlociu. Pentru mai multe informații, vizitați www.metlife.com. În România, Metropolitan Life are peste 25 ani de activitate pe piața de asigurări de viață. Peste 4 milioane de clienți beneficiază de asigurări de viață și pensii private obligatorii oferite de Metropolitan Life la nivel local.

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Sondajul „CE FEL DE CITITOR EȘTI? Cum și ce mai citesc românii? Cum se raportează la inteligența artificială?

Sondajul „CE FEL DE CITITOR EȘTI? Lectura, o pasiune în continuă schimbare Cum și ce mai citesc românii? Cum se...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv