luni, aprilie 22, 2024

Alexandrion Group îl numește pe liderul în top management, Selcuk Senkaya, în funcția de Chief Operating Officer al Grupului

Evenimente Club Antreprenor

Redacțiahttps://www.clubantreprenor.ro/
Club Antreprenor dezvoltă cultura antreprenorială care se evidențiază prin varietatea activităților sale, inclusiv site-ul, revista și evenimentele de business.
  •   Selcuk Senkaya are peste 20 de ani de experiență în sectorul financiar și al serviciilor;
  • Este Top Manager aprobat de Banca Națională a României în mai multe funcții de conducere.

Alexandrion Group, cel mai mare producător și distribuitor de băuturi spirtoase și vinuri spumante din România, îl numește pe Selcuk Senkaya în funcția de Group Chief Operating Officer (COO). Domnul Senkaya este un director C-level, cu peste 20 de ani de experiență în sectorul financiar și al serviciilor, care a fost aprobat de Banca Națională a României în mai multe funcții de top management.

Din acest rol, domnul Senkaya va supraveghea producția de băuturi spirtoase și vin, precum și operațiunile de retail și ospitalitate ale Alexandrion Group. Numirea domnului Senkaya în funcția de COO al Grupului Alexandrion sprijină strategia agresivă de expansiune globală a Grupului.

„Extinderea globală a Grupului Alexandrion necesită conducerea unor profesioniști de nivel C cu înaltă experiență. Selcuk Senkaya are experiența, intenția și reputația pentru a ocupa acest rol cu succes și de aceea s-a alăturat familiei Alexandrion Group”, a declarat Președintele Fondator Alexandrion Group, Dr. Nawaf Salameh.

De-a lungul carierei sale, domnul Senkaya a ocupat diverse funcții executive în instituții bancare, implementând strategii și produse bancare.

De asemenea, este absolvent al Academiei de Studii Economice, București și deține un Executive MBA organizat de ASEBUSS, în parteneriat cu prestigioasa Georgia State University, Atlanta, SUA.

Alexandrion Group este lider în producția și distribuția băuturi spirtoase și vinuri din România și singurul producător de single malt din țară. Grupul are o istorie de peste 200 de ani în industria de băuturi spirtoase locale, producând unele dintre cele mai puternice mărci din România, la DISTILERIILE ALEXANDRION SABER 1789, recunoscute atât la nivel național, cât și internațional pentru calitatea și rafinamentul lor. Portofoliul de produse include băuturi tradiționale românești și produse internaționale. Alexandrion 5* și 7*, celebrul vinars Brâncoveanu XO, VS și VSOP, lichiorul de fructe SABER Elyzia, distilatul de fructe Zolmyr, Vodka Kreskova precum și alte produse au asigurat Grupului poziția de lider al pieței de băuturi spirtoase și tradiționale din România. Începând cu anul 2018, Grupul și-a extins activitatea, completându-și portofoliul cu vinuri, liniștite și spumante. Pentru mai multe informații, accesați www.alexandriongroup.com.

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Vizita delegației Districtului Chaoyang din Beijing la CCIB consolidează cooperarea româno-chineză: S-a semnat un Memorandum de Cooperare

Vizita la Palatul Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București a delegației Districtului Chaoyang din Beijing și semnarea...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv