luni, februarie 6, 2023

Formația E-an-na lansează o campanie de crowdfunding pentru următorul lor album

Must Read

Formația E-an-na lansează o campanie de crowdfunding pentru următorul lor album, programat să apară în primăvara anului viitor. Favoriții publicului la Eurovision România în 2022, E-an-na au reușit să ajungă în trending-ul românesc de pe Spotify și Youtube cu piese precum Ies, Malere sau Floare de Fier, acumulând milioane de ascultări și un fanbase numeros. Acum, apelează la fanii lor pentru a-și putea finanța următorul disc.

Să faci rock în România nu este întocmai cel mai ușor lucru, dar asta nu ne-a oprit niciodată. Din 2015, de când existăm ca trupă, am lansat peste 60 de cântece, am avut nenumărate turnee, am obținut locul 2 la WACKEN 2017, iar în 2022 am fost favoriții publicului la Eurovision România. Suntem 7 oameni și locuim în 6 orașe diferite prin toată țara, așa că orice proiect, orice concert, filmare sau înregistrare, necesită o logistică extraordinar de complicată. Bineînțeles, acest lucru și-a lăsat amprenta și din punct de vedere financiar. Nu am ezitat, am cheltuit tot ce a fost nevoie pentru a crea și așa vom face în continuare.

Acum avem nevoie de ajutorul vostru să lansăm un album așa cum ni-l dorim și la calitatea pe care ne-o dorim. Avem nenumărate idei, lucrăm foarte intens la acest material!” explică Andrei Oltean, solistul și co-fondatorul trupei.

Accesează campania de crowdfunding aici: https://www.sprijina.ro/cauze/e-an-na-album-2023#1  

Despre E-an-na

Exprimându-se natural prin cântece de folk, modern metal și interpretări unice ale unor piese tradiționale românești mai puțin cunoscute, E-an-na au reușit să adune o bază numeroasă de fani din toate colțurile Europei.

Din 2020 trupa se decide să spargă barierele muzicale lansând piese din diferite zone experimentale. Acest lucru se concretizează prin două EP-uri fundamental diferite, lansate in 2021: Fascinathanatango, un EP avant-gardist de tango-uri si MLR, un EP inspirat care dorește să transmită că dragostea pentru muzică și artă nu trebuie cenzurată.

Pe MLR se află și cântecul Malere, piesa cu care formația s-a înscris în Selecția Națională Eurovision 2022 și cu care au ajuns până la a doua parte a semifinalelor. Piesa este o colaborare cu Bogdan De la Vâlcea, o combinație de folk, metal și manele, cu o linie melodică catchy şi cu versuri care te atrag. Este melodia care chiar nu „îți iese din cap” odată ce o asculți, lucru dovedit de faptul că piesa a devenit virală pe Youtube-ul și Spotify-ul românesc.

E-an-na online:

YouTube: https://www.youtube.com/c/EannaRomania

Spotify: https://open.spotify.com/artist/2hhLQDmEJqObRlCHWbyeQF

Facebook: https://www.facebook.com/eanna.romania/

Instagram: https://www.instagram.com/e_an_na/

Tiktok: https://www.tiktok.com/@e_an_na

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Latest News

ING Bank România devine unul dintre partenerii principali ai festivalului Summer Well

ING Bank România devine unul dintre partenerii principali ai festivalului de muzică alternativă Summer Well, care va avea loc...
- Advertisement -spot_img

Mai multe articole ca acesta

- Advertisement -spot_img