miercuri, noiembrie 29, 2023

Antreprenoarea Mirela Șerban dezvăluie Ghidul adrenalinei financiare: Secretele Formulei 1 la puterea Money&Me

Evenimente Club Antreprenor

Mirela Șerban, antreprenor cu experiență de peste 25 de ani în industria serviciilor financiare, mentor pasionat de dezvoltare personală și mindset financiar, lansează cartea „Secretele Formulei 1 la puterea Money&Me”, o carte despre reziliență financiară, tenacitate, curaj și o fidelitate necondiționată pentru valorile înalte.

O poveste despre transformare personală și financiară ce promite să redefinească relația cititorilor cu banii și să-i ajute să-și atingă potențialul.

Pe parcursul lecturii, cititorii vor descoperi o serie de momente cu adevărat importante, inspirate  din experiența personală a autoarei, cu privire la propria relație cu banii, punctând:

  • Conștientizarea, acceptarea și transformarea personală în relația cu banii;
  • Stabilirea obiectivelor aliniate cu valorile personale ca moment de vârf în creșterea vieții financiare;
  • Gestionarea eficientă a resurselor, inclusiv a timpului și a energiei ca motor declanșator în asumarea riscurilor și a acțiunilor concrete în direcția obiectivului dorit;
  • Asumarea responsabilității propriilor decizii pentru a ne simți în controlul relației personale cu banii.

Mirela Șerban a decis să pășească dincolo de conceptele obișnuite de gestionare a finanțelor personale, pentru a oferi cititorilor săi o experiență de lectură cu adevărat unică, prin poveste financiară și vulnerabilitate personală.

Secretele Formulei 1 la puterea Money&Me” nu este doar o carte, este o călătorie fascinantă a conștientizării potențialului pe care fiecare îl poate atinge pe plan financiar, în care autoarea împărtășește experiența sa de transformare personală și profesională, ca mamă, soție, antreprenor și om.

Mirela Șerban, antreprenoare:

„Într-o lume în care mulți oameni se luptă cu probleme financiare și cu stresul legat de bani, Secretele Formulei 1 la Puterea Money&Me reprezintă un instrument puternic de conștientizare, echilibrare și transformare. Este posibil ca ordinea rolurilor în viața ta să fie dată peste cap după citirea acestei cărți. Să fie un restart, să iei niște decizii clare, să faci câteva acțiuni concrete”.

Autoarea se deschide și împărtășește experiențele și lecțiile personale, arătând cititorilor cum a renăscut, cum și-a dezvoltat afacerea în online și cum și-a rescris povestea legată de bani.

Mirela Șerban, autoarea cărții, subliniază că „Acesta nu este doar un ghid despre bani, ci o călătorie de transformare personală care poate schimba modul în care vezi imaginea de ansamblu: de la idee la bani, de la bani la împlinire financiară.”

Cu o experiență vastă în industria serviciilor financiare și un puternic angajament pentru dezvoltarea personală, autoarea Mirela Șerban își propune să ofere o perspectivă nouă și inspirațională asupra relației cu banii, transformând cititorii în piloți ai propriilor lor vieți financiare.

Despre Mirela Șerban

Mirela Șerban este un expert cu peste 25 de ani de experiență în industria serviciilor financiare și un mentor pasionat de dezvoltarea personală. Cu o carieră impresionantă, Mirela a fondat mai multe companii și a colaborat cu antreprenori de top, aducând soluții eficiente pentru problemele financiare.

În calitate de coach certificat, ea se concentrează pe simplificarea conceptelor financiare și pe dezvoltarea personală, ajutând oamenii să-și depășească barierele financiare și să-și maximizeze potențialul. Mirela se implică activ în educația financiară încă din casă, din familie, continuând cu dezvoltarea în carieră sau afacere, contribuind astfel la dezvoltarea viitoarei generații de antreprenori și comunități responsabile, cu o misiune clară de a ajuta oamenii să-și atingă visurile financiare pentru a face această lume mai bună.

- Abonează-te la revista de business - ClubAntreprenor.ro 2024 -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Cercetările Kaspersky dezvăluie amploarea utilizării GenAI în companii și îngrijorările top managementului

Un studiu derulat de Kaspersky în mai multe țări din Europa inclusiv România subliniază o îngrijorare tot mai mare...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Agentia re7consulting agentie de marketing online si Social Media
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business - ClubAntreprenor.ro 2024! -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv