vineri, martie 29, 2024

Peste 1000 de elevi de liceu sunt așteptați să participe la programul de orientare vocațională „Ora de Carieră” desfășurat de Fundația Leaders

Evenimente Club Antreprenor

Redacțiahttps://www.clubantreprenor.ro/
Club Antreprenor dezvoltă cultura antreprenorială care se evidențiază prin varietatea activităților sale, inclusiv site-ul, revista și evenimentele de business.
  • Programul cuprinde workshop-uri de dezvoltare personală, un chestionar psihometric pentru identificarea vocației, precum și evenimente inspiraționale de tip „Biblioteca Vie”
  • În total, 25 de ediții se vor desfășura la nivel național în perioada
    martie – decembrie 2023

Elevii din sistemul de învățământ preuniversitar din întreaga țară își pot antrena competențele și descoperi vocația în cadrul programului „Ora de Carieră” desfășurat de Fundația Leaders pentru al treilea an consecutiv. Peste 1000 de tineri, elevi de liceu, sunt așteptați să participe la sesiunile organizate de Fundație în perioada martie – decembrie 2023.

Programul „Ora de Carieră” a pornit de la necesitatea existenței unui program special conceput pentru a veni în ajutorul tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14 și 19 ani, aflați în căutarea vocației, a carierei, a domeniului potrivit în funcție de abilitățile și trăsăturile de personalitate ale acestora. Astfel, programul „Ora de Carieră” este primul pas spre realizarea unui plan de carieră, spre înțelegerea menirii și spre dobândirea competențelor de leadership necesare în viitorul parcurs profesional al tinerilor.

Fiecare ediție cuprinde două workshop-uri de dezvoltare personală ce facilitează identificarea valorilor personale și procesul decizional în alegerea unei cariere, precum și un chestionar psihometric privind interesele vocaționale ale participanților, ale cărui rezultate sunt interpretate de specialiștii LEADERS conform teoriei lui John Holland. De asemenea, programul include evenimente inspiraționale de tip „Biblioteca Vie”, în cadrul cărora elevii au oportunitatea de a discuta cu specialiști din domeniile lor de interes.

În total, 25 de ediții se vor desfășura la nivel național pe parcursul anului 2023, atât în format fizic, cât și în format online. Înscrierile sunt deschise pe tot parcursul anului, astfel încât tinerii pot alege perioada oportună pentru ei. Participarea este gratuită.

Până în prezent, peste 2000 de elevi de liceu au beneficiat de orientare vocațională în cadrul programului „Ora de Carieră”.

Informații suplimentare despre înscrieri și despre planificarea edițiilor de anul acesta sunt disponibile pe https://leaders.ro/oradecariera/.

Programul este susținut de Lidl, în calitate de partener fondator.

Despre Fundația Leaders

Fundația Leaders este organizația care formează și susține oamenii cu valori și principii să devină liderii responsabili de care are nevoie România și care o fac mai puternică la toate nivelurile.

De 22 de ani, Fundația Leaders contribuie la transformarea României prin programe de leadership adaptate realității și nevoilor tinerilor din țara noastră. Peste 36.000 de tineri au fost recrutați și antrenați prin programele Leaders, care s-au desfășurat atât în mediul offline, cât și online, cu participarea a 625 de lideri din România ca speakeri, 171 de companii partenere din peste 30 de domenii de activitate, cu programe derulate în 75 de comunități urbane și rurale și 60 de proiecte personalizate pentru organizații partenere.

Misiunea Fundației este să declanșeze potențialul tinerilor și să formeze lideri vizionari, responsabili, curajoși și implicați prin programe de leadership practice, adaptate pentru fiecare nivel de dezvoltare.

Social media: LinkedIn, Facebook, Instagram

www.leaders.ro

 

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Analiză Wines of Romania: Busuioaca de Bohotin și Fetească Neagră, cele mai căutate vinuri în mediul online

1 din 3 căutări online de vinuri autohtone provine din Capitală Cele mai multe căutări se fac în...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Abonament anual 12 luni la Club Antreprenor și Ziarul Pozitiv
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv