duminică, octombrie 1, 2023

LONGi Solar livrează 100 de milioane de panouri solare din seria sa principală de produse

Evenimente Club Antreprenor

Cel mai mare producător de panouri solare la nivel global, LONGi, anunță că până la sfârșitul anului 2022 livrările totale ale panoului său solar Hi-MO 5 au depășit 50 de gigawați. Cumulat, livrările se apropie în prezent de 100 de milioane de panouri. 

Panoul solar a fost lansat în iunie 2020 și se bazează pe celule de 182 mm și pe tehnologia de lipire inteligentă cu galiu, cu semicelule, fără fisuri. A primit recunoașterea industriei, inclusiv premii de la Intersolar, precum și de la TÜV Rheinland pentru simularea randamentului energetic. 

Cota de piață pentru aceste panouri solare a ajuns la 70%

Potrivit surselor din industrie, cota de piață pentru modulele de 182 mm a cunoscut o creștere rapidă în 2022, de la 27% în 2021 la un maximum actual de 70%. 

Cel mai recent panou solar LONGi, Hi-MO 6, a fost lansat în noiembrie și oferă o creștere a eficienței, alături de o serie de alte funcții noi. Linia Artist a Hi-MO 6, care se concentrează pe caracteristici estetice în vederea utilizării în arhitectură și design, a fost deja implementată în aplicații rezidențiale în Suedia și Finlanda.

 

Îmbunătățirile în materie de eficiență provin din cercetare și dezvoltare

Anunțul istoric privind Hi-MO 5 a urmat îndeaproape celor mai recente progrese în materie de eficiență ale companiei. În decembrie, institutul de cercetare al societății a atins două noi recorduri mondiale în ceea ce privește eficiența celulelor: 26,56% pentru o celulă HJT de tip P și 26,09% pentru o celulă HJT fără indiu. Acestea s-au bazat pe o plachetă de siliciu monocristalin de dimensiune completă M6 și pe procesul de producție în masă dezvoltat chiar de ei, rezultatele fiind certificate de Institutul de Cercetare a Energiei Solare din Hamelin (ISFH), Germania.

LONGi dorește să fie cea mai importantă companie de tehnologie solară din lume

Fondată în 2000, LONGi se angajează să fie cea mai importantă companie de tehnologie solară din lume, aceasta concentrându-se pe crearea de valoare pentru client, printr-o transformare completă a modului în care este folosită energia.

În cadrul misiunii sale de „a oferi tot ce este mai bun din energia solară pentru a construi o lume verde”, LONGi a dedicat permanent eforturi inovației tehnologice și a creionat cinci direcții de acțiune: celule și panouri solare din mono-siliciu, soluții solare pentru uz comercial și industrial, soluții pentru energie verde și echipamente cu hidrogen. De asemenea compania și-a perfecționat capacitățile de a furniza energie verde și a inclus recent în oferta sa produse și soluții bazate pe hidrogen verde pentru a sprijini trecerea către o societate bazată pe zero carbon. Mai multe detalii pe www.longi.com/en

 

- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

Intrarom aniversează 30 de ani de activitate pe piața IT&C

Compania este astăzi unul dintre cei mai importanți producători de sisteme radio din sud-estul Europei Intrarom, filiala românească a Intracom...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente