joi, mai 2, 2024

Kinderpedia și Asociația Școlilor Particulare din România – ASP anunță un parteneriat de 2 ani pentru inovație

Evenimente Club Antreprenor

Redacțiahttps://www.clubantreprenor.ro/
Club Antreprenor dezvoltă cultura antreprenorială care se evidențiază prin varietatea activităților sale, inclusiv site-ul, revista și evenimentele de business.

Kinderpedia, soluția digitală de management și comunicare pentru școli și grădinițe, și Asociația Școlilor Particulare – ASP, reprezentând comunitatea instituțiilor de învățământ private din România, au anunțat un parteneriat pentru inovație ce se va întinde pe 2 ani. Acest parteneriat va aduce resurse și oportunități de învățare, colaborare și dezvoltare pentru profesorii și directorii școlilor și grădinițelor din întreaga țară. Anunțul a fost făcut vineri, 29 septembrie, în cadrul Conferinței Naționale a Asociației Școlilor Particulare din România, eveniment ce a avut loc la București, la Hotel Sheraton, și a reunit peste 270 de lideri din 170 de instituții de învățământ private din țară.

Evelina Necula, co-fondatoare Kinderpedia, a declarat: “Aproximativ jumătate dintre participanții la Conferința Națională a ASP sunt utilizatori ai platformei Kinderpedia. Iar acest lucru ne onorează și ne responsabilizează. Parteneriatul pe care tocmai l-am anunțat este un angajament față de fiecare dintre utilizatorii actuali și fată de întreaga comunitate de profesori, educatori și directori a Asociației Școlilor Particulare. Ne-am asumat misiunea de a sprijini educația privată, care este o locomotivă a inovației în întreaga lume. Vom continua să furnizăm școlilor și grădinițelor instrumente digitale moderne, ca să le ajutăm să-și simplifice munca administrativă, să accelereze învățarea și să-și consolideze comunitățile.”

Această colaborare strategică va implica dialoguri, ateliere și oportunități diverse de învățare pentru membrii comunității ASP. Cele două organizații vor demara, în parteneriat, o cercetare de piață, prin care își propun să identifice principalele provocări cu care se confruntă școlile și grădinițele particulare din România și să le ofere soluții la aceste provocări, cu ajutorul tehnologiei.

Christian Comșa, Președintele Asociației Școlilor Particulare, a afirmat: ”Când am fondat Asociația Școlilor Particulare, în urmă cu trei ani, ne-am propus să fim un for de reprezentare pentru instituțiile de învățământ privat din România, dar și un punct de întâlnire, un spațiu dedicat schimbului de bune practici și de idei. Parteneriatul cu Kinderpedia ne permite să ducem mai departe misiunea noastră și să oferim comunității ASP acces la informații, resurse, dialog cu experți în diverse domenii și lideri în educație. Ne ajută, totodată să transmitem un mesaj clar cu privire la rolul educației private, care este acela de a deschide drumuri noi către învățare, de a provoca viziunea tradițională asupra școlii și de a contribui la transformarea educației. Tehnologia e o componentă cheie a educației viitorului și parteneriatul cu Kinderpedia ne permite să o promovăm către școli și să facem adopția și utilizarea ei ușoare și accesibile.”

Asociația Școlilor Particulare este o organizație non-guvernamentală care reprezintă și sprijină școlile particulare din România și care aduce astăzi împreună peste 324 de instituții de învățământ privat din 34 de județe. Misiunea ASP este să promoveze învățământul privat de calitate și să faciliteze schimbul de bune practici între instituțiile de învățământ particulare din țară și dialogul cu autoritățile. Asociația are ca scop crearea unui forum al unităților de învățământ preuniversitar particular, promovarea dreptului la pluralism în sistemul național de învățământ și dreptul de alegere al părinților, precum și rolul vital al independenței unităților de învățământ preuniversitar particular în societatea democratică modernă, sprijinirea intereselor unităților de învățământ preuniversitar particular, indiferent de profilul acestora.

Kinderpedia este soluția digitală completă pentru management școlar și comunicare, construită în România și recunoscută internațional pentru inovație și impact social. Platforma și aplicațiile mobile ajută instituțiile de învățământ de la grădiniță până la liceu să își simplifice procesele administrative și financiare, să economisească timp și să faciliteze o comunicare dinamică între elevi, profesori și părinți. Kinderpedia este găzduită în cloud, este multi-language și multi-currency. Peste 2000 de școli, grădinițe și centre de cursuri din 26 de țări sunt înrolate astăzi pe Kinderpedia.

 

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

EY România – Dubla impunere: soluții și provocări pentru companiile multinaționale din România

Autori: Adrian Rus, Partener, liderul departamentului Prețuri de transfer, EY România și Georgiana Bizdrigheanu, Senior Manager, Prețuri de transfer,...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv