marți, decembrie 5, 2023

Țiriac Tower a obținut distincția ”Allbim Net” în cadrul Galei Anualei de Arhitectură București 2022, ediția a XX-a

Evenimente Club Antreprenor

Ţiriac Tower, clădirea de birouri dezvoltată de Ţiriac Imobiliare în zona Piaţa Victoriei din Bucureşti, a fost premiată cu distincția „Allbim Net” în cadrul Galei Anualei de Arhitectură București 2022, ediția a XX-a. Evenimentul este organizat de Ordinul Arhitecților din România (OAR) și s-a desfășurat în data de 7 decembrie la Biblioteca Națională a României.

În cadrul concursului, proiectul Țiriac Tower a participat la secțiunea arhitectură publică. Această rubrică nominalizează toate proiectele realizate la nivel de idee și de concept destinate programului de funcțiune publică, precum: birouri, retail, sport, cultură, turism etc. Proiectele trebuie să fie realizate de arhitecți membri OAR București sau arhitecți români stabiliți în străinătate. Arhitectul proiectului Țiriac Tower este Adrian Emilian Zerva.

Un proiect dificil care a solicitat echipei de proiectare să dea curs întregului nivel de profesionalism, capacitate și experiență. A fost munca unei echipe largi și complexe, coordonată de către arhitecți și de către reprezentanții clientului. La final putem spera că proiectul oferă o imagine cu “aromă“ specifică anilor ‘30 , realizată cu tehnologii de ultima oră, respectând standarde ridicate de sustenabilitate și de calitate europeană atât în proiectare, cât și în execuție”, a declarat arhitectul clădirii, Adrian Emilian Zerva, în descrierea proiectului transmisă comitetului de juriu.

Clădirea îndeplinește cele mai exigente standarde legate de siguranța mediului de lucru al chiriașilor, fiind premiată cu certificările LEED Platinum și WELL Health Safety.

Câștigătorii Galei Anualei de Arhitectură București 2022 au fost selectați de un juriu format, pentru fiecare categorie din concurs, din câte cinci profesioniști de top din domeniul arhitectural din România. Competiția reprezintă un concurs cu o valoare de mare anvergură pentru domeniul arhitectural din București, fiind totodată un etalon incontestabil al excelenței în această zonă.

Amplasat în zona Piața Victoriei, la 200 de metri de sediul Guvernului, Țiriac Tower acoperă o suprafață totală construită de 30.969 metri pătrați, dintre care 16.364 mp de birouri moderne de clasa A închiriabile, dispuși pe 12 etaje și parter. Adițional spațiilor de lucru și comerciale, noua clădire oferă o zonă subterană cu 5 niveluri, 259 de locuri de parcare, multiple standuri pentru biciclete, dușuri și vestiare, stații de alimentare pentru mașinile electrice, precum și aproximativ 700 metri pătrați de terase verzi.

Despre Țiriac Imobiliare

Ţiriac Imobiliare este o companie înființată în anul 1994, cu capital integral românesc, care gestionează întreg portofoliul de real estate al Grupului Țiriac. Cu peste 4,7 milioane de metri pătrați de teren și mai mult de 440.000 de metri pătrați construiți, Țiriac Imobiliare administrează un mix de clădiri de birouri, rezidențial, retail și showroom-uri auto în întreaga țară.

Cu o strategie de business focusată pe investiții și dezvoltări sustenabile, de referință, Țiriac Imobiliare s-a dovedit a fi în cei peste 25 de ani de activitate unul dintre principalii jucători în piața de profil. Țiriac Imobiliare este primul dezvoltator din România care a inițiat demersurile privind implementarea standardului WELL Health-Safety pentru un portofoliu mixt de proiecte, punând preț atât pe excelență în servicii, cât și pe grija față de siguranța și bunăstarea chiriașilor săi.

 

- Abonează-te la revista de business - ClubAntreprenor.ro 2024 -ABONAMENT CLUB ANTREPRENOR 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -RoHealth

Latest News

MIPE a folosit roboți RPA Tailent pentru a evalua cererile de finanțare depuse de IMM-uri

Tailent, o companie românească de tehnologie RPA, a furnizat Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE) soluția pentru automatizarea operațiunilor...
- Advertisement -TermeneRO Informații firme Verifică asociații și administratorii oricărei companii
- Advertisement -Ziarul Pozitiv RO
- Advertisement -Agentia re7consulting agentie de marketing online si Social Media
- Advertisement -reclamaTa advertisement oferta advertising Club Antreprenor revista evenimente

Mai multe articole ca acesta

- Abonează-te la revista de business - ClubAntreprenor.ro 2024! -ABONAMENT 2024 Club Antreprenor Ziarul Pozitiv