luni, martie 4, 2024

Nord – Grupul Medical Provita încheie 2022 cu afaceri de circa 16 milioane de euro și 2 locații noi

Evenimente Club Antreprenor

Nord – Grupul Medical Provita încheie anul 2022 cu afaceri de circa 16 milioane de euro, șapte locații în București, una în Suceava, mai mult de 250 de angajați și 300 de colaboratori. În 2023, grupul va continua procesul de extindere cu deschiderea spitalului multidisciplinar Nord Pipera, o investiție în valoare de peste 20 milioane de euro

,,2022 a venit pentru noi cu trei premiere – deschiderea primei clinici din afara Capitalei, la Suceava, achiziția unui nou laborator și schimbarea denumirii, din Grupul Provita, ȋn Grupul Nord. Ca și cifră de afaceri suntem pe plus, cu circa opt procente față de anul precedent, aproape de capacitatea maximă pe anumite linii de business precum spitalizarea continuă și imagistica medicală. Pentru 2023, avem planuri și mai ambițioase. După doi ani de muncă, ȋn prima jumătate a anului, vom deschide un spital multidisciplinar ȋn Pipera. Ȋn același timp, vom continua să investim ȋn noi centre de terapia durerii, ȋn țară. După cum știți, suntem ȋn etapa de autorizare la Consiliul Concurenței a unei tranzacții cu Medlife”, a declarat dr. Ovidiu Palea, fondatorul Grupului Nord.

Ȋn prezent, Grupul Nord deține, ȋn București, un spital multidisciplinar, trei policlinici, două laboratoare, două centre de imagistică, un centru de instruire în terapia durerii, singurul din Europa Centrală și de Est și o clinică ȋn Suceava. 

Spitalul Nord Pipera va avea o suprafață de 25.000 mp, opt săli de operație, 107 paturi, un centru integrat de Terapia Durerii și un centru integrat de imagistică, cu Pet-CT, Scintigraf, Mamograf, RX, RMN 3T, CT. 

Tot aici vor avea loc și intervențiile chirurgicale robotice, realizate cu tehnologia da Vinci Xi. Cererea pentru acest tip de operații a crescut semnificativ, de la achiziția robotului. Ȋn 2021, echipa Nord a pornit cu un singur chirurg acreditat robotic, iar acum a ajuns la patru medici. Pentru a răspunde nevoii tot mai mari a pacienților români de intervenții robotice, mai sigure și eficiente, cu recuperare rapidă, grupul Nord a redus o parte dintre prețuri cu până la 30%. Astfel, pacienții beneficiază de aceleași condiții ca ȋn străinătate, la costuri mult mai mici, având avantajul de a rămâne acasă și de a fi ȋn contact permanent cu echipa medicală care ȋi monitorizează. 

Nord – Grupul Medical Provita este un grup de centre medicale de excelență din București. Primul centru de imagistică a fost inaugurat în 2011, în incinta Institutului Național de Boli Infecțioase, iar în 2012, Nord a preluat o clinică medicală de servicii în ambulatoriu. În 2016, s-a deschis Spitalul Nord, specializat pe operații minim invazive.

Centrul Medical Nord, parte a grupului, este una dintre puținele instituții medicale din țară specializate în Terapia Durerii și chirurgie minim invazivă a coloanei vertebrale. Începând cu luna ianuarie 2019, Centrul de Diagnostic și Tratament Nord a devenit primul Centru de Instruire în Terapia Durerii aprobat ESRA din Europa Centrală și de Est.

 

Urmărește-ne:

Ne puteți urmări și pe Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, YouTube și Google News!

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

HR Connect: Resursele umane, redefinite prin încurajarea talentelor în era inteligenței artificiale

Peste 170 de specialiști din domeniul resurselor umane din companii au fost prezenți la Muzeul Imersiv al Noilor Arte...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -TargetareRO Listă firme din România gratuit
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business ClubAntreprenor.ro și ZiarulPozitiv.ro -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv