vineri, decembrie 2, 2022

PwC România a asistat compania românească Fortech în vânzarea către GlobalLogic

Must Read

O echipă de consultanți specializați în tranzacții ai PwC România a acordat servicii de consultanță de natură financiar-contabilă companiei românești de servicii software Fortech, fondată de antreprenorul român Călin Văduva, în vânzarea către compania americană GlobalLogic, membră a grupului japonez Hitachi.

”Ne bucurăm că am fost alături de firma Fortech, un jucător important pe piața de servicii IT din România, pentru a o sprijini să treacă spre o nouă etapă a dezvoltării sale. Colaborarea extraordinară cu echipa Fortech și echipele celorlalți consultanți implicați, precum și profesionalismul, dedicația și efortul depus de toată lumea, au dus la finalizarea cu succes a acestei tranzacții. Există tot mai multe oportunități de investiții și parteneriate pentru companiile românești din domeniul tehnologiei pe fondul unui trend crescut de digitalizare a afacerilor în toate sectoarele de activitate.”, a declarat Cornelia Bumbăcea, Partener PwC România.

Tranzacția este supusă aprobării autorităților de reglementare și urmează să se încheie până la sfârșitul acestui an.

Echipa PwC, care a acordat consultanță pe aspecte financiar-contabile pe tot parcursul tranzacției, inclusiv în procesul de negociere, a fost coordonată de Cornelia Bumbăcea, Partener PwC România, și formată din Andreea Bistriceanu, Director PwC România, Andreea Oprescu, Senior Manager, Andreea Puiu, Manager, Oana Dușu, Senior Associate, Emma Șerban, Senior Associate, și Claudiu Borș, Associate.

Fortech, care are sediul central în Cluj-Napoca și centre de servicii în Oradea, Iași și Brașov, este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii IT din România şi din regiune, cu peste 1.100 de angajaţi.

Despre PwC

Misiunea PwC este de a construi încredere în cadrul societății și de a contribui la rezolvarea unor probleme importante. Firmele din rețeaua PwC ajută oamenii și organizațiile să creeze valoarea adăugată de care au nevoie. Suntem o rețea de firme prezentă în 152 de țări cu mai mult de 328.000 de profesioniști ce oferă servicii de calitate în domeniul auditului, consultanței fiscale și consultanței pentru afaceri. Spuneți-ne care sunt lucrurile importante pentru dumneavoastră și descoperiți mai multe informații despre noi vizitând site-ul www.pwc.ro.

PwC se referă la rețeaua de firme PwC și/sau la una dintre firmele membre, fiecare dintre acestea fiind o entitate juridică.

 

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest News

Le Carrousel și Revista Patronatului Român organizează, în data de 8 decembrie 2022, evenimentul “De BINE 22.23.01 4Q&A”

Revista Patronatului Român și Le Carrousel organizează joi, 8 decembrie 2022, evenimentul de business de sfârșit de an “De...
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole ca acesta

- Advertisement -spot_img