luni, martie 4, 2024

Accor lansează Handwritten Collection – un portofoliu global de hoteluri atent alese și proiectate cu pasiune

Evenimente Club Antreprenor

Noul brand se lansează cu o amprentă imediată de 12 hoteluri semnate în întreaga lume. Proprietățile vor conecta oaspeții cu farmecul, caracterul și căldura hotelierilor lor

 Accor, lider global în domeniul ospitalității, a anunțat o completare nouă și interesantă a rețelei de neegalat de branduri a Grupului: Handwritten Collection, un portofoliu global de hoteluri fermecătoare personalizate care oferă o experiență de ospitalitate intimă și elegantă. Accor se află deja în discuții pentru deschiderea a peste 110 hoteluri Handwritten la nivel global, totalizând peste 11.500 de camere, și numără, până în prezent, 12 contracte semnate, dintre care cinci proprietăți urmează să debuteze pe parcursul primului trimestru al anului 2023.

Printre proprietățile Handwritten Collection care se vor deschide în următoarele câteva luni se numără Hotel Shanghai Sheshan Oriental, Handwritten Collection din Shanghai, China; Le Saint Gervais Hotel & Spa, Handwritten Collection din Saint Gervais, Franța; Wonil Hotel Perth, Handwritten Collection din Perth, Australia; Hotel Morris, Handwritten Collection din Sydney, Australia; și Le Splendid Hotel Lac d’Annecy, Handwritten Collection din Annecy, Franța. Alte proprietăți se vor deschide în restul anului și ulterior, inclusiv Hotel Les Capitouls Toulouse Centre, Franța; Oru Hub Hotel, Handwritten Collection din Tallinn, Estonia; Square Lodge Hotel La Roche sur Yon, Handwritten Collection din La Roche-sur-Yon, Franța; Sunrise Premium Resort, Handwritten Collection din Hoi An, Vietnam; Paris Montmartre Sacré Coeur*, Handwritten Collection din Paris, Franța, precum și proprietăți în București, România și Madrid, Spania. Se preconizează că portofoliul Handwritten Collection va ajunge la peste 250 de hoteluri până în 2030.

“Handwritten Collection îmbogățește oferta Accor pe segmentul “brandurilor de colecție” cu o selecție curatoriată de hoteluri care prezintă concepte fermecătoare și unice. Obiectivul nostru, dincolo de oferirea unei experiențe cu adevărat autentice pentru oaspeți, este de a sprijini numărul tot mai mare de proprietari de hoteluri independente și de tip boutique care doresc să își sporească vizibilitatea globală, să se conecteze cu mai multe categorii de public și să își crească veniturile fără a-și pierde identitatea”, a declarat Alex Schellenberger, Chief Marketing Officer, Premium, Midscale, Economy Brands, Accor. “Hotelurile pe care le vom prezenta în Handwritten Collection sunt cele căutate de călătorii care apreciază experiențele de călătorie emoționante și o schimbare de la ospitalitatea tradițională, precum și de hotelierii care prețuiesc personalitatea unică a proprietăților lor, dorind în același timp să beneficieze de avantajele pe care le oferă un partener global de top.”

Prin crearea Handwritten Collection, Accor își extinde portofoliul de mărci inegalabile și oferta de hoteluri de categorie medie și vizează să reproducă succesul pe care l-a obținut cu celelalte mărci de colecție ale grupului în alte segmente. Printre acestea se numără MGallery Hotel Collection, un portofoliu cu istorie în segmentul de branduri de lux superior, care numără în prezent peste 100 de hoteluri de tip boutique în întreaga lume și Emblems Collection, primul brand de colecție de lux al Accor, o selecție atent curatoriată de hoteluri distincte care sunt emblematice pentru destinația, designerul sau locul lor în istorie. Cu o abordare personalizată similară, Handwritten Collection va reuni hoteluri cu personalități individuale, ce reflectă în mod intim caracterul și căldura oamenilor care le iubesc și le îngrijesc. Asemenea unui bilet scris de mână, atingerile individuale ale fiecărei gazde vor fi întâlnite subtil în anumite momente pe parcursul călătoriei oaspeților. De la o primire călduroasă care se transformă în conversație, la bunătăți proaspăt coapte care transformă clipele oaspeților în amintiri, nu vor exista două hoteluri sau sejururi la fel.

O gazdă cu pasiune

Handwritten Collection oferă o varietate de hoteluri care sunt atât de distincte, încât este ca și cum fiecare hotelier local ar invita oaspeții în casele lor fermecătoare și elegante. Experiența oaspeților de la Handwritten Collection dă viață spiritului gazdei: gusturile, pasiunile și micile ciudățenii ale personalității lor. Fiecare hotelier local oferă o prezență fermecătoare care își țese caracterul și personalitatea în țesătura hotelului lor, implicându-i pe oaspeți cu înțelepciune locală și conversații încântătoare, aducând o energie personalizată experienței oaspeților.

“Modul în care gazdele interacționează cu oaspeții este atent gândit și dă viață pasiunilor personale ale acestora”, a adăugat Caroline Bénard, Global SVP Economy & Midscale Brands, Accor. “Fie că este vorba de un cadru social sau de intimitatea camerei unui oaspete, vor exista momente de povestire și implicare care creează o conexiune autentică. Această relație între gazdă și oaspete contribuie la o experiență de ședere mai semnificativă și mai memorabilă.”

Conceput pentru hotelieri independenți

Handwritten Collection este, de asemenea, concepută cu gândul la nevoile proprietarilor de hoteluri independente. Cu o rată de conversie actuală de 80%, cea mai mare parte a proprietăților care se vor alătura Handwritten Collection vor fi proiecte de conversie mai degrabă decât construcții noi, ceea ce implică un proces de tranziție și de consolidare mai simplu și un model de creștere și dezvoltare mai sustenabil. Standardele brandului sunt concepute pentru a fi flexibile, ușoare și ușor de atins. În plus, Handwritten Collection oferă un ROI direct și oportunitatea ca proprietarii să maximizeze veniturile cu acces imediat la puterea și amploarea platformelor de vânzări, distribuție și fidelizare ale Accor, beneficiind în același timp de capacitățile de mediu, sociale și de guvernanță (ESG) ale Grupului.

“În 2022, Accor a semnat în medie la nivel global mai mult de un hotel pe zi și a deschis aproape un hotel pe zi. Ne propunem să continuăm această creștere prin anticiparea nevoilor oaspeților noștri și alinierea la criteriile de investiții ale partenerilor și proprietarilor noștri. Hotelurile independente caută din ce în ce mai mult să beneficieze de forța platformei puternice de vânzări, distribuție și fidelizare a Accor pentru a-și crește veniturile și a-i ajuta să își optimizeze costurile, păstrându-și în același timp personalitatea proprie și oferind un produs, servicii și experiențe de înaltă calitate. Handwritten Collection le oferă o soluție ideală, oferind opțiunea unui contract de franciză și un nivel de investiție flexibil și eficient din punct de vedere al costurilor. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm în colaborare cu proprietarii și partenerii și să primim alte hoteluri din întreaga lume în această colecție excepțională. Cu peste 110 proprietăți și 11.500 de camere în negocieri pentru a deveni parte a Handwritten Collection, inclusiv 12 hoteluri semnate deja, ne propunem să avem peste 250 de proprietăți până în 2030.” a declarat Camil Yazbeck, Global Chief Development Officer, Premium, Midscale, Economy, Accor.

PROPRIETĂȚI REMARCABILE ALE HANDWRITTEN COLLECTION

Hotel Shanghai Sheshan Oriental, Handwritten Collection, Shanghai, China Deschidere 19 ianuarie 2023

Aproape de Parcul Național Sheshan, Hotelul Shanghai Sheshan Oriental are peste 124.000 de metri pătrați de grădini amenajate, inclusiv o piscină în aer liber pe plajă, pentru o experiență unică în cadrul unui complex urban. Deschis ca primul hotel Handwritten Collection, proprietatea oferă o echipă de servicii dedicată pentru a organiza și gestiona pauzele de ceai și pentru a crea experiențe culinare personalizate pentru oaspeți.

Le Saint Gervais Hotel & Spa, Handwritten Collection, Saint Gervais, France

Deschidere 19 ianuarie 2023

Conceput ca o casă de vacanță elegantă și artistică, Le Saint Gervais Hotel & Spa combină spiritul mișcării art nouveau cu gusturile contemporane, aducând la viață frumusețea unei case istorice. De asemenea, cultura otomană va prinde viață în întreaga experiență a oaspeților prin elemente precum un spațiu de bibliotecă, cafea turcească și infuzii de ceaiuri din plante disponibile în spa.

Wonil Hotel Perth, Handwritten Collection, Perth, Australia

Deschidere februarie 2023

Situat pe malul râului Swan, lângă Kings Park și la doar câteva minute de districtul central de afaceri din Perth, Wonil Hotel oferă un cadru modern și elegant. Oaspeții se vor bucura de acest punct de pornire elegant de unde vor putea explora un oraș vibrant, cunoscut pentru soarele său nesfârșit și plajele sale imaculate.

Hotel Morris, Handwritten Collection, Sydney, Australia

Deschidere februarie 2023

Situat într-o clădire impresionantă în stil renascentist italian, Hotelul Morris, cu 82 de paturi, se redeschide ca parte a Handwritten Collection după o restaurare majoră, împletind eleganța europeană cu caracterul australian și onorând rădăcinile sale istorice.

Le Splendid Hotel Lac d’Annecy, Handwritten Collection, Annecy, France

Deschidere aprilie 2023

Situat aproape de centrul orașului și de lacul Annecy, Hotelul Splendid oferă caracteristici Art Deco unice, cu o notă de modernitate a anilor 1950 în arhitectura sa. Decorul hotelului, realizat de renumitul designer Thierry D’Istria, este completat de o selecție de lucrări de artă eclectică, sculpturi și piese de epocă.

Hotel Les Capitouls Toulouse Centre, Handwritten Collection, Toulouse, France

Deschidere mai 2023

În inima centrului istoric al orașului, pe cel mai frumos bulevard, Hotelul Les Capitouls Toulouse Center îi invită pe oaspeți să descopere atmosfera sa fermecătoare și caldă. Construit inițial ca un conac istoric privat, acest hotel combină în mod elegant farmecul bolților de cărămidă din Toulouse cu confortul modern și noile elemente de design durabil.

Oru Hub Hotel, Handwritten Collection, Tallinn, Estonia

Deschidere mai 2023

Situat în centrul orașului Tallinn, în centrul istoric vechi și la o scurtă plimbare cu mașina până la coastă, Hotelul Oru Hub are facilități de yoga și un salon de ceai. După 2 ani de renovări majore, hotelul va lansa o nouă experiență pentru oaspeți, un concept care combină petrecerea timpului liber, munca și mâncarea într-un mod unic.

Paris Montmartre Sacré Coeur*, Handwritten Collection, Paris, France

Deschidere primăvară 2024

Cu o fațadă tipică pariziană și camere intime și confortabile, Paris Montmarte Sacré Coeur este situat la câteva minute de mers pe jos de bazilica Sacré-Coeur și de străzile pietruite ale frumosului cartier Montmartre. Hotelul va servi drept bază ideală pentru a explora capitala Franței și tot ceea ce are de oferit.

Cu un plan de a crește colecția la 250 de proprietăți până în 2030, Accor este în căutare activă de noi proprietăți care să facă parte din Handwritten Collection în destinații turistice populare din întreaga lume.

*Numele proprietății se poate schimba înainte de deschidere

Despre ACCOR 

Accor este un grup hotelier, lider mondial în domeniul ospitalității augmentate ce cuprinde peste 5.300 de hoteluri și 10.000 de restaurante și baruri din 110 țări. Grupul are unul dintre cele mai diverse și integrate ecosisteme de ospitalitate din industrie, ce cuprinde branduri de lux și premium, soluții ce se adresează segmentelor midscale și economic, concepte de lifestyle unice, spații de divertisment și cluburi de noapte, restaurante și baruri, reședințe private, proprietăți ce oferă cazare pentru grupuri, servicii de concierge, spații de co-working și multe altele. Poziția de neegalat a Accor pe segmentul ospitalității de lifestyle – una dintre categoriile cu cea mai accelerată creștere din industrie – este determinată de Ennismore, un joint venture în care Accor deține participația majoritară. Ennismore este o companie creativă din domeniul ospitalității cu un colectiv global de mărci antreprenoriale, conduse chiar de fondatorii lor, cu o misiune de suflet. Accor se mândrește, de asemenea, cu un portofoliu de neegalat de mărci proprii și cu aproximativ 260.000 de membri ai echipei la nivel mondial. Clienții se bucură de programul de loialitate al companiei, ALL – Accor Live Limitless – care oferă acces la o mare varietate de beneficii, servicii și experiențe. Prin inițiativele Planet 21 – Acting here, Accor Solidarity, RiiSE și ALL Heartist Fund, grupul stimulează practicile pozitive, printr-o conduită de afaceri etică, promovează turismul responsabil, sustenabilitatea mediului înconjurător, implicarea în comunitate, diversitatea și incluziunea. Fondată în 1967, Accor SA are sediul central în Franța și este listată public la Bursa de Valori Euronext Paris (cod ISIN: FR0000120404) și pe piața OTC (Ticker: ACCYY) din Statele Unite. Pentru mai multe informații, vizitează group.accor.com sau urmărește Accor pe Twitter, Facebook, LinkedIn și Instagram.

 

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Veniturile Grupului ASEE au crescut, în 2023, cu 9%, la 362,8 milioane de euro

Profitul net din ultimul trimestru al Grupului ASEE, pentru anului 2023 a urcat cu 41% Veniturile din vânzări ale...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -TargetareRO Listă firme din România gratuit
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv