vineri, iulie 19, 2024

GoTech World 2023 a reunit peste 13.800 de vizitatori, 100 companii partenere și 140 de speakeri de top

Evenimente Club Antreprenor

Redacțiahttps://www.clubantreprenor.ro/
Club Antreprenor dezvoltă cultura antreprenorială care se evidențiază prin varietatea activităților sale, inclusiv site-ul, revista și evenimentele de business.

GoTech World, cea mai mare expo-conferință de IT & Digital din Europa Centrală și de Est, a atras în această ediție peste 13.800 de vizitatori, care au explorat timp de două zile peisajul inovației și digitalizării, dedicat comunității de business regionale.

Evenimentul a găzduit peste 100 de companii partenere, care și-au prezentat soluțiile avangardiste, iar în paralel, pe cele 11 scene, speakeri de renume, internaționali și locali, au prezentat publicului perspectivele lor despre tehnologiile viitorului.

Alexandru Măxineanu, Managing Partner, Universum Expo:

„GoTech World a încheiat cu succes încă o ediție, consolidându-și statutul de eveniment de referință în domeniul IT & Digital în regiune. Prin reunirea comunității de profesioniști sub acest concept, am creat o platformă dinamică și interactivă, dedicată explorării avansurilor tehnologice și digitalizării business-urilor.

Mulțumim tuturor celor care au contribuit la experiența captivantă și la schimbul de idei inovatoare pe parcursul celor două zile intense. Vă așteptăm cu aceeași pasiune și curiozitate la viitoarele ediții GoTech World, unde vom continua să conturăm viitorul tehnologic”.

Evenimentul și-a păstrat aceeași structură de succes, respectiv o amplă zonă expozițională și 11 scene, care au abordat diferite teme de interes pentru public, toate sub umbrela conceptului ediției actuale – inteligența artificială. Astfel, au fost prezentate peste 1200 de soluții digitale potrivite pentru nevoile tech ale oricărei companii, ce pot fi aplicate în diverse arii de interes și au potențialul de a revoluționa modul în care funcționează domeniile respective.

Ceremonia de deschidere oficială a GoTech World a avut ca invitați reprezentanți ai autorităților, precum Bogdan-Gruia Ivan – Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Dumitru Alaiba –  Viceprim-ministru și Ministrul Dezvoltării Economice și Digitalizării în Guvernul Republicii Moldova, Andrei Niculae – Vicepreședinte la Autoritatea pentru Digitalizarea României, Sabin Sărmaș – Președintele Comisiei IT&C din cadrul Guvernului României, Pavel Popescu – Vicepreședintele ANCOM, Florin Popa – Business to Business Director Orange Business.

Peste 140 de speakeri remarcabili au fost prezenți pe scenele acestei ediții

GoTech World a adus în fața vizitatorilor peste 65 de ore de conținut de calitate, prezentat de experți de top, care au interacționat cu publicul celor 11 scene dedicate, respectiv: Main Stage, Business Transformation, Retail & E-commerce, Smart City & Mobility, AI, Cybersecurity, Sustainability, DevOps, .NET Stage, Java Stage, Product & UX Design.

Speakerul vedetă al aceste ediții a fost Richard Browning, inventatorul primului costum cu propulsie din lume, care a realizat și o demonstrație live în cadrul evenimentului, pentru cei care și-au dorit să afle cum funcționează invenția sa.

Alături de acesta, pe scenele de la GoTech World au fost prezente nume mari din mediul de business global, precum Charlotte Munro –  Global Product Marketing GenAI Booking.com, Rania Toukebri –  Spacecrafts design & Project manager AIRBUS Defence & Space, Antonis Kocheilas – Global CEO Ogilvy, Simona Rossetti – SVP Europe & Africa Control and Digitalization Siemens Energy, Guillaume Vergnas – Head of Esport, Gaming and Web3 Alpine sau Shish Shridhar –  Global Lead for Retail with Microsoft for Startup.

Subiecte variate abordate de experți

Printre subiectele variate abordate de experți s-au numărat: evoluția dispozitivelor wearables și creșterea nivelului lor de inteligență, inovațiile în domeniul blockchain, Web3 și metaverse, tehnologia satelitară și măsurile proactive pentru a combate vulnerabilitățile din date, analiza peisajului fraudei digitale, cu un accent special pe furtul de identitate, evaluarea stării securității cibernetice din România și discuții despre conceptul de CleanTech și modalitățile de generare a valorii prin standarde durabile.

Peste 100 de companii au prezentat publicului peste 1200 soluții tehnologice de top 

GoTech World

De asemenea, participanții la eveniment au avut posibilitatea de a vedea și testa produse și soluții tech de ultimă generație, de la gadget-uri, vehicule electrice, soluții smart city, până la soluții de gaming sau soluții de securitate cibernetică.

Partenerul principal al evenimentului, Orange Business, s-a remarcat prin prezentarea celor mai recente soluții de securitate, printre care Threats Exposures Management – o soluție de securitate care utilizează inteligența artificială pentru a scana, evalua și raporta vulnerabilitățile de securitate, respectiv soluția de public cloud Flexible Engine, prin care clienții pot beneficia de servicii de tip IaaS (infrastructură ca serviciu/ infrastructure as a service) și PaaS (platformă ca serviciu/ platform as a service).

Totodată, companii de renume din variate domenii de activitate, au prezentat participanților tehnologii avangardiste, cu impact în domenii precum AI, Cybersecurity, Smart City, IT, Retail, E-Commerce, Finanțe, etc. Printre cele mai mari companii expozante s-au numărat: Mercedes-Benz, Dell Technologies, Continental, Systematic, Google, Amazon, Banca Comercială Română, Asociația Națională pentru Securitatea Sistemelor Informatice, Inetum, Magurele Science Park Association, etc.

Organizatorul GoTech World este UNIVERSUM Expo.

*** 

Partener principal: Orange Business

Inspired by: Mercedes-Benz

Business Transformation Stage: Dell Technologies

Smart City & Mobility Stage: Continental Romania

AI Stage: Amazon

Cybersecurity Stage: ANSSI

Sustainability Stage: Banca Comercială Română

DevOps Stage: Luxoft

.NET Stage: Inetum

Java Stage: Systematic

Product & UX Design Stage: Google

Business Transformation Networking Partner: Magurele Science Park Association

Sponsors: Moldova IT Park, Prysmian Group, WEDOS, M247, Electronic Arts Romania, ASUS Business, HCL Tech, TikTok, Orion Innovation, White Image

Coffee Partner: L’OR

Food Partner: Domino’s Pizza

Experience Partner: IQOS

Internet Partner: Viva Telecom

Smart City & Mobility Stage Curator: Asociația Română pentru Smart City

Sustainability Stage Curator: Ambasada Sustenabilității în România

Main Media Partners: Euronews România, Kiss FM.

Despre Universum 

UNIVERSUM este o companie construită în jurul conceptului de arhitectură de evenimente corporate cu o experiență de peste 10 ani în România, aflându-se printre cele mai mari companii din acest domeniu.

UNIVERSUM deține sub umbrela sa un întreg ecosistem de soluții pentru companii. De la organizarea de team buildingurilor recunoscute internațional, evenimente la scară largă precum: conferințe, competiții sportive, lansări de produse și festivaluri, la soluții software complete, dedicate organizării de evenimente.

Virtualized este prima expo-conferință virtuală din România, compusă dintr-o serie de evenimente online, organizate cu scopul informării și educării mediului de business autohton. În cadrul evenimentelor se abordează în timp real provocările cu care se confruntă specialiștii din mediul de afaceri și se oferă soluții rapide.

Bucharest Tech Week reprezintă festivalul care transformă Bucureștiul în capitala internațională a tehnologiei și care reunește atât profesioniștii, cât și pasionații de tehnologie și inovații.

GoTech World (anterior denumit Internet & Mobile World) este cea mai amplă expo-conferință și casa economiei digitale din Europa Centrală și de Est, în care profesioniștii din întreaga regiune au acces la soluții tech B2B, insight-uri pe diferite arii digitale și o oportunitate de networking.

Târgul Imobiliarium  reunește pe parcursul celor 3 zile peste 50 de proiecte rezidențiale noi din Bucuresti si imprejurimi.

MyConnector este o platformă fexibilă care permite organizarea de evenimente, conferințe și expoziții online, dar și interacțiunile live între participanți.

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

InstaSun – Invenția 100% românească evaluată la 4 milioane Euro după doar 2 ani de la lansare

Un proiect gândit și dezvoltat integral în România revoluționează modul în care ne protejăm pielea împotriva radiațiilor solare, folosind...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -Evenimente business Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -oferta publicare articole copywriting content marketing online SEO Club Antreprenor Ziarul Pozitiv

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv